Pages:
Author

Topic: SocialMedia.Market SMT Tartışma ve Biglilendirme - page 2. (Read 582 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Insallah ta o kadar meriti nasil alacaksin.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
teşekkürler bilgilendirme için sosyal medyanın boşa kürek olduğunu bir kez daha anladım twitterda 25 stake e 20 token hesaplanmış bozdur bozdur harca 5 hafta boşa tweet atmışım neyse bunun için kyc yapacak değilim sadakam olsun

Takipci sayiniz kacti ?

1800 civarıydı o zaman şuan 3400 oldu da çok önemli değil editledim mesajımı haftalık 10 stake alsan da para etmiyor katılımcı çok en güzeli imza.

20 tl civari kazanmissiniz sanirim.jr olarak imzasindan 250 tl ustu kazanirmissiniz.kryll ico fiyati 0.20 usd bakalim bundan ne kadar gelecek.

jr olalı 10 gün oldu hocam o zamanlar newbie üyeydim neyse seneye full member olursam kazanırız birşeyler Grin
member
Activity: 364
Merit: 10
6 hafta falan twitter bountysını yapmıştım yenı gördüm kyc istediğini 60 tane falan token veriyo bunun için kyc yapmam açıkcası zaten pek bir para da etmiyor şu an
jr. member
teşekkürler bilgilendirme için sosyal medyanın boşa kürek olduğunu bir kez daha anladım twitterda 25 stake e 20 token hesaplanmış bozdur bozdur harca 5 hafta boşa tweet atmışım neyse bunun için kyc yapacak değilim sadakam olsun

Takipci sayiniz kacti ?

1800 civarıydı o zaman şuan 3400 oldu da çok önemli değil editledim mesajımı haftalık 10 stake alsan da para etmiyor katılımcı çok en güzeli imza.

20 tl civari kazanmissiniz sanirim.jr olarak imzasindan 250 tl ustu kazanirmissiniz.kryll ico fiyati 0.20 usd bakalim bundan ne kadar gelecek.
jr. member
Genel olarak twitter cok dusuk verilms
jr. member

Takipci sayiniz kacti ?

jr. member

Takipci sayiniz kacti ?
jr. member
teşekkürler bilgilendirme için sosyal medyanın boşa kürek olduğunu bir kez daha anladım twitterda 25 stake e 20 token hesaplanmış bozdur bozdur harca 5 hafta boşa tweet atmışım benimki neyse de en baştaki adam 20 hafta tweetlemiş hepsini eline geçen 166 token , neyse bunun için kyc yapacak değilim sadakam olsun
jr. member
Teşekkürler sejem.

Bana 32 stake karşılığında 1483 tane token hesaplanmış. (8 haftalık)
İcoda 1 eth karşılığı 2,500 SMT verilmiş.
ICO Token Price: 1 SMT = 0.24 USD (0.00040 ETH)
Dolar bazında fiyat farklılığı ethereum fiyatındaki düşüşten kaynaklanıyor.

Ilk gordugum fiyat bu suan .20 usd gibi baska bir yerde cok dusuk bir fiyat gormustum.tesekkur ederim.eth ve usd hesaplamari farkli cikiyor
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Teşekkürler sejem.

Bana 32 stake karşılığında 1483 tane token hesaplanmış. (8 haftalık)
İcoda 1 eth karşılığı 2,500 SMT verilmiş.
ICO Token Price: 1 SMT = 0.24 USD (0.00040 ETH)
Dolar bazında fiyat farklılığı ethereum fiyatındaki düşüşten kaynaklanıyor.
jr. member
Arkadaslar hesaplamalar yapilmis tablo acilmis.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mT30Spxml13ZAxMO7R8apEcXMBFu6cGhhTyMIo_se8A/htmlview
Fiyatla ilgili bir kac farkli rakama ulastim.net bilgisi olan varmi ?
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu sonradan çıkartılan KYC'de dalga geçmek için herhalde ulan KYC gerekliyse kampanyalara başvururken o bilgileri de istersin. gönderen girer o gün onaylanır daha sonra insanların başı ağrımaz.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Çok geç kalmadan KYC işlemlerinizi tamamlayın ki bounty ödülleri çok fazla geçikmesin ve dağıtılsın. İlk mesajımda gerekli işlemleri yazdım.
member
Activity: 596
Merit: 14
bountycilere kyc istiyormuş sanırım ve baktıgınız zaman aylardır süren bi kampanya adamlar resmen ben para dağıtmamak ıcın elimden geleni yapıyorum diyor Cheesy
jr. member
Hiçbirşey anlamadım bu işten ya bende gelecek diye bekliyorum KYC istetiklerini forumda belirtmemişlerdi kaçırdık bide o kadar twitter görevi yaptık ya

deadly pm le yaz bence
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Hiçbirşey anlamadım bu işten ya bende gelecek diye bekliyorum KYC istetiklerini forumda belirtmemişlerdi kaçırdık bide o kadar twitter görevi yaptık ya
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
elinize sağlık hocam, çok değerli bir konu olmuş, kyc de problem yaşayan insanlara yardımcı olacaktır, bu açıdan baktığınızda meriti hak ediyor konu
member
Activity: 448
Merit: 17
Bununda bounty çok uzun sürdü istenilen rakam toplanamadı tokenler dağıtılmadı hala çok salak saçma olaylar dönüyor bounty işlerinde
full member
Activity: 424
Merit: 103
İlgilenen felan yok heralde 5 gün oldu yazdım bir gelişme yok.Kyc doğrulaması yapmış olmama rağmen benimde adım listede yok.Keşke baştan söyleselerdi kyc olacağını hiç uğraşmazdım.Kaçıncı kampanya kaçıncı sorun artık imza kampayaları benim için bitmiştir.
member
Activity: 378
Merit: 55
KYC doğrulama bilgilerini gönderdim. Daha sonra onay maili de geldi. Fakat listede ismim yok. benim gibi çok insan varmış bakalım düzeltirler herhalde.
Pages:
Jump to: