Pages:
Author

Topic: [SNM] SONM Fiyat tartışma alanı - page 4. (Read 7306 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
July 31, 2017, 02:14:04 PM
ya bu adamlar bilmediğimiz bir şekilde bounty gibi birşeyler dağıttı bu kadar dumplanıyor yoksa insan aldığı bir token i neden ölü fiyata satar ki? pillar da da aynı durum mevcut yarı fiyatına satıyor adamlar ICO dan 1 hafta sonra bana hiç mantıklı gelmiyor bu işler.

Daha önce de söyledim, ben ciddi ciddi topalndığını düşünüyorum.
Adada yüklü mikarda btc ve SNM varsa bu fiyattan sell koyup panik yarattırıp ucuz alabilir.
Kazancı zararına sattığını sandığımızdan çok olacaktır.

yani ben mesela bilseydim yada iyi analiz edebilseydim veya ağustos muhabbetleri vs bu  denli etkileyeceğini bilseydim piyasaya  sonm liqui ye ilk girdiğin 7k seviyesine kadar yükselmişti satar 1300 lerden toplardim Smiley muhtemelen insanlar bi şekilde  düşündü ihtimalleri ve düşeceğini öngörüp panik  havasiyla birlikte de fiyati da çaktilar dibe. şimdi  hasatı toplama zamanı aslinda. yada adamlar gerçekten kaçti gitti yatırımı toplayip ve ben şuan sacmaliyorum. yada inanmak istemiyorum Sad

olay zaten sizin dediğiniz şekilde oluyor ve bunu onlar bilerek tezgahlıyor. balina dediğin adam hem fiyatı yükseltir hemde düşürür. onların işi piyasaya yön vermek. o nedenle iki ihtimal kalıyor orada ya bu sonm çok yükselecek yada yerin dibine batacak. Roll Eyes Huh
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
July 31, 2017, 12:06:37 PM
1k satoşi civarına düşmesini bekliyorum hala, gerçi arada ufak roller coaster'ları yakalayıp SNM varlığımı artırıyorum ama olsun.
1.4k - 1.6k arası git geller de iyi para kazandırıyor, ama asıl alımı 1k civarına veya altına düştüğünde yapacağım. Tabi liqui'de yeterli hacim yok...
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
July 31, 2017, 10:34:50 AM
ya bu adamlar bilmediğimiz bir şekilde bounty gibi birşeyler dağıttı bu kadar dumplanıyor yoksa insan aldığı bir token i neden ölü fiyata satar ki? pillar da da aynı durum mevcut yarı fiyatına satıyor adamlar ICO dan 1 hafta sonra bana hiç mantıklı gelmiyor bu işler.

Adada yüklü mikarda btc ve SNM varsa bu fiyattan sell koyup panik yarattırıp ucuz alabilir.

yani ben mesela bilseydim yada iyi analiz edebilseydim veya ağustos muhabbetleri vs bu  denli etkileyeceğini bilseydim piyasaya  sonm liqui ye ilk girdiğin 7k seviyesine kadar yükselmişti satar 1300 lerden toplardim Smiley muhtemelen insanlar bi şekilde  düşündü ihtimalleri ve düşeceğini öngörüp panik  havasiyla birlikte de fiyati da çaktilar dibe. şimdi  hasatı toplama zamanı aslinda. yada adamlar gerçekten kaçti gitti yatırımı toplayip ve ben şuan sacmaliyorum. yada inanmak istemiyorum Sad
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
July 31, 2017, 09:37:28 AM

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
July 31, 2017, 09:25:15 AM
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
July 31, 2017, 06:17:11 AM
somn ve gup ico fiyatına göre en çok çakılmış coinler. İkisinden de elimde var.btc fiyatı çakılmadıkça çok dert etmiyorum öyle yada böyle somn 4k gup 20k olacaktır. o noktalardan önce nakite sıkışmadığım sürece satmam.

İmzadan alanlar bile bu fiyattan satmazken neden bir yatırımcı bu fiyatlara satsın.
Birileri satıyor ama buna paralel birileri de alıyor.
Belli ki düşük siparişler de satın alana ait.
Çok iyi fiyattan topluyor.

bu konuyu bende defalarca sordum ama anladığım kadarıyla olay şöyle oluyor.
ico ile 5k sat ile aldıkları tokenleri satıp aynı paraya 1.3k iken aldıklarında yaklaşık olarak token miktarını 3x yapmış oluyorlar. böylece hem maliyeti düşürmüş oluyorlar, hemde ico fiyatına bile gelse 3x kar etmiş oluyorlar.
bütün olay buna işaret ediyor ve başka bir açıklama kalmadı bence.

Zaten bu tarz olaylar yüzünden ico sürecinden yatırım yapmaya çekiniyorum artık projelere.Ben hala çözemiyorum,bu fiyattan kim neden hangi amaçla satar ico fiyatı belliyken.İmzacı olsam bile satmam
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
July 31, 2017, 06:13:58 AM
somn ve gup ico fiyatına göre en çok çakılmış coinler. İkisinden de elimde var.btc fiyatı çakılmadıkça çok dert etmiyorum öyle yada böyle somn 4k gup 20k olacaktır. o noktalardan önce nakite sıkışmadığım sürece satmam.

İmzadan alanlar bile bu fiyattan satmazken neden bir yatırımcı bu fiyatlara satsın.

bu konuyu bende defalarca sordum ama anladığım kadarıyla olay şöyle oluyor.
ico ile 5k sat ile aldıkları tokenleri satıp aynı paraya 1.3k iken aldıklarında yaklaşık olarak token miktarını 3x yapmış oluyorlar. böylece hem maliyeti düşürmüş oluyorlar, hemde ico fiyatına bile gelse 3x kar etmiş oluyorlar.
bütün olay buna işaret ediyor ve başka bir açıklama kalmadı bence.
member
July 31, 2017, 05:08:43 AM

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 31, 2017, 01:12:51 AM
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
July 31, 2017, 01:10:37 AM
Fiyat iyice ölmüş, 1350 civarında neredeyse 200.000 tane satılık SNM var şu anda.

https://liqui.io/#/exchange/SNM_BTC

evet bir hayli düştü geberse de tutucam,
Github sürekli güncel, çalışmalar devam ediyor

yani birileri efsane para kaldiracak bu sonm dan ama ne zaman bilmiyorum bilerek ni nyse artık caktilar da fiyati caktilar insanlara zorla cıkış kapısını gösterdiler fakat bende inat ettim zaten unuttum da ara ara btc gectikce elime aldim benim tahminim şu ağustos muhabbetlerinden sonra yükselicektir bittrex te olursa inşallah tamamdir Smiley
member
July 30, 2017, 06:46:42 PM
Fiyat iyice ölmüş, 1350 civarında neredeyse 200.000 tane satılık SNM var şu anda.

evet bir hayli düştü geberse de tutucam,
Github sürekli güncel, çalışmalar devam ediyor
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
July 30, 2017, 06:41:33 PM

member
July 30, 2017, 06:10:44 PM
It can't list on trex due to paying dividends, but how about other exchanges like polo - same problem?

Şu cümleyi anlayamadım, neden bahsediyor?

"Temettü (kar payı) ödeyeceği için bittrex'te yer alamaz, polo falan nasıl onda da mı aynı problem var?" diyor.

SNM kar payı mı dağıtıyor?

Çok detaylı bilmiyorum, evet öyle bir şey vardı projelerinde. Bilen arkadaşlar daha detaylı yazabilir.

ico suna da girdim hiç haberim yok, bildiğim kadarıyla EDG de veriyor
sr. member
July 30, 2017, 05:30:34 PM
It can't list on trex due to paying dividends, but how about other exchanges like polo - same problem?

"Temettü (kar payı) ödeyeceği için bittrex'te yer alamaz, polo falan nasıl onda da mı aynı problem var?" diyor.

Çok detaylı bilmiyorum, evet öyle bir şey vardı projelerinde. Bilen arkadaşlar daha detaylı yazabilir.
member
July 30, 2017, 05:12:06 PM

sr. member
July 30, 2017, 04:51:33 PM

member
July 30, 2017, 04:29:29 PM

member
July 30, 2017, 12:35:54 PM
Gerçekten ciddi bir toplama olduğunu düşünmek istiyorum uzun vadeli hepimizi sevindirebilir zaten bundan sonrası satılmaz.

Ciddi toplandığını düşünüyorum ben de, satanların da kim olduğunu düşnmüyor değilim. Ödül avcıları mı zayıf eller mi bilemedim.
Her yeni ico sonrasında düşüş başlayınca zayıf eller satar ve projeye sövmeye başlar.
Daha sonra proje gelişir üzülürler ve ders alırlar, sabretmeleri gerektiğini anlarlar.
Burada ekibin bariretsizliği ve çıkış zamanında yaşanan sıkıntıların da büyük etkisi var.

ico sonrası alabildiğim kadar ilave alım yaptım.

Sabredip bekleyeceğiz...
Milyonlarca dolarlık 0.00005500 sattan alındığını unutmayın
Buradan alınsa  en azından bu fiyata kadar alış duvarı olur, o da aşıldığında işler tersine döner.

Ana forumda birinin scam yazısını gördüm geçmişine bakınca kmd için de aynısını yazdığını gördüm 0,08 dolar olunca şimdi KMD 1 dolar bandında ve max 2,5 dolar gördü.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
July 30, 2017, 12:32:49 PM
Şu aralar ne zaman bir icoya yatırım yapacak olsam sonm'un durumu geliyor aklıma iki kez düşünüyorum. Bu kadar yerlerde sürünmesini hiç beklemiyordum Allah'tan yatırım yapmamıştım, yatırım yapan arkadaşlara bol sabırlar

ben 0.6 btc kadar girdim 10k token verdiler. millet imzasina girdi benden  cok  kazandigi gibi bir de ilk başta liqui ye girince 5500 satlardan biraz yükselldi 7k lara kadar cikti dedim 8 k olsun da cikayim ben öyle düşünürken dumplandi da dumplandi. öyle izledim bende dedim biraz toparlar derken 6 7 vs günden güne eridi gitti hiçbişi yapamadim keşke satsaydim ilk düşüşte şimdi en  azindan elimde daha fazla miktar olurdu. şu fiyatlardan toplamak lazim aslinda maliyet azaltmak adına fakat onada güvenemedigimden yapamiyorum ya iyice ölürse coin diye . şuanda gerçi  şu btc'nin muhabbetine 1400k nin altina inmediyse heralde bu coin'ininde en dibi bu olsa gerek. tam alinacak noktalar demekki bu noktalar.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
July 30, 2017, 12:19:59 PM
Gerçekten ciddi bir toplama olduğunu düşünmek istiyorum uzun vadeli hepimizi sevindirebilir zaten bundan sonrası satılmaz.
Pages:
Jump to: