Pages:
Author

Topic: Spectre.ai Tartışma Alanı (ICO, Fiyat vs.) - page 10. (Read 3818 times)

full member
Activity: 154
Merit: 100
bu projede kar payı dağıtımı var mıydı?

Evet kar payı dağıtacaklarını söylemişlerdi. Hatta spec-u, spec-d olmak üzere iki tokenleri var. Herkes siteleri üzerinden kendi karar verecek hangi tokeni alacağına. Biri trading biri dividend tokeni sanırım.

evet aynen oyle bir tanesi kar payi dagitiyor. digeri alim satim olacak digeri yalnizca ico ile aliniyordu bakmistim. 10 milyon toplamislar. takim biraz bana degisik geldi ama baya para toplamislar yine de suan yuzde11 bonus 24 kasim kadar devam ediyor. ico bitmesine baya var yine
full member
Activity: 840
Merit: 103
Spectre'nin imzasindayim bence bu kadar ödülün dağitilabilmesi için en az otuz milyon dolar toplanmasi gerekiyor ya da ödül miktari üçte birine düşürülmeli.
Kimse gelipte 200$ kazanacagim diye burda saatlerce mesaj yazmakla ugrasmaz. Burda mesaj yazmaya harcanan zamana trade yapilabilir. Member ustu birisi niye 100-200$ icin ugrassin.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Spectre'nin imzasindayim bence bu kadar ödülün dağitilabilmesi için en az otuz milyon dolar toplanmasi gerekiyor ya da ödül miktari üçte birine düşürülmeli.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Projenin bitimine kadar toplanan yatırım miktarı 15 milyon dolar olsa ve ödül miktarı 1 milyon dolar değerinde spectre coin olursa dolaşımda olan token sayısındaki bountycilerin token miktarı

1/16 olur

buda ödül oranının %6,25 olduğu anlamına gelir.

ödül miktarı 3 te 1 oranına düşürülürse %2,07 olur bence bu hem ödülcüleri hem de yatırımcıları memnun eder.

O kadar ödül verilip kriptoparanın değeri düşeceğine, az ödül verilsin fiyat düşmesin zaten aynı şeye denk gelir.

Tamam da ödül miktarlarını düşürmeleri bu projenin sözlerinin arkasında durmadığının bir göstergesi olmaz mı sizce Huh Bu da projeye olan güveni azaltabilir bana göre.Ama ödül miktarlarının çok olduğu da bir gerçek.

Yatırıma göre ödül miktarlarının revize edilmesinde bir problem görmüyorum ben ve mantıklı olan da bu. Zaten dağıtılan tokenlerin yüzdesi olarak veriliyor yüzde yani satılan.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Projenin bitimine kadar toplanan yatırım miktarı 15 milyon dolar olsa ve ödül miktarı 1 milyon dolar değerinde spectre coin olursa dolaşımda olan token sayısındaki bountycilerin token miktarı

1/16 olur

ödül miktarı 3 te 1 oranına düşürülürse %2,07 olur bence bu hem ödülcüleri hem de yatırımcıları memnun eder.

O kadar ödül verilip kriptoparanın değeri düşeceğine, az ödül verilsin fiyat düşmesin zaten aynı şeye denk gelir.

Tamam da ödül miktarlarını düşürmeleri bu projenin sözlerinin arkasında durmadığının bir göstergesi olmaz mı sizce Huh Bu da projeye olan güveni azaltabilir bana göre.Ama ödül miktarlarının çok olduğu da bir gerçek.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251

1/16 olur

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Açıkca söyleyeyim sırf sylon var diye kampanyaya girdim. Çünkü forumda adam gibi işini yapan kampanya menajeri kalmadı. Sylon da  gününde işini yapan ciddi , dürüst ender yöneticilerden biri. Post başı 35 dolar çok uçuk rakam. bence 4 te 1 ine kadar düşer bu coin'in değeri. İmzaya çok ayırmışlar. Totalde baksanız diğer icolara göre spektre de aynı miktar bounty dağıtıyor.
full member
Activity: 350
Merit: 171
şimdi sylon post basına taahhüt ettiği parayı verirmi diyosun?? sylonu takibe alalımmı yani adam işnde iyise diğer projelerine de katılayım ben

Bu sylon özelinde bir durum değil. Proje ekibi nasıl istiyorsa, pay dağıtımını nasıl yapıyorsa Sylon'da onu uyguluyor sadece. Onun için sylonun yönettiği her bounty iyi demek olmuyor.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Umarım imzalarda rekor dağıtım sözü veren projelerden birine katılmış olmanın karşılığını alabiliriz bütün katılımcılar olarak. Ico ön satışa göre durgun başladı ama toplanan tutar iyi.
member
Activity: 81
Merit: 10
Full member sınırı koymuşlar çok fazla değil mi  Huh jr olunca girerim diye ümitlenmiştim.
sr. member
Activity: 588
şimdi sylon post basına taahhüt ettiği parayı verirmi diyosun?? sylonu takibe alalımmı yani adam işnde iyise diğer projelerine de katılayım ben

Yinede projeyi , takımı falan incelemek lazım. Körü körü ne kimseye güvenip ne ICO ya girilir nede imzasına.
member
Activity: 238
Merit: 30
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Sylon dan başka biri si olsa belki imza ödüllerini azaltabilir di. Ama Sylon için post sayısının düşürülmesi bile oldukça fazla. İmzalarına girdiğim zaman projeden önce kampanyayı kimin yönettiğine bakıyorum. Nihayetinde bounty bir çeşit hesap kitap işi, softcap yaparsak ne olur , hardcap yaparsak ne olur, para toplayamazsak ne olur gibi durumlar ekip tarafından herhalde ki hesaplanıyor dur. Kaldı ki bunu da hesaplayamıyorlar sa bu işi yapmasınlar.

Bura da proje zarar görmesin diye bounty lerde herhangi bir kesinti yapılırsa asıl o zaman güven anlamında proje zarar görür. Yatırımcı sı da zaten  bu kadar bounty dağıtıyor falan diye araştırmasını yapmıştır.
member
Activity: 238
Merit: 30
yav adamlar %83 imzaya ayırmıs bountry'sinden ne gelecekki gelsede para edermi acep
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Arkadaşlar bu post başı ödeme yapan icomuydu? Gerçekten o paralar ödeniyorsa bende gireceğim bir dahakine . 15 40 dolar arası para veriyorlardı
full member
Activity: 854
Merit: 113
İco devam ettiği sürece bounty de devam eder genelde projelerde, spectre'de de bu şekilde olucak dimi arkadaşlar, yaklaşık 20 küsür gün daha iconun devam etmesi bekleniyor aynı şekilde bounty de devam edecek sanırım. Twitter gibi 2-3 kampanyasına girmiştim tam takip edemedim devam ediyor mu diye.
sr. member
Activity: 588
Gelen anlamda sylon cok iyi yönetiyor. Projede sağlam okunca beklentiler cok yükseliyor.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Ödülleri azaltmazlar ancak ufak bir sınırlama gelmiş haftalık 35 postu 30'a düşürmüşler. Ortalama 100 dolar azalsa kişi başı 150 kişi imzada olsa 15k demek 4 haftada 60k dolar azaltmış olacaklar.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ödüllerin yari yariya azaltilmasinda fayda var çünkü gerçekten imzalara ayrilan pay yatirimcilari mağdur edecek gibi görünüyor. Sylon sözünden dönmez, ödüller yari yariya indirilmez fakat proje ve proje yatirimcilari hiç memnun olmayacak.

Kampanya başladıktan sonra haftalar geçmiş.Bu kadar süre geçtikten sonra ödüllerin indirilmesi Sylon'a olan güveni azaltacaktır bu yüzden bunun olacağını hiç sanmıyorum.Belki ödüller belki taksit taksit dağıtılır ya da biraz geç dağıtılır.
full member
Activity: 413
Merit: 100
Ödüllerin yari yariya azaltilmasinda fayda var çünkü gerçekten imzalara ayrilan pay yatirimcilari mağdur edecek gibi görünüyor. Sylon sözünden dönmez, ödüller yari yariya indirilmez fakat proje ve proje yatirimcilari hiç memnun olmayacak.
Pages:
Jump to: