Pages:
Author

Topic: Son 1 Adet Sr kaldı elimde fiyat 1,25 Temiz hesap - page 3. (Read 1387 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
Yaptırım yasak vs yok dimi bu işin hocam hani başkasının hesabı felanya bilmiyorum bi sıkıntı oluyormu bu şekilde alıp kullanılınca forumdan ban vs gibi ?

Hesap satışı sırasında 15 günlük hesabu geri alma olayını hallettikten sonra hesabı alırsanız herhangi bir sorun olmaz. Escrow kullanın ödemeyi 15 gün sonra yaptırın birşey olmaz
Anlaştığımız escrow'u kullanabiliriz ayrıca toplu bir alım olursa elden de yapabiliriz sıkıntı yok.
member
Activity: 224
Merit: 12
Yaptırım yasak vs yok dimi bu işin hocam hani başkasının hesabı felanya bilmiyorum bi sıkıntı oluyormu bu şekilde alıp kullanılınca forumdan ban vs gibi ?

Hesap satışı sırasında 15 günlük hesabu geri alma olayını hallettikten sonra hesabı alırsanız herhangi bir sorun olmaz. Escrow kullanın ödemeyi 15 gün sonra yaptırın birşey olmaz
newbie
Valla temiz hesaplarsa bedava. 1.25 ethere senior hemde negatifi olmayıp turkce post atılılmış olanını bulmak imkansız gibi suanki ortamda.

2 yıldır kendi kullandığım hesaplar, bunlardan daha temizi varsa ben alabilirim
newbie
sr. fiyatı düsük o fiyata vermezdim ben.
ben veriyorum Smiley
newbie
Activity: 3
sr. fiyatı düsük o fiyata vermezdim ben.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Valla temiz hesaplarsa bedava. 1.25 ethere senior hemde negatifi olmayıp turkce post atılılmış olanını bulmak imkansız gibi suanki ortamda.
jr. member
Activity: 35
Merit: 2

eğer sattığın hesap senin bizzat kendi hesabın ise veya satın aldığın hesap satan kişinin bizzat kendi hesabı ise hiç bir problem olmaz.
newbie
Hesap alıp satmak yasak değil buna bir ban cezası olmuyor forumda
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
newbie
Arkadaşlar son hesapta satılmak üzere ayrıldı, Elimdeki tüm hesapları sattım herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.
Pages:
Jump to: