Bu kadar büyük bir yatırımı sanal bir kura yatırmaktansa inşaat yapın RIO süresi 6 ay. 2 Haftada 400 Dolar oynayan bir sisteme onca para bağlamak hiç bir dilde mantıklı gelmiyor bana, forumda yeniyim ama ülkede bir elin parmağını geçmeyecek basit düzeyde geçerliliği olan bir işe bu yılda başlamak 1 milyon dolarla ... Benim ufkum dar sanırım ya da betonlaştı beynim.
Btc nin değeri sürekli oynarken, bunu çıkarmak için kullanılacak her birimin maliyeti sürekli artıyor. Zorluk seviyesinden Elektriğe kadar, kullanılan sistemin bakım masrafından kablosuna kadar. 1 yıl 1 ay rio öngürülen 300 adet minerin bozulan yanan çalınan vs öngörülemeyen giderlerle beraber sigorta yaptıramıyor oluşunuz bile başlı başına korkutmalı sizi ve burada bunu sorarak bu işe girmeyi düşünme cesaretinize hayran kaldığımı saygıyla belirtmek isterim ...
Oncelikle şunu belirtmek isterim ki sanal bir kur dediginiz para biriminin şuan piyasa da 10 milyar dolar civarında bir alım gücü oldugunu biliyorsunuzdur heralde.
Peki sizce herkesin bildigini iddaa ettigi inşaat işinden herkes para kazanabiliyor mu sanıyorsunuz siz?
Evet ben bitcoin ile ilgili çok fazla şey bilmiyorum ama araştırıyorum. Ama yıllardır ticaretin içindeyim ticareti biliyorum kaybetme ihtimalinide kazanma ihtimalini de.
Ama sizde şunu bilin para her zaman bir işin herkes tarafından kesin kazanç olarak görmedigi materyellerden kazanılır.
Ve size ilk başta çılgın ve cesaretine hayranım diyen insanlar başardığında ya şanslı yada dahi derler.
Roi süresi ile ilgili de solo da gecen ay SOLOCK adlı pool 8 adet bulmuş. Yaklasık olarak 2 ph gücleri varmış. Bizim kurmak istednigimiz güçde en az bukadar.
Ortalama bir hesapla 8 block 100 bitcoin ediyor. Oda şuan ki kurla yaklaşık 80 bin dolar yapıyor.
Yine ortalama 20 bin dolar masraf ile 50-60 bin dolar kar hesaplıyoruz degişkenler dahil