Pages:
Author

Topic: Son Dakika: KYC Belgeleriniz Çalınmış Olabilir! - page 2. (Read 230 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
en tanınmış borsalar bunlar. hiç birisine kyc yapmadım. benim açımdan sorun yok. ama bu borsaları geçelim. bu borsaları karalamak için bir haber belki. asıl mesele icolar için yapılan milyonlarca kyc işlemleri. asıl patlama orada ve emin olun deebweb de satılıyor.
member
Activity: 714
Merit: 82
benimkide kesin gitti.
ama bir şey olacağını sanmıyorum. yeni kimlik doğrulama sistemleri 1-2 yıl içinde kullanılır hale gelir.
ve o dökümanlarla hiç bir işlem yapılamaz.

jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Dread” adlı bir karanlık ağ pazarında, “ExploitDOT” u kullanan bir Hacker’ın, borsa müşterilerinin kimlik doğrulaması olarak bilinen KYC verilerini satmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Bilgisayar korsanının Temmuz 2018’den bu yana çevrimiçi olduğu ve KYC için kullanılan kimlik kartları ve ehliyetleri de dahil olmak üzere – Bittrex, Poloniex ,Binance, Bitfinex gibi en iyi borsa kullanıcılarından gelen belgeleri hacklediğini iddia ettiği bir reklamı var.

Veriler, 100.000 veya daha fazla belge için 10 dolara satılıyor, toplu alım yapanlar için indirim uygulanmış. 25.000’den fazla sipariş için 1000 dolar talep ediliyor. Hala çevrimiçi olan karanlık ağdaki reklam bir siber güvenlik uzmanı tarafından doğrulandı. İşte ilgili reklamın görüntüsü:

Haberin devamı için: https://btcmagazin.com/son-dakika-kyc-belgeleriniz-calinmis-olabilir/
Pages:
Jump to: