Pages:
Author

Topic: Son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları - page 4. (Read 796 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Arkadaşlar merhaba,

Gerek fiziksel gerek dijital saldırılarla ülkemizde de hırsızlık olayları yaşanmaya başladı.
Yerli  ve global borsa hesaplarına izinsiz girişler ve giriş denemeleri yaşanıyor.
12 gün önce  bir arkadaşın poloniex hesabında bulunan paraların satılıp çekildiğini öğrendim.

Alkol masasında sızınca yanındaki kişilerin bunu yaptığını söylüyor.

Çevrenizdeki insanlara bu işlerle ilgili detay vermeyin (Şu kadar BTC var, Şu kadar şundan aldım zenginim vs.. )

Hesaplarınıza erişim için kullandığınız güvenlik yöntemlerini artırın.

Asıl merak ettiğim yukarıda bahsettiğim olayda olay TR de gerçekleştiği için muhtemelen para lokal borsalardan birine aktarıldı. Borsalara bu adres size mi ait diye bilgi talebinde bulunabilir miyiz, borsalar buna ne cevap verir.

Bu arada olay savcılığa intikal etmiş durumda, onlar da araştıracaklar ama prosedür konusunda çok bilgileri olmadığını düşündüğümüz için yardımcı olmak adına biz de takip edelim dedik.

Çıkış yapılan adres : 1KyiBExoQZx8pzByVWMSHoofXws8pSmmXK
Txid: a40e89d956a8d0a7dc6574533bcd49ab189a62cf3e4a1a7ff49793c5c87ad05e

Hocam bir de şu var, forumda yüz yüze ticaret isteyip olayın gaspa dönüşmesi. Bence yüz yüze görüşmelerinde referans veya ona göre bir güvenlik konusunda tedbirin alınması gerekiyor. Çünkü insanımız saf

Ben geçmişte yüz yüze gelmeden direkt telefon banka transferi ile alış satış yapıyordum
Ama artık güvenemem herhalde baya değişti buralar, yeni yeni insanlar geldi..
jr. member
Activity: 74
Merit: 3
babacoin.online
savcılık kararı olduktan sonra borsaların gerekli bilgileri vereceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bence yüzyüze alışveriştende kaçınılması gerekiyor.Sonuçta karşınızdaki kişinin niyetini bilemezsiniz bir iki sefer alır güven sağlar üçüncüde tokatı atar.En iyisi nakite borsadan dönmek veya forumda escrow aracılığıyla alışveriş olabilir.Yüzyüze yapılan işler her zaman risk taşıyor.
Umarım arkadaşınız yasal süreçten bi sonuç alır.gelişmeleri paylaşırsanız bizde takip ederiz burdan
member
Activity: 112
Merit: 10
BTC Alınır Satılır
Arkadaşlar merhaba,

Gerek fiziksel gerek dijital saldırılarla ülkemizde de hırsızlık olayları yaşanmaya başladı.
Yerli  ve global borsa hesaplarına izinsiz girişler ve giriş denemeleri yaşanıyor.
12 gün önce  bir arkadaşın poloniex hesabında bulunan paraların satılıp çekildiğini öğrendim.

Çevrenizdeki insanlara bu işlerle ilgili detay vermeyin (Şu kadar BTC var, Şu kadar şundan aldım zenginim vs.. )

Asıl merak ettiğim yukarıda bahsettiğim olayda olay TR de gerçekleştiği için muhtemelen para lokal borsalardan birine aktarıldı. Borsalara bu adres size mi ait diye bilgi talebinde bulunabilir miyiz, borsalar buna ne cevap verir.

Bu arada olay savcılığa intikal etmiş durumda, onlar da araştıracaklar ama prosedür konusunda çok bilgileri olmadığını düşündüğümüz için yardımcı olmak adına biz de takip edelim dedik.

Txid: a40e89d956a8d0a7dc6574533bcd49ab189a62cf3e4a1a7ff49793c5c87ad05e

Hocam bir de şu var, forumda yüz yüze ticaret isteyip olayın gaspa dönüşmesi. Bence yüz yüze görüşmelerinde referans veya ona göre bir güvenlik konusunda tedbirin alınması gerekiyor. Çünkü insanımız saf
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Arkadaşlar merhaba,

Txid: a40e89d956a8d0a7dc6574533bcd49ab189a62cf3e4a1a7ff49793c5c87ad05e

Pages:
Jump to: