ima istine u tome sto si napisao, ali cini se da se kripto priblizava dionicama, odnosno da ce postati sve regulisaniji, pogotovo za start-up-ove koji su od starta finansirani sa VC kapitalom, a ne kroz ICO
s druge strane, kad je Charlie Lee prodao svoj LTC, mislim da je to bilo malo drugacije vreme (mozda gresim)
Chainlink ima politiku prodaje radi finansiranja rasta, umesto da uzimaju novac od VC (venture capital), kao sto radi npr. Fantom (FTM), koji proda deo FTM VC ulagacima s vremena na vreme
npr. XRP isto ima politiku prodaje, ali ne vidim neki razvoj, i onda to ne valja, bar iz mog ugla, Chainlink ima razvoj, i tu ne vidim nista lose
meni je to jednostavna promena, ranije su u kriptu bili entuzijasti, a sad preduzetnici koji se finansiraju kroz VC, i to je pozitivna promena, nece svi projekti uspeti, ali cini se da je jasan napredak u procesu u pitanju
ne mozes ocekivati da dva programera naprave projekat, ne traze pare, sve podele community-ju, postuju rokove i sve radi idealno - samo pogledaj kako je Andre Cronje prosao sa tim stavom
Da, nije tema ali rasprava je krenula oko circulating supply Solana coina pa eto
Mislim da si malo krivo shvatio moj post. Nemam ja ništa protiv toga da tim prodaje svoje tokene ako će to povećati ukupno vrijednost projekta jer će ga razviti ili uložiti lovu u neko partnerstvo koje će onda opet rezultirati većom vrijednosti cijelog projekta. To mi je OK. Naravno da tim mora na neki način financirati razvoj. Zato i smatram da ovo što Solana coini koji su u vlasništvu top 3 walleta nisu uncirculated supply nego circulated supply. Jer top 3 walleta u svakom trenutku mogu prodati te tokene, a na njima je da odluče hoće li to napraviti kako bi financirali razvoj projekta kao što to radi ChainLink ili kako bi kupili otok u tropima.