Pages:
Author

Topic: Socios İlk Defa Bir NBA Takımıyla Anlaşma Sağladı - page 2. (Read 175 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
İlk çıktığında ben bu chzden bir halt olmaz patlar gider demiştim ama hiç öyle olmadı, lafımı sonuna kadar yedim, şimdi de nba anlaşması çok iyi olmuş, tebrikler.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Socios mantıklı bir girişimde bulunmuş. Sürekli futbol takımlarıyla olan anlaşmalarına şahit oluyorduk. NBA'in de çok büyük bir kitlesi var. Bence büyük bir ilgi toplayabilir.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
CHZ beni şaşırtmaya devam ediyor. Projenin ilk ortaya çıkışını hatırlıyorum. Çapı com dar bir proje görünümü ve token utility olarak son derece zayıf bir projeydi. Baktığımızda halen öyle ama gerçek hayata öyle ortaklıklar ile dokunmaya başladı ki...

NBA hamlesi büyük bir hamle ve bunun arkasi da gelir tahminime göre. Yani bir kaç takımla daha anlasacaklardir. Ama hala bu fan tokenleri ne ise yarar sorusu cevapsız. CHZ yi top class sınıfına sokabilecek hamle ise NFT olabilir. Bence bu konuda ciddi işler yaparlarsa fena olur.
full member
Activity: 322
Merit: 101
Spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen küresel blok zinciri sağlayıcısı Socios.com ve popüler NBA takımı 76ers bugün resmi bir ortaklık duyurdu. Bu, Socios.com’un bir NBA takımıyla ilk kez ortaklık kurmasının yanı sıra, lig genelinde bu kategorideki ilk ortaklık.

2021-22 sezonundan itibaren resmi bir ortak olarak Socios.com, 76ers maçları boyunca arenada reklamlara ve TV’de görülebilen tabelalara entegre edilecek ve Socios.com’da takımın marka ve logolarından yararlanma olanağına sahip olacak.

Ayrıca Socios.com, Sixers.com’da ve benzersiz oyun öncesi ve sonrası içerikle bütünleştirilecekleri 76ers sosyal kanallarında büyük bir dijital varlığa sahip olacak. Maç öncesi önemli anlar 76ers Facebook, Twitter ve Instagram’da yayınlanacak.
https://www.coinkolik.com/socios-ilk-defa-bir-nba-takimiyla-anlasma-sagladi/

İlk defa NBA takimiyla ortaklik yapmislar. Dunyada izleyicisi cok oldugundan etkisi buyuk olur. Y.T.D.
Pages:
Jump to: