Pages:
Author

Topic: Son Nokta - page 5. (Read 1230 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 2
December 08, 2018, 01:31:06 AM
Btc artık ne yapacak kestirmek zor.Bir gün iniyor bir gün çıkiyor.Gidişat pek iyi görünmese de umutluyum.Btc toparlayacak ve sıra altcoinlere gelecek.Aralıl ayı da dönüm noktası olabilir.
member
Activity: 742
Merit: 19
December 07, 2018, 06:59:24 PM
Şu an gerçekten haketmediği bir seviyede btc.Önce doğru tahlil yapmak lazım.Madencilerin maliyetinin aşağısında şu an.Ticarette bile zararına mal satılmaz.Kim satıyor o halde.Zamanında ucuzdan stoklamış olanlar.Panikle milletin malını ucuzdan toplamak isteyenler.Sabreden elbette kazanacak.Güvenmeyenin zaten bu piyasada işi yok.Güvendiği sektöre geçebilir.
member
Activity: 252
Merit: 11
December 07, 2018, 06:55:51 PM
BTC ye ilişkin çizmiş olduğunuz genel çerçeveye ben de katılıyorum ancak ne yazık ki 3400 seviyelerinden çok daha aşağı düşebilir. 3100-3000 seviyelerinde ciddi destek olmasına karşın bu desteklerde kırılamaz diye birşey yok. Panik zamanlarında güçlü destekler aşılabilir. Eğer 3000 desteği aşılırsa da 1800-1900 seviyelerine kadar bir geri çekiliş yaşayacaktır. Ama ben bu seviyelerden de daha aşağı düşeceğini pek düşünmüyorum. Mesele dip noktasını doğru tahmin edebilmek. Yükseliş illaki gerçekleşecektir.
member
Activity: 504
December 07, 2018, 04:49:06 PM
Malesef bu piyasa ve bu borsalar hakkında ne kadar az bildiğimizin ortaya çıkışını görmek gerçekten üzücü. Balinalar bazi arkadaşları 1000$ altına inandırmışlar bile. Demek ki bu tiyatro oyunu tutmuş gözüküyor.

Bu piyasaya güvenmeyenlerin burada daha ne aradığını sormak gerekli. Arkadaşlar dibin dibini kimse bulamaz. Buralardan mal toplanmaya başlandı. Sarkmalar olabilir ama buralar artık mal satmak için çok geç. Alıcılara için ise erken değil.

Piyasa çoğu malda %90 eksilerde ortalama olarak coinler 10 kat kaybettirdi. Daha fazlasını beklemek bu piyasayı bilmemektir. Fakat şurası bir gerçek bazi coinler verdiklerini geri alamayacak. Milletin doldurması sonrasında değersiz coinlerde taılanlar için durum gerçekten vahim. Ama sağlam coinde iseniz tabanı görmüş olmanız olası.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
December 07, 2018, 02:00:31 PM
Eth çıkmaya çakışıyor.Btx karşısında dolar değerini korumak için.Altlarda öyle pek fazla tepki vermedş zaten düşecek de pek fazla bir yerleri kalmadı.Hem dolar olarak hem btc olarak eridiler.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
December 07, 2018, 01:58:10 PM
3400 son değil kesinlikle 2800 desteği kırılacak ve 2 binlere yolculuk başlayacak

O zaman herşeyi satalım 2000 olunca tekrar alırız mı diyorsunuz. Sakın ha O zaman işte kurulan korku kapanına yakalanmış olursunuz. ve terse düşersiniz. Eğer burası 3400 son nokta değil ise bile buralardan satmak veya buralardan satılan malı yerine koymamak büyük bir risk içerir " Kaçırma riski"

kurumsal yatırımcılar buralardan mala girmeye başladıar. Belki bir 3000 korkutma salınımı yapabilirler. sadece bir dalış. Ama zaten oralardan kimse mal alamaz.

Kim mesela hangi kurumsal yatırımcı Huh Açıklar mısınız ?

Bu piyasanın düşmemesi kadar normal ne olabilir??? Aşırı şişmiş bi piyasa sizi aksi yönde düşündüren nedir ?

Fed faiz arttirirken ne kadar borcu olsada Tl değer kaybetti dimi. Üretim yapan bir topluluğun parası. Peki bu piyasa ne üretiyor?

Böyle hem kripto paralara inanmayıp hem de bu forumda olanları görünce gerçekten şaşırıyorum. O zaman ne işin var ki burada? Ayrıca FED faiz artırdığı için TL'nin düştüğünü düşünüyorsanız, kripto paralar hakkındaki düşüncelerinizi de çok da sallamamak lazım.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
December 07, 2018, 01:53:28 PM
altcoinlerin btc ve ethereum a bağlı olması, onları daha fazla etkiliyor. hem btc değer kaybediyor diye, hem de satış yedikleri için her düşüşte x2 değer kaybede kaybede silindiler resmen.  şu an 2018 başında hold yapıp yatırımcısına para kazandıran coin kalmadı bile, kalan olduysa bile o anki btc değeri ile şimdiki değer farkı yüzünden o da eridi.
jr. member
Activity: 266
December 07, 2018, 01:48:23 PM
3250'yi gördü.Öyle pek sağlam bir alımda gelmedi.Buralarda takılıyor şu an.Pek çıkacağa da benzemiyor.Nazlanıyor şu anda.Böyle düşmeye devam ederse çok piyasadan çekilen olur.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
December 07, 2018, 12:32:30 PM
Cryptocurrencies: 2068 • Markets: 15691 • Market Cap: $104.140.320.398 • 24h Vol: $17.168.716.045 • BTC Dominance: 55.1%

1   Bitcoin  $3.296,26 usd an itibari ile

işte göstere göstere 100 milyara getirdilerde oyun büyük Diğer konudada yazdım bu 3 günlük düşüşün en karlı çıkanı BİTCOİN SV adamlar o kadar rahat kasıyorki piyasayı top 100 içinde 9 olan Bitcoin SV sabah 5 de idi şimdi 6 sırada ve BCH sıradada geçti kısaca her türlü manipülasyon serbest.
Bu düşüşe dayanamayan varsa kalbi olan tez canlı olan piayasayı takip etmesin  zararım çok fazla diyen bu saatten sonrada zararı % 90 olan yada % 95 olan ne yapacak bekleyecek çareler tükendi.Bunlar ne zaman doyarsa coine ellerindeki coin stoğu dolunca piyasayı yükselticekler görünen bu.
Piyasayı 50 milyar usd yide test ettirirlerde amaç iyice fiyatları gebertip işte panik satan varsa yada alttan alırım diyip satan varsa düşürüp alıyorlar.
Sadece şunu diyim son düşüşten önce biraz BTG aldım  Grin aldığım fiyatla şimdiki fiyat arası fark düşüş % 50 zarar amk Grin
yani sinirden gülüyorum ama yapacak yok stoğa attık bekliyoruz. Grin
Bu işe borçla kredi ile girmeyinde ne yaparsanız yapın derim.
Allahtnaan bizdeki para kendimize ait borç harç olsa yada krredi birde nasıl ödeyecem diye düşün dur yani.
member
Activity: 490
Merit: 10
December 07, 2018, 01:29:43 PM
Dip noktasını kestirmek zor acaba büyük yatırımcılar nereye kadar çekicekler fiyatı.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
December 07, 2018, 12:03:33 PM
Kardeş sen hangi kafayı yaşıyorsun,herkes 2600 de bari dursun razıyım derken nasıl bu kadar iyimser olabiliyorsunuz.3400 son felan.Yazık günah kardeşim yapmayın böyle şeyler.

arkadaş şu an psikolojik destek 1000$ görünüyor o da kesin kırılacak.
3 ay içinde 380$ test edilecek diyor 1 senedir dediği çıkan 3 tane yatırımcı.
hala goygoy
full member
Activity: 424
Merit: 103
December 07, 2018, 11:54:31 AM
Kardeş sen hangi kafayı yaşıyorsun,herkes 2600 de bari dursun razıyım derken nasıl bu kadar iyimser olabiliyorsunuz.3400 son felan.Yazık günah kardeşim yapmayın böyle şeyler.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
December 07, 2018, 11:50:26 AM
Bencede bir yerden dönecek ama orası neresi işte. Yani haberlerde gördüm şuan hatirlamiyorumda BTC 1000 dolara kadar düşecek ama sonrasında 50 bin dolarları görecek iki sene içinde diye yazıyordu. Yani ortalarda spekülasyonlar var. Ama ben satmayi düşünmüyorum.
full member
Activity: 294
Merit: 193
December 07, 2018, 10:26:59 AM
3400 son değil kesinlikle 2800 desteği kırılacak ve 2 binlere yolculuk başlayacak

O zaman herşeyi satalım 2000 olunca tekrar alırız mı diyorsunuz. Sakın ha O zaman işte kurulan korku kapanına yakalanmış olursunuz. ve terse düşersiniz. Eğer burası 3400 son nokta değil ise bile buralardan satmak veya buralardan satılan malı yerine koymamak büyük bir risk içerir " Kaçırma riski"

kurumsal yatırımcılar buralardan mala girmeye başladıar. Belki bir 3000 korkutma salınımı yapabilirler. sadece bir dalış. Ama zaten oralardan kimse mal alamaz.

Kim mesela hangi kurumsal yatırımcı Huh Açıklar mısınız ?

Bu piyasanın düşmemesi kadar normal ne olabilir??? Aşırı şişmiş bi piyasa sizi aksi yönde düşündüren nedir ?

Fed faiz arttirirken ne kadar borcu olsada Tl değer kaybetti dimi. Üretim yapan bir topluluğun parası. Peki bu piyasa ne üretiyor?
full member
Activity: 518
Merit: 102
December 07, 2018, 10:14:48 AM
Piyasada anlık tepkilerle işlem yapmaktan kaçınılmalı bunu hep tekrar ediyoruz ama ben de dahil özellikle dibi gördüğümüz ayı sezonlarında ne yazık ki mantıklı hareket etmek zorlaşıyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
December 07, 2018, 10:11:00 AM
son nokta diyi bişi yok.dibin dibi var bugün full usdt ye geçtim.Bir ara aldığım bir borsa tokeni beni çok terste bıraktı ben sattıktan sonra tekrar havalandı şerefsiz token.

Ne olacağı hiç belli olmuyor, bence Tether e de çok güvenme dostum paranı kısa süreli orada tutacaksan eyvallah ama uzun vadede dikkatli olmakta fayda var geçenlerde bitfinex te yaşanan olayı hatırlarsın tetther baya değer kaybetmişti.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 07, 2018, 09:45:33 AM
BTC'de bence daha da düşme ihtimali her daim var. Yakınlardan dönebileceğini sanmıyorum ben. Özellikle de ETH için 50 dolar altı görülebilir.
Altların artık BTC'den bağımsız hareket etmeleri lazım. Bu bağlılık ortalığı duman ediyor. Tokenlerin gerçek değerleri BTC ve ETH bağlılığından dolayı heba oluyor. Gerçek potansiyellerini bir türlü göremiyoruz.
member
Activity: 392
December 07, 2018, 09:44:23 AM
düşüş için hala son nokta olduğunu düşünmeyenlerdenim ben de. bu düşüş daha da devam edecektir. çok bilmişlere kulak asmamak gerekiyor.
member
Activity: 612
December 07, 2018, 09:42:07 AM
piyasa hacmi böyle yerlerde süründüğü sürece balinaların insafına kalmaya devam ederiz. Piyasa değeri ne zaman ki 1 trilyon doları aşar ancak ondan sonra tekil kullanıcı için daha az riskle yatırım yapılabilir seviyeler görünür. Şu an bu muallak piyasada yatırım yapmak kumardan başka bir şey değil.
Rdu
jr. member
Activity: 224
December 07, 2018, 09:35:48 AM
Hergün moral bozan haberler geliyor, piyasaların canlanması mümkün değil ki, ethereum ve bitcoin neredeyse hergün biraz biraz düşüyor, yapılan spekülasyonların da çok etkisi var sanki, umarım yeni yıldan sonra durum böyle devam etmez yoksa daha çok zor günler bizi bekliyor demektir.
Pages:
Jump to: