Pages:
Author

Topic: Son haftalardaki sert düşüşlerin sebepleri ve stratejimiz ne olmalı? - page 2. (Read 438 times)

newbie
Activity: 51
Merit: 0
Strateji: Sonuna kadar hodl!!
%50-60 kaybettiğin altcoinden çekilsen ne işe yarar? Kaybetsen max bir %20 daha kaybedersin. Ama peak zamanı geldiğinde zarar ettiğin paranı katlayabilirsin bile.
Benim başıma tron'da bu geldi 1 ay önce.
newbie
Activity: 167
10k altına düşeceğini sanmıyorum ama yatırım tavsiye değildir kesinlikle
member
Activity: 140
Merit: 10
şu an tüm coinler düşüyor. yükselen yok hiç. sabretmek en doğru hareket gibi. ama bu da ne kadar dayanabiliceğimize bağlı tabi.
newbie
Activity: 8
Benim tahminim dahada düsecegi. 6 bin dolara kadar düsecegini öngörüyorum. Bu kadar cok yükselmesi anormaldi zaten. Parayi götürenler yine agababalar olmustur...
full member
Activity: 560
Merit: 113
Yüksekten aldıysan yapabileceğin bir şey yok. Bir hafta tutarsın bir ay tutarsın sonra bu düşüş çok uzun da sürebilir? veya yarın bitcoin $16.000 de olabilir strateji zor iş
newbie
Activity: 56
Sırf bu sene benim hatırladığım 3 kere %32 düşüş yaptı temmuz, eylül aralık aylarında. Bugün de %31.2 yaptı. Şu sıralar en dipten toplamak için tam zamanı. Ben paraya kıydım, bugün yarın güvendiğim coinlere tek tek eklemeler yapıcam. Grin
member
Activity: 252
Merit: 11
zararda olduğum coinleri bıraktım. karda olduklarımı sattım. biraz daha düştükten sonra tekrar alım yaparım.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Ölümüne Hodl. Alım fırsatı olarak görmek lazım bu hareketleri.
member
Activity: 322
Merit: 31
BTC nin son haftalardaki en yüksek ve düşük bantlarına bakın, sonra geçen yıl ve ondan önceki yıllardaki aynı dönemler ile grafiği karşılaştırın. Grafik ortalama avarajını alarak fikir sahibi olun. Fikrinize göre düşüecek ya da aklacak mı kararınızı verirsiniz zaten.
member
Activity: 83
Stratejimiz her zaman zararına satış yapmak olmamalı. Sabredin arkadaşlar.
Hiçbir zaman fiyat çıkarken coin alınmaz, aksine fiyatlar düşerken coin alınır. Bu prensibi hiçbir zaman aklınızdan çıkartmayın.
newbie
Activity: 3
ben bir süre daha düşüş trendinin devam edeceğini düşünmekteyim açıkçası. BTC 8000 $ seviyelerinden alınabilir
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Su an icin pozisyonlarim sabit sahsen kisa sure icerisinde toparlanacagini dusunuyorum.
member
Activity: 378
Merit: 55
an itibariyle btc'den de tamamen çıktım. Allah sonumuzu hayretsin.
member
Activity: 159
Sert düşüşün arkasındaki neden Almaya'nın yaptıgı Küresel çapta bitcoin'in sınırlandırılmasına yönelik teklifmiş diye bir haber dolaşıyor.
newbie
Activity: 11
İyi bir alım fırsatı oldu. Kıydım paraya aldım birazcık Smiley
member
Activity: 364
Merit: 20
ben btc'ye geçtim bekliyorum şu anda. biraz daha düşsün bakalım sonra altları alttan alta toplamaya başlarım.
newbie
Activity: 37
Her gün daha sert şekilde yaralayacı düşüşler devam ediyor.
Ben yine zor olsa bile sabırlı olunması gerektiğini düşünüyorum.Paralarımızın azaldığını görerek,coinleri elde tutmak zor gelse bile ,bunu başarmalıyız.En azından düşük fiyattan toplama şansı doğdu hepimize,yeni ve kalabalık portföyler oluşturmak demek bu.
Peki düşünceleriniz?
Pages:
Jump to: