Pages:
Author

Topic: Sonun başlangıcımı acaba - page 5. (Read 726 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
May 13, 2018, 02:09:04 PM
Çok uzun zamana bakamiyorum ama şu son 1 haftada piyasada neredeyse %20lik düşüş var. Zor bir dönem geçiriyoruz tekrardan. Herkesin güvendiği eth da aynı oldu.
full member
Activity: 434
Merit: 112
May 13, 2018, 08:18:22 AM
Şu dönemde yaşadığımız sıkıntılar tam olarak da sonun başlangıcında olduğumuzu gösteriyor. Durum iyice kötüye gidiyor ve buna dur demek için yapılan hicbir sey goremiyoruz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
May 13, 2018, 07:00:16 AM
sonunda battık işte mesele batık seçimden öncemi duyulacak seçimden sonramı
tek tesellim bu sefer tek başıma batmadım hep beraber gidiyoruz.
o kadar yazıldı çizildi sonuç farklı çıksaydı keynese ayıp olurdu
newbie
Activity: 210
Merit: 0
May 13, 2018, 06:02:59 AM
ülke üzerinde ekonomik anlamda bir saldırı olduğunu duşunuyorum. malumunuz önümüzdeki seçimler sıft ekonomik tedbırler kısa zamanda alınsın dıye yapılıyor  ve ülkede dalgalı kur uygulandığı ıcınde dövizde hızlı hareketler meydana geliyor bunun için en kısa zamanda sabit kur uygulamasına geçilmesi gerekyor.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
May 13, 2018, 05:40:05 AM
Benim meslegim avm'de magaza yoneticiligi su an eleman almak istiyoruz cok fazla basvuru var 1 kisilik yere sirket inatla seciyor haliyle basvuru olumca ego konusutuyolar issizlik cok ama su an oyalayip alim yapan yok siftahsiz cikiyoruz cogu gun parasi olan hala alakasiz yerlerde para harciyo olmayanda hic yok nasil cozulur bu is bilmiyorum
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
May 13, 2018, 04:49:27 AM
Malesef ülkemizin ekonomisi hiç iyi değil,  dünya da para bolluğu yaşandığı dönem de bir çok ülkede sanayiye yatırım yaparken biz betona ve avm lere yatırım yaptık.  Ne yazık ki üretmeyen her ülkenin başına gelen kaçınılmaz son gene bizim başımıza gelecek. Dolar 4,32 TL daha ne demek gerekir bilemiyorum,
member
Activity: 392
Merit: 10
May 13, 2018, 04:09:45 AM
Maalesef dünyadaki yaşanan olumsuz gelişmeler sınırlarımızda yaşanan ve müdahil olduğumuz savaşlar ,birçok dünya ülkesinin bize karşı takındığı olumsuz tavırlar işleri iyicene çığrından çıkarttı , ekonomiye yeni acil önemli hamleler gerekiyor.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
May 13, 2018, 04:01:37 AM
Arkadaşlar son zamanlarda özellikle son 2 ay aşırı derecede işler kötüye gidiyor , her esnaf kan ağlıyor bu darboğaz hep böyle mi gidecek su alan yer tamir mi edilecek yoksa gemi batacak mı ? benmi çok kötümserim şu yaşıma geldim ben böyle bir işsizliği daha önce hiç görmedim hiç birşey iyiye gitmiyor gibi..
Pages:
Jump to: