Pages:
Author

Topic: Son Dakika: G20 Koordinatörü Kripto Paralara Direniyor! - page 2. (Read 320 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Piyasa anında canlanmaya başladı, yatırımcı en ufak güzel habere aç durumda. Çıkan küçücük bir olumlu haber piyasayı yeşile döndürüyor. G20'den önce yapılan bu açıklama G20'nin güzel ve bizim lehimize sonuçlanacağını gösteriyor. Hadi bakalım güzel günlere hasretiz.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Kripto paraların ekonomi sistemini etkilemede şu an için bir sorun yaşatmadığını düşünüyorlar ve bu durum piyasaları rahatlattı.
Aksi takdirde kendilerinde alacakları önlemler kripto para borsalarını tepetaklak edebilirdi.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
G20den su an icin olumsuz bir haber gelmedi. Bu durum eger boyle devam ederse piyasa kendi haline toplanmayi basaracak.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
1 Ağustos'ta olduğu gibi 19-20 Mart'ta da insanlar gereksiz yere paniğe sevkedildi ve birileri tarafından alttan toplandı.. Böyle böyle hacmin içi dolduruluyor inanın balinaların bir kazancı olmasa bu düşüşü yapmazlardı piyasa hep stabil giderdi.
member
Activity: 280
Merit: 10
G20 bitti bitecek aman diyoruz son dakika kafalarına göre iş yapmasınlar, dünyanın şu anda teknolojik geleceği söz konusu burada, tutup da kendi pis siyasi emellerine alet etmesinler
full member
Activity: 476
Merit: 100
G20 zirvesinden bundan sonra olumsuz bir haber geleceğini zannetmiyorum. Ön açıklama olumlu geldi ve kripto para piyasası rahatladı, piyasa yeşillenmeye başladı bu süreç böyle devam edecektir.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Dostum Polis olay yerine gecikse de erken de gelse, "Her temas bir iz bırakır-Edmund Locard" Katilin bıraktığı izlerden kendisine ulaşılacaktır. Gerçekler geç de olsa ortaya çıkar gizli kalmaz.
full member
Activity: 378
Merit: 114
Arjantin bizden 6 saat geride ama canlı izlemek istiyorum bu zirveyi konuşulanları hangi kanaldan izleyebilirim canlı akış var mı bir yerlerde bildiğiniz ?

izlemene gerek yok, ben sana sonucu söyleyeyim; klasik eski türk filmi sendromu:  katil  kurbanı öldürür ve polis olay yerine her zamanki gibi geç gelecektir.

member
Activity: 238
Olumsuz sonuçlar çıkmaz umarım bu piyasa için. Bu G20 zirvesi bittiğinde her şey daha net olacak ama piyasa için orası bir gerçek. neyin ne olacağı belli olacak.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
şu g20 geçsede gitse artık. ne kadar oynak bir piyasada yaşıyoruz bırakın kötü haberi kötü haber çıkma ihtimali bile darma duaman ediyor her yeri. bu piyasada hodl yapmanın mana ve önemini kavratamadık insanlara bir türlü malesef.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Arjantin bizden 6 saat geride ama canlı izlemek istiyorum bu zirveyi konuşulanları hangi kanaldan izleyebilirim canlı akış var mı bir yerlerde bildiğiniz ?
jr. member
Activity: 37
Merit: 1
umarımki negatif sonuçlar çıkmaz.yoksa zaten kripto dünyası çıkmaza doğru sürüklenir.kripto dünyasına karşı olduğunu söyleyip aslında kriptonun yaratıcılığında eli olan ülkeler karşı çıkar bu duruma ve bir şekilde toplantıdan iyi sonuçlar gelir diye düşünüyorum.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Halihazırdaki ekonomik düzen siz de takdir edersiniz ki birçoklarının ceplerini dolduruyor.
Kripto paralara bu nedenle çomak sokmak isteyenler olacaktır ama önüne geçemezler..
member
Activity: 448
Artık herkesin merakla beklediği zirve nihayet bugün yapılacak .G20 zirvesinde alınacak ve konuşulacak konu ve kararlar kripto para piyasası için büyük önem taşıyor.Mark Carney açıklamalarına benzer açıklamalar yapılır umarım.
member
Activity: 336
Nihayet G20 zirvesinin başlayacağı güne geldik, tüm kripto para piyasası yatırımcıları pür dikkat bu zirveden çıkacak açıklamalara odaklanmış durumda, Mark Carney in açıklamalarının piyasada olumlu havası erken geçti.
newbie
Merit: 0
Mick Carney gerçekten kripto para piyasasına olumlu etkiler oluşturacak açıklamalar yapmış Bugün ve yarın devam edecek olan G 20 zirvesinde Mick Carney in açıklamalarına destekleyici gelişmeler yaşanır ve öyle sonuçlar çıkar.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
piyasaların bu kadar direnmesi açıkcası hafta sonu 7200leri gören bitcoinin geleceini mi tasarlıyorlar yoksa baska işler mi dönüyor bilemedim %10 luk kayıp ve tekrar aynı seviyeye gelmesi G20 ile mi alakalı acaba bu kadar bel bağlanmamalı bu haberlere bence açıkcası
member
Activity: 350
Merit: 11
Bu gün itibari ile herşey büyük ihtimal ile netlik kazanmaya başlayacak, G20 zirvesinde yer alan ülkeler ve konuşmacıların yapacağı her açıklama piyasada etkisini gösterecektir.Kısmi olarak regülasyon kararı çıkacağını düşünüyorum.Mick Carney açıklmalarına diğer devletlerin destek vermesi şart.
member
Activity: 392
Dananın kuyruğu bugün başlayacak G 20  zirvesinde kopuyor. Carney in açıklamalarına düşüncelerine en uygun durumda olan ve bu fikirleri savunan en önemli ülke Rusya .Kripto paralar için bugün ve yarın olumlu gelişmeler yaşanacağına inanıyorum.
jr. member
Merit: 3
Su siralar tek dusundugum G20den cikacak olan karar. Bu karar piyasayi duzeltebilecek tek olay. Umarim olumlu kararlar alinir.
Pages:
Jump to: