Pages:
Author

Topic: Sorin Ovidiu Vîntu - Deci, investiți în monedă virtuală! - page 2. (Read 5212 times)

member
Activity: 67
Merit: 10
ce plm e si cu saracu asta ? Ii bate moartea la usa si el mineaza onecoin?
hero member
Activity: 694
Merit: 501
De pe facebook:

"Bog Dan In primul post pe 2016 ai dat cu bata-n balta domnu' SOV. Doar prin simplul fapt ca ai bagat in oala mondelor virtuale OneCoin-ul. Nu stiu daca ai facut-o voit sau nu. Daca da, inseamna ca apucaturile tale cu schemele piramidale nu s-au vindecat. Poate-ti mai trebuiesc niste ani pe la mititica sa te-nveti minte. Sfatul ar fi trebuit sa fie ca oamenii sa profite de subventiile nerambursabile in agricultura, cu precadere pe agricultura bio, care in 2015 a avut o crestere foarte serioasa, cu profituri mari, chiar si la export. Dar alora ca tine, carora nu le place munca, le este mai fezabila o mizerie bazata pe pacalitul altora. P.S. ca acum mi-a picat fisa smile emoticon La cati followers ai, nu m-ar mira sa fii bagat in asta profitand de expunere. I-a zi, am nimerit-o? "Marele SOV aduce ONECOIN in Romania" - ce frumos suna. =))
14 · Yesterday at 10:22am · Edited
View previous replies
Sorin Ovidiu Vîntu
Sorin Ovidiu Vîntu Batrane, informeaza-te! M-am plictisit de tampitii care le stiu pe toate! Fa-o pe desteptul cu ma-ta!"

Stimate domn Sorin Ovidiu Vîntu. Nu-mi permit sa va raspund pe facebook ca nu este mediul meu preferat.
Pe mine ma cheama Hângan Daniel. Intai trebuie sa treceti de capul meu si apoi veti putea impune OneCoin in Romania. Am prieteni si-n Bulgaria de unde este persoana care a inventat OneCoin. Ei sunt cu Bitcoin cu Ethereum, monezi digitale, nu scheme piramidale.
hero member
Activity: 694
Merit: 501
Aoleu ma ia cu lesin. Vali data viitoare sa suni la salvare. La secunda 45 aud cuvantul OneCoin. Sigur ca da. Acum imi cumpar pachetul de 18800 EUR de pe https://www.onecoin.eu/#top. Se cheama "Festival Package". Sigur voi reusi.
legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
Cred ca totusi multi nu inteleg ce este bitcoin doar cand aud "monezi virtuale" se gandesc la teapa. Si foarte multi nu isi aloca timp sa citeasca ce este bitcoin defapt.
full member
Activity: 194
Merit: 108
Dar în aia care trebuie Smiley
M-au uimit comentariile. Ce naiba, ne mândrim că suntem o țară de programatori de top, și majoritatea părerilor erau half-assed
http://goanadupabitcoin.ro/bitcoin-romania/sorin-ovidiu-vantu-cel-mai-sigur-plasament-este-monedele-virtuale.html
Pages:
Jump to: