Pages:
Author

Topic: Son zamanlarda artan hacklenmiş hesap sayısı - page 2. (Read 1834 times)

hero member
Activity: 560
Merit: 501
Bu liste tam değil, daha birsürü var. Ve bu kadar çok olması buradaki herkesin eksiksiz multi hesabı olduğu anlamına geliyor.

ee yani ?

Yanisi çokta sikimde değil, beni ilgilendirmiyor sadece post kasıyorum.

Bu liste tam değil, daha birsürü var. Ve bu kadar çok olması buradaki herkesin eksiksiz multi hesabı olduğu anlamına geliyor.

Multi Hesap forum genelinde bol, önüne geçilemeyeceği için yasak değil. Asıl sıkıntı hacklenmiş hesaplar, bir şekilde dolandırıcılık amaçlı kullanılabiliyor.

Farkındayım, dediğim gibi pekte umurumda değil sadece yorum atıyorum.

ahahahah. la yarildim gülmekten Smiley eyvallah güzel cevapti içten ve sade vallahi begendim keşke like özelliği olsa forumda

edit : konu kilitlensin bence gerekli uyarilarda yapildigina  ve listelerde aciklandigina göre dağilabiliriz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

ee yani ?

Yanisi çokta sikimde değil, beni ilgilendirmiyor sadece post kasıyorum.

Multi Hesap forum genelinde bol, önüne geçilemeyeceği için yasak değil. Asıl sıkıntı hacklenmiş hesaplar, bir şekilde dolandırıcılık amaçlı kullanılabiliyor.

Farkındayım, dediğim gibi pekte umurumda değil sadece yorum atıyorum.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus

hero member
Activity: 560
Merit: 501

ee yani ?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Bilerek bu konuyu Pazar Alanına açıyorum. Son zamanlarda, hatta 5 dakikalık bir araştırma sonucunda bir kaç tane Hero Member / Legendary hesap buldum Türkçe bölümünde. Hesaplar 2014-2015'den beri aktif değil. Başka dillerde konuşurken, başka bir kişi iken 2017 Temmuz'da çoğunlukla bir anda ICO kampanyalarıyla ve burst-postlarla geri dönmüşler.

Arkadaşlar, unutmayın. Bitcointalk'ın Trust sistemini kullanın, güvendiğiniz, güvenmediğiniz kişileri Trust listenize ekleyin. Ticaret öncesinde DAİMA trustları kontrol edin. escrow kullanın.

Saygılarımla,

Deathwing
Pages:
Jump to: