Pages:
Author

Topic: [Sınıflandırma] Hangi Proje hangisine rakip ⚔️ - page 2. (Read 1054 times)

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Fena olmamış pek gözüm seçemedi, logolarını koymak yerine sırayla isimlerini sonra logolarını koysaymış keşke seçmekte zorlandım ama eline sağlık arkadaşın
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Fena olmamış, bazı gereksiz projeleri içinde barındırsa da yeni arkadaşlar için güzel bir kaynak olarak değerlendirilebilir.
Qtum'un sağındaki dolar işaretli olanı çıkartamadım. O hangi proje?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
ben beğenmedim social bölümünde matchpool niye yok konuyu report ediyorum.  Angry
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Funds kategorisinde Taas ' ı neden atlamışlar acaba  ?

Şu an için en etkili ve en çok kazandıran TaaS ' ken almamaları ilgilnç olmuş . Paylaşım için teşekkürler .
full member
Activity: 202
Merit: 100
Güzel , teşekkürler.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Eksikler olmasığa rağmen çok iyi bir liste olmuş. Çoğu projenin ne işe yaradığına fikir sahibi oldum.
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Teşekkürler emeğine sağlık
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
@beyinsi paylaşım için teşekkürler . Oldukça etkili bir görsel paylaşmış durumdasın .

Fakat stratis gözüme ilişmedi . Görebilen var mı  ?
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Sınıflandırmayı beğendim.Yapanın ellerine sağlık.Gerçekten güzel olmuş.Bazı projeleri göremedim ama
sanırım sadece benzer olanlar kategorize edilmiş olsa gerek
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Sınıflandırma güzel olmuş
Güya hergün takip ediyoruz,adını duymadığım projeler var
Hızına yetişemiyoruzz
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
İlk defa karşılaşıyorum böyle sınıflandırma şeklinde. Aslında projelerin sınıflandırıldığı ve karşılaştırıldığı güzel bir web sitesi yapılsa insanlar takip eder diye düşünüyorum.
full member
Activity: 154
guzel gruplama olmus bir yerde gormustum daha once twitterda. genel projeler var tamami yok ama yeterince aciklayici bir grafik olmus. tesekkurler paylasim icin
full member
Activity: 308
Bilet projelerinde Eventchain vardı ne oldu acaba başarısız oldu sanırım. Aventus zaten piyasada gutsu forumdan duyduk ama diğer ikisini ilk defa duyuyorum.
member
Activity: 448
Merit: 10
Güzel çalışma kimler yaptıysa eline sağlık.
hero member
Merit: 501
bazı projeler listede yok.
full member
Activity: 336
Güzel sınıflandırma olmuş. Smart contracts kısmındakilerde bir eth altyapısı yaygın kullanılıyor. Etc üzerinden bir ico olacaktı ethye geçtiler. Neo üzerinden yeni red pulse icosu yapıldı.
hero member
Merit: 501
Selamlar,

Arkadaşın biri blokzincir projelerini sınıflandırmış. Benim hoşuma gitti, paylaşayım dedim.

Pages:
Jump to: