Pages:
Author

Topic: İspanya: Blockchain Teknolojisine Yasa Tasarısı - page 2. (Read 418 times)

member
Activity: 126
Merit: 10
Çok güzel bir haber👍özellikle kripto yatırımcıları korumak için düzenlemeler doğrultusunda çalıştığını bildirmesi kripto paraya güvenceyi artıracak. insanlardaki en büyük tedirginlik güvence eksikliği idi, bu haberler kripto paranın önünü iyice  açacak.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
batı ülkelerinden son dönemlerde olumlu haberler gelmeye devam ediyor . ispanya da bunlara eklendi . batı dünyasından gelen bu haberler kriptoparalara ve blockchain teknolojisine olan güveni arttırıyor . ama malesef bizim ülkemizde şuan için bir gelişme görülmüyor .
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Bunlar vergi indirimi getiriyorlar bizimkiler vergi indirimi değil, vergi bindirimi getirirler, zaten dört dönüyorlar, nereden vergi borcu çıkarsak da ne yapsak diye, aman eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin
full member
Activity: 350
Merit: 100
bana sorarsanız doğru şeyler yapıyorlar, çünkü bu şekilde ülkelerine gelişmiş teknolojileri çekiyorlar, bu oldukça faydalı bir şey özellikle gelişmekte olan ülkeler açısından
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Demek ki İspanya en mantıklı ülkelerden birisi. Almanya gibi bir ülkede vergi alınmaması bile çok iyi haberdi. Bunun gelmesi de güzel oldu. İspanya önemli ve ne yaptığı izlenen ülkelerden birisi. Avrupa Birliği içerisinde belli bir ağırlığı olan bir ülke. Bu yasal düzenlemeler geldikçe, insanların korkuyla bakma durumları azalacak ve kripto paraya yönelim artacaktır. Zaten hemen her ülke de benzer çalışmaları görmeye başladık. Bence en kısa sürede bizde de bu tarz bir çalışma olacaktır. Bunun da haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı. Özellikle ülkemizde bankacılık alanında gelecek düzenleme çok önem taşıyor. Akbank başta olmak üzere bir an önce kripto para sektöründe konumlanmak istiyorlar.a
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Türkiye'de bu tür haberler ne zaman gelecek acaba? Hiç bu tür haberlerin geleceğini göremeyecek miyiz hep başka ülkelere gıpta etmek zorunda mıyız?
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Teşvik etmek için devletin yapabileceği en önemli şey vergi indirimi ve hibe kredi desteği. Yakında büyük ihitmal hibe ve kredi de vermeye başlayacaklar
member
Activity: 574
Merit: 13
Kripto para piyasasına 2018 yılının ilk dört ayında gelen kötü haberler zinciri, Mayıs ile kırıldı sanırım. Şimdi de (allah nazardan korusun) iyi haber zincirleri geliyor. Twitter'da kripto para içerikli mesaj etkileşimleri artıyor. Ödeme yöntemi ağı genişliyor, devlet projeleri ve devlet ortaklı projeler çıkıyor, büyük finans  kuruluşları destek mesajları yayınlıyor, Uber Nasa vb. bir çok global büyülükte kurumlar kripto araştırmaları yapıyor, ülkemizde bilim ve teknoloji geliştirmesi yapan Tubitak öncü büyük kurumlarla blockchain ve Bitcoin toplantıları düzenliyor. Yani son 1 haftada okuduğu olumlu haberleri bir anda toparlayamıyorum bile. Bunlar bizim için çok güzel haberler.

İspanya ve bir çok Avrupa ülkesi Bitcoin konusunda dikkatlerinin üzerinde olduğunu zaten iletmişti. Vergi muafiyetleri, kullanım artışları ile de destek devam ediyordu. Bu şekilde yasal düzenlemeler de gelince Avrupa için kripto para dönemi legallik kazanmış olacak. Umarım bizde erken takip eder ve pasta bölüşümü yapılmadan payımızı ayırırız.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Blockchain teknolojisini daha yerli yerine oturtacak adam akilli bir devlet cikmaz yakin zamanda. En basta devletlerin tutumlari ve dunden bu gune yerlesmis olan gelenegi buna en buyuk engel. Ayrica bu teknoloji bir cok kisiyi işinden de edecektir bu nedenle populist bir mantik yuruten devletler bunun 1 adim gerisinde olacaklardir. Ister bu konuya konu olan Ispanya olsun ister baska bir ulke. Bir 10 yila ihtiyaci var bence dunyanin..
member
Activity: 280
doğru bir politika uyguluyorlar, çünkü bu tip uygulamalarda her daim ülke kazanır,  bir sürü yaıtırımcı çekerler
newbie
Activity: 280
    Blockchain teknolojisini artık ne kadar faydalı ve karlı olduğunu gören bütün firmalar her sektörde kullanmaya başladı bitcoin için verginin düşürülmesi ile ilgili karar ise halkı teşvik amaçlı iyiye bir işaret olmuştur
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
İspanya için çok sevindirici bir haber. Bizde de(aslında sadece bizde değil diğer birçok ülkede de) nasıl yapsak da daha fazla yolsak diye aylardır araştırma yapıyorlar. Özendirici, teşvik edici tasarılarla bu teknoloji hızlandırılsa da artık hayatımızın gereken her alanına girse
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Artık her gün yine iyi haberler alıyoruz. Ben bunu gelecek dönem için gerçek fiyat yükselmesi için altyapı olarak tanımlıyorum. En son 20K ya yürüyüşünde önce böyle iyi haberler geldi, ardından hızlıca fiyat yükselişleri. Artık tahminlerde (her ne kadar bir çok tahmini ciddiye almasam da...) yüksek rakamlar konuşuluyor. Twitter üzerinden takip ettiğim ve güvendiğim bir kaç üstad 50K civarını minimum olarak düşünüyor. Ben bu yıl çok yükselmese bile 2019 yılında tüm kriptolarda fiyat sıçraması bekliyorum. Bu yükselme bu yıl olursa şaşırırım açıkcası. Bu yıl daha çok dinlenme yılı diye tahmin ediyorum 2018 yıılını. 100K civarına çıkana kadar Bitcoin satmam. 100K içinde 3 yıl bekleme sözüm var kendime.
member
Activity: 350
aferin adamlara..ne kadar güzel bir teşvik ve girişim.bir bizim uğraştığımız şeylere bak birde adamlarınkine..bunun arkasından daha güzel haberler gelir ispanyadan..
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Belli ki adamalar anlamışlar blockchain teknolojisinin neleri başarabileceğini ve geç kalmadan öncü olmak istemişler. Akıllıca bir iş ve çok ekmeğini yiyeceklerdir. İspanyanın ekonomisi son yıllarda pek iyi değil, bu tarz akıllı hamlelerle düze çıkabilirler.
member
Activity: 448
Merit: 12
Biz aşırı vergi oranlarıyla yüzleşeceğiz diye korkarken elin İspanyolları vergi düşürmeyi gündemi almış demek..
Böyle yeniliklerin yayılması adına yapılan bu tür teşviklerin ödülünü mutlaka alır İspanyollar.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bazı ülkeler blokzincir teknolojisini desteklemek amacıyla girmalara çeşitli kolaylıklar sağlıyor. İspanya da vergi indirimini uygun görmüş. Bu teknolojiden geri kalmak istemeyen bir çok ülke farklı kolaylıklar sağlamaya devam edecekler.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
İspanya halk partisi blockchain teknolojisini teşvik etmek ve yabancı şirketleri de çekmek maksadıyla vergide teşvik indirimi yapıyor. İspanyadaki bir çok şirket vergi indirimindrn faydalanmak için blokzincir teknklojisine yatırım yapacaklardır.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Son dönemde Avrıpa'da ki gelişmeler takdire şayan. Adamlar hem insanların kazanmasını destekliyor hem de vergilendirerek ülke ekonomilerine ek gelir sağlıyorlar. Vergiler insaflı olduğu sürece bir itiraz olacağını sanmıyorum.
newbie
Activity: 140
Avrupa çaktırmadan blockchain ve teknolojileri destekliyor. İsviçre mesela paranın kokusunu önceden aldı.
Pages:
Jump to: