Pages:
Author

Topic: SONRADAN KURAL DEĞİŞTİREN PROJELERİ MİMLİYORUZ.BU SAHTEKARLIKTIR. - page 4. (Read 1047 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Bu parazitlerin sonu gelmezler. Herkes üçkağıt peşinde para kazanmaya çalışıyor. Burada bu adamların sahtekarlıklarını engellemek yerine organize olmalıyız ve hiçbirinin icosuna katılmamalıyız. Hiç biri para kazanamasın. Çünkü bu piyasa artık kolay yoldan para kazanma piyasası oldu.

bounty yapan projelerin zaten amac lari bu sekilde cok kisiye ulasip dolandirmak, tabi bu ise arac olan bountyci arkadaslarda bunlarin yardimcisi oluyor.
adamlar bakti birsey gelmiyor, tabi kapatiyor...aslinda birbirlerini iyi buluyor bounty ve scam icolar.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bu parazitlerin sonu gelmezler. Herkes üçkağıt peşinde para kazanmaya çalışıyor. Burada bu adamların sahtekarlıklarını engellemek yerine organize olmalıyız ve hiçbirinin icosuna katılmamalıyız. Hiç biri para kazanamasın. Çünkü bu piyasa artık kolay yoldan para kazanma piyasası oldu.
member
Activity: 212
Merit: 13
Siz hiç haber okumuyormusunuz.İco işi Q3 te %72 azaldı yazıyor.Ekim aydaki bütün icoların hepsinin100 bin dolar bile toplayamadıkları yazıyor.Hala bountly ico uğraşıyorsunuz.Elbette ki kural da değişir başlamadan kaçıp giden de.Borsadaki coinlerin yüzüne bakan yok.Kim naapsın icoyu.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Sylon'un  decibels,  realista, plaza, Aitheon , reward mob, cryptoflix, sendy, gemera kampanyalarına girmiştim, henüz hiç birinden token gelmedi. Bir kaçında bittiğine dair bir bilgi var ama dağıtım tarihleri ile ilgili bir bilgi görmedim. Bir ikiside iptal olmuştu sanırım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Benim katıldığım ilk imza paltoken oldu. Onlarda hemen göndermedi ama açıklama yaptılar . Yalan olmasın mayıs ayı gibi tokenleri yolladılar 5 hafta katılmıştim. 20 bin paltoken geldi ve ilk geldiği zaman 700$ ediyordu. Ondan sonra hep sylon u denedim daha gelen birşey yok
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Bu durumda sadece yöneticileri veya projeleri suçlamak yersiz özellikle projeler çöp olmamak için süre uzatıp piyasanın düzelmesini bekliyorlar. Sonradan kural getirmelerine ise söyleyecek hiçbir şey yok.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
hocam bence escrow yok ise hiç bountye katılmayın. forumda ne kadar popüler olsa bile. direkt kyc istemeyen platformlar var. benim gibi az buçuk gelsin, akmasa da damlasın tarzı düşünen biri iseniz tabi. ben 3-4 ay imzada kalıp da cüzdana hiç bir şey gelmese sinir olurdum. kyc falan sonradan istemeleri de sinir bozucu.
member
Activity: 392
Merit: 10
Oldukça önemli bir konuda başlık açtığınız için teşekkür ediyorum. Bu gibi konularda daha fazla bilgi paylaşımı içinde olmalı gerekirse birlikte davranmalı ortak karar alabilmeliyiz.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Kaching,Ysign,Dominium bunlar hep proje sonunda veya ortasında ödül ve kural değiştiren projeler.. Bu tarz insanlar ödül vermemek için elinden geleni yapar..
member
Activity: 574
Merit: 34
Şerefsizden bol ne var piyasa da. E tablo ya yüksek rakam yazıp hiç alakası olmayan token gönderen ekipler mi ararsın KYC konusunda son gün karar alan mı ararsın nasıl olsa parayı topladık hesabı ile KYC şartını da getiriyorlar müşterini tanı muhabbeti onu da olabildiğince zor karışık yapıyorlar ne göndermesek kar deyip. Dürüst denilen bir sürü ICO projeleri ekipleri denetleyen yok nasıl olsa istediğini yapıyor. Bu tokenleri kullanmak için zaten borsalarda KYC artık şart birde oralarda bilgilerini paylaşıyorsun. Zırvalamaya başladılar artık.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Sylon sylon deniliyordu ama yukarıda ki bir postta gördüm daha bu yıl token bile yollamamis adam. Nasıl çok iyi bountymanager oluyor. Jinbitoken in manageri de sylon idi. Neden ekibe itiraz etmemiş başlangıçta kyc olabilir demedik diye
member
Activity: 504
Merit: 11
Peki Game Loot Network ve Digital Ticks için ne demeli.
Satışlarını bir tarafa bıraktım, bir tanesine KYC yapmak için giremiyorsun daha panel hazır değil...
Diğerine de giriş yapmak için aylarca cebelleşiyorsun bilgileri sonunda ekliyorsun ama ortada bounty kazancı yok.
Böyle beklediğimiz o kadar çok var ki...
member
Activity: 448
Merit: 12
Bu iki kampanyanın yaptıkları adilikten ben de muzdaripim. Bir uygulama indirtiyorlar canım çıktı uygulamadan dolayı telefona bir şey olacak diye. Kurallar en baştan net olarak belirlenmeli aksi durum gerçek bir sahtekarlıktır..
member
Activity: 1264
Merit: 43
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bu konudan ben de çok şikayetçiyim, başlatıyolar ya bitmek bilmiyor, yada bitiş tarihinde tekrar uzuyor. Bitti şükür diyoruz bu sefer de token dağıtılmıyor, dağıtılsa da eksik dağıtılıyor. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Şu an bilgisayar başında değilim, yarın 4-5 tane de ben eklerim listeye. Bu işin bir standartı olması lazım.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Piyasa yamulunca icolar ertelendikçe erteleniyor haliyle bountylerde uzuyor buna yapacak pek birşey yok. Icoyu para toplayamadan bitirip bountyi iptal etmelerini istiyorsanız orası ayrı tabi  Grin

Icoyu yapıp sonradan saçmasapan kurallar çıkaranları ayrı bir yere koyuyorum. Onların yatacak yeri yok.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
bu liste epey kabarır hocam adamlar resmen dolandırmaya başladı insanları bedava emekler bedava reklamlar bla bla . iyi oldu böyle bir konu
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
toplu hareket edilirse sonuç alınır. daha önceden twitter üzerinden bountyhive'de yer alan bir proje bounty ödüllerimizi dağıtmayacağını açıkladı twitterden toplu yardırdır geri vites yapmak zorunda kalıp ödüllerimizi 3 gün içerisinde ödemişlerdi..
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Bide parti parti devam eden icolar bountyler var bunların bi kaçına denk geldim bunlardan biri miracle tele aylar önce bounty yapıp becerememiş olsa gerek ki tekrar yaptılar ve şuan devam ediyor sanırım

Aylar önce https://bitcointalksearch.org/topic/bountymiracle-tele-blockchain-mobile-virtual-network-operatorended-3383595

Yenisi https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-miracle-tele-blockchain-mobile-operator-with-rewards-ended-5030720
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Pages:
Jump to: