Pages:
Author

Topic: Söylenti: Rothschild’ler kendi kripto parasını mı çıkarıyor? - page 2. (Read 468 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Bu tip dünyayı yönlendiren ailelerin crypto pazarına girmeleri yada kendi crypto para birimlerini oluşturmaları gayet normal zaten akıl almaz bir servete sahipler , servete servet katacaklar belki de kattılar bile.
jr. member
Merit: 1
Zaten kesin bu işin içindedirler ama bir de böyle bir coin çıkarsa herkes hücum eder nasıl olsa değeri düşmez o coinin hatta Bitcoinin yerine bile geçebilir. Adı da phenix olursa şaşırmam
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
dünyanın en zenginleri bunlar ama listede ilk 10 da bile yoklar bildiğim ha varsalarda servetleri küçük gösterilmiştir. dünyanın para sistemini, savaşları, açlığı her şeyi bunlar yönetiyor. amerikayı satın alanlar bunlar. kısacası kendi kriptosunu mu çıkaramayacak. kriptoları inşa eden zaten bunlar.
jr. member
Activity: 364
Kripto para piyasasına bulaşmasalar zaten tuhaf olurdu , her ne kadar merkezsiz pazar olarak görülsede kripto piyasası bu piyasasının arkasın bu iki aileden birilerinin olduğu muhakkaktır , yakında kripto piyasasına yeni bir yön vereceklerdir.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bunun gibi aileler kripto paraları istiyorlar ama bunun btc olduğunu pek sanmıyorum. Daha kontrol edebildikleri bir parayı isterler.
member
Activity: 266
Bu haber uzun zamandır konuşuluyor ama doğruluğu onaylanmadı galiba. Ayrıca rothschild ailesinin kripto para çıkartmaya ihtiyacı var mı? Bitcion kimin acaba? Kripto para piyasasına kim yön veriyor?
member
Activity: 280
bu adamlar çok sağlam adamlar, zaten çok gizli şekilde dünyayı yönetiyorlar her yerde elleri var, bir koin çıkarsalar anında 50x olur 100x olur
jr. member
Merit: 2
Bu tarz haberler uzun süredir piyasada geziyor işin aslı ne bize yedirirler nede duyururlar tutupda biz coin çıkardık yada destekliyoruz demezler kesinlikle.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
bu adamlar zaten bu işin fikir babası. zaten işin içindeler.

eğer izin vermeselerdi bu iş buralara kadar gelmezdi.

jr. member
Activity: 420
Bountyhive.io
Çıkarsalar bile bu para bizim yada arkasında biz varız derler mi?  Sana, bana kazandırırlar mı ? Adamların amacı zaten sömürmek değil mi ? Biz yatırım yaparız adamlar bi satar altdan geri toplar. Belkide bir kaç coin in içerisinde bu adamlar var. Balina diye tabir ettiğimiz kişiler içerisinde olabilirler. En büyük pay onlar ve onlar gibi zenginlerin elinde olabilir.
jr. member
Activity: 182
Şahsen bu kadar parayı yöneten insanların kripto para konusunda da bu zamana kadar geri kalmış olabileceklerini düşünmüyorum. Mevcutlar arasında muhakkak elleri olduğu aşikar..
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Büyük yatırımcılara şu dönemde çok fazla ihtiyacımız var. Yatırımlar olup sıcak para girişleri sağlanırsa piyasalar bir nebze canlılık kazanabilirler.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Rothschild ler kendi kripto parasını çıkarır mı çıkarırsa ne şekilde bir şey olur orası henüz bilinmese de, blockchain in her türlü nimetlerinden faydalanacakları kesin. El attılar mı burayı da sömürmenin en güzel yolunu bulacakları aşikar.
member
Activity: 294
bu söylenti uzun zamandır ortalarda dolaşıyor valla bende çözemedim eğer böyle bir şey varsa o koin fırlar diye düşünüyorum
member
Emin değilim ama Rothschild ile ilgili bazı LCF coin madeni hakkında duyumlar var. Pek detaylı araştırma fırsatım olmadı.
member
Activity: 224
Rothschiled ve rockefeller bunlar dünyayı yöneten ailelerden ikisi. hangi milletten olduğunu bilirsiniz. Dijital paraları çıkartanların zaten bunlar olduğu söyleniyor. Bunların çıkardığı kripto para daha göze batacaktır. Ek not: Konu dışı ama David Rockefellerin ölmediği söyleniyor. Beyindeki bilincin makineye aktarımı yapılmış. Sophia isimli robota bakın normal insandan daha mantıklı cümleler kurabiliyor. karşılıklı konuşabileceğiniz valla son 20 yılda nereden nereye geldik.
Millet değil din desek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum ayrıca rockefeller'ın ölmediği iddiaları çok korkunç ve yersiz olduğuna olan inancım yüzde bin falan.
member
Activity: 224
Bu tarz zenginlikle özdeşleşmiş ailelerin sürekli forumda piyasaya gireceğiyle ilgili haberlerinin dönmesi umut pompalamaktan başka bir şey değildir diye düşünüyorum
member
Activity: 308
Merit: 11
Dünyanın parası bu aileden geçtiği söyleniyor. O yüzden bu adamlar ister istemez kripto paraya da yıllar önce girmiştir. Belki kullandığımız kripto paraların bazılarının arkasında da onlar var.
member
Activity: 392
Zaten dünya para piyasası buRothschil ve Rochkfiler ailelerinin ellerinde , paranın hareketine bu aileler karar veriyor , kripto paralar ile bağlarının olmasıda zaten normal ,bence bu kripto piyasasının bile sahibi onlardır .
member
Activity: 574
Merit: 14
Rothschiled ve rockefeller bunlar dünyayı yöneten ailelerden ikisi. hangi milletten olduğunu bilirsiniz. Dijital paraları çıkartanların zaten bunlar olduğu söyleniyor. Bunların çıkardığı kripto para daha göze batacaktır. Ek not: Konu dışı ama David Rockefellerin ölmediği söyleniyor. Beyindeki bilincin makineye aktarımı yapılmış. Sophia isimli robota bakın normal insandan daha mantıklı cümleler kurabiliyor. karşılıklı konuşabileceğiniz valla son 20 yılda nereden nereye geldik.
Pages:
Jump to: