Pages:
Author

Topic: Son zamanlarda adam akıllı bir imza kampanyası olmaması gerçeği - page 2. (Read 735 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Şu sıralar bütün ICO'lar erteleniyor maalesef. Ocak ayında Apollo'ya girmiştim. Mart başında bitti ama 3 defa ICO ertelediler.
Şimdi DIW'deyim, proje iyi gidiyor ama ertelemeler var. Plaza imzalarını sık görüyorum bu ara, fazla inceleyemedim.

DIW' in uzatması gerçekten moral bozucu oldu. Güvendiğim bir proje ama piyasadaki durgunluktan olsa gerek bir türlü istediğimiz netice elde edemedik, ödüllerin düşürülmesi de ayrıca kötü bir durum.
jr. member
Activity: 37
Merit: 5
Piyasa tamda kan ağlarken alım yapmak uygun değil midir?Alırken kazanmış olmaz mıyız?Uzun vadede yatırım düşünüyorsak tabi ki de
full member
Activity: 994
Merit: 152
Piyasa kan ağlarken dişe dokunur projeler hazırlıklarını tamamlamasına rağmen icolarını erteliyor. Ciddi bir yükseliş gelene kadar da bu durum devam edecektir. Devam eden projelerde süreci uzattıkça uzatıyor. Ben bu süreçte ucuzken kenara birkaç ether attım, iyi bir proje çıkarsa gözüm kapalı girerim.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Deadley, Sylon, Amazix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyalarını bir listede topladım.
https://bitcointalksearch.org/topic/deadley-sylon-amazix-ve-tokensuitein-tum-aktif-kampanyalar-3264016

İmza konusunda en sıkıntılı dönem Deadleyin 3 kampanyası bu hafta bitecek, Sylonda da birşey yok.
Üsteki arakadaşımız tüm kampanyaları toplamış eline sağlık.

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şu sıralar bütün ICO'lar erteleniyor maalesef. Ocak ayında Apollo'ya girmiştim. Mart başında bitti ama 3 defa ICO ertelediler.
Şimdi DIW'deyim, proje iyi gidiyor ama ertelemeler var. Plaza imzalarını sık görüyorum bu ara, fazla inceleyemedim.
member
Activity: 98
Merit: 28
Deadley, Sylon, Amazix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyalarını bir listede topladım.
https://bitcointalksearch.org/topic/deadley-sylon-amazix-ve-tokensuitein-tum-aktif-kampanyalar-3264016
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Üstad malesef son zamanlarda o kadar çok imza kampanyası çıktı ki kendini ispat demeyen bir sürü güzel proje çöp oluyor, yatırımcılar bölünüyor dolayısıyla artık güzel imza kampanyası bulmak için baya bi zaman harcamak gerekiyor.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
İmza konusu gerçekten benim de belimi büküyor. Bu Bob's Repair tam tuttu dedim bu sefer de sürekli bir erteleme geliyor. Bir yerde yüzümüz gülse bari
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Arcblock' a girmiştim en son oda anca 200-300 dolar getiri sağlamıştı. Şimdi girmiğim tam bir gereksiz bounty oldu .

hocam arcblock da ne kadar durdunuz da senior member olmanıza rağmen 200-300 dolar getirisi oldu normalde erken girilen bir kampanyada rütbenize göre daha fazla almanız lazım
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Arcblock' a girmiştim en son oda anca 200-300 dolar getiri sağlamıştı. Şimdi girmiğim tam bir gereksiz bounty oldu .
full member
Activity: 630
Merit: 102
Normalde DIW'în kampanyası güzel derdim ama ödülleri aşırı azalttılar pek bir albenisi kalmadı. Ha ben yeni bulamadığım için hala bu imzada duruyorum o ayrı konu. Son zamanlarda gerçekten de imza kampanyası sıkıntısı var.
legendary
bende joytokene girdim bakalım ne olacak kısa süre var bitmesine ama önemli olan 3-5 birşeyler kazandırması 50 dolar bile bıraksa yakın zamanda bıraksın istiyorum artık repux da 13 hafta geçirince bunaldı insan doğal olarak  Cheesy
full member
Activity: 406
Merit: 158
Malesef piyasanın kötü olması icoları da vuruyor, çoğu ico iptal oldu 1-2 aydır erteleyenler var sırf düşüşler yüzünden, hal böyle olunca bounty vesaire de olmuyor normal olarak.
full member
Activity: 322
Merit: 112
dibine kadar haklısın kardeşim düzgün imza bulunmuyor bu aralar, girdiğim kampanyadada süre çok uzun ve iş yapıp yapmayacağı muamma.sadece şartları kolay olduğu için girdim.bazı iyi kampanyalarda ise ingilizce post istiyor diye girmiyorum çatpat yazabiliyorum ama kendi dilinde rahatça yazmak varken bi yorum için 10 dakika uğraşmak can sıkıcı oluyor.tavsiye varsa alırım bi dal
legendary
evet arkadaşlar repux da bitti var mı güzel imza  Cheesy
member
Activity: 280
Merit: 10
mal gibi öğrettiniz, bütün d_aber ol_uculeri ne bu işi hepsi yazıyor, mahvediyorlar bountyleri,  bunlar kola kapağı toplayıp sinema bileti satan tipler, 

isimlerini yazınca google darıyorlar hemen çörekleniyorlar, biri isimlerini anıp yakınsa kesin karlıdır diye dalıyorlar
member
Activity: 462
Merit: 14
senior arkadaş bunu diyorsa biz ne yapalım ? zaten bize gelen 1 puan snaırım size gelen 7 biz 7 hafta mesaj atınca yaklaşık 50 gün tekabül ediyor.
sizin 1 haftanız bizim 50 güne denk yahu zaten 1 yıl 365 gün Cheesy
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Adam akıllı imzadan ziyade adam akıllı piyasa yok girdiklerimiz imzalarda bunlardan dolayı çok kazandırmıyor bu piyasada normal bunlar gibi geliyor bana
member
Activity: 784
Merit: 18
Piyasada gerçekten imza bulmak zor 3-5 kuruş bişey aliyorsak alıyoruz. İlk enviona girdik daha ne kadar token alacağınız belli değil. O kadar para topladılar borsaya girdiler ama hala herhangi bir haber yok
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Arkadaş neyin imzasına girsek scam çıkıyor. Eskiden tüm icolar yapıyordu imza kampanyası ancak şuan çoğu sağlam ico bountye gerek duymuyor. Son zamanlarda ben de çoğu imza kampanyasından umduğumu bulamadım.
Pages:
Jump to: