Pages:
Author

Topic: Speedcoin (SPD) Kazanma Yöntemi. ! ! ! BEDAVA ! ! ! - page 2. (Read 574 times)

jr. member
Activity: 294
Merit: 1

madem böyle bir işe kalkıştın kardeşim seni büyük bir dertten kurtarayım , firefox focus yükle telefonuna kayıt yeri sil derdinden kurtulursun özelliği zaten gizlilik o kendisi siliyor Smiley varsa meritiniz alırım hiç yok siftah yapmış oluruz ana postada ekleyin boşa yorulmasın kimse .....
Ya alternatif üretilebilir derdimiz bu mu şimdi yani. Mesele ne biz neyi konuşuyoruz

mal gibi uğraşma diye yazdık kötü mü ettik geribeyinli.
member
Activity: 168
Merit: 10
Hocam ellerine sağlık hocam şuan bi değeri yok ilerleyen zamanda para edebilir bakalım bekleyelim  ne gösterecek ilerleyen zaman
newbie
Activity: 26
Merit: 0

madem böyle bir işe kalkıştın kardeşim seni büyük bir dertten kurtarayım , firefox focus yükle telefonuna kayıt yeri sil derdinden kurtulursun özelliği zaten gizlilik o kendisi siliyor Smiley varsa meritiniz alırım hiç yok siftah yapmış oluruz ana postada ekleyin boşa yorulmasın kimse .....
Ya alternatif üretilebilir derdimiz bu mu şimdi yani. Mesele ne biz neyi konuşuyoruz
jr. member
arkadaşım daha dün başlamışsın şimdiden merit demeye başlamışsın. bu paylaştığın coin de son derece traş bedava versler işe yaramaz. bende 4500000 tane pow token var hiçbir işe yaramıyor. kaliteli paylaşımlar yaparsan merit alırsın. kolay mı hemen merit toplamak. sen post kasmaya bak. zaten en erken jr olman için 1 ay var. ondan sonra member olmak için 10 merit yeter. şimdiden bu paylaşıma kimse merit vermez.

Hacı abi verirsin veya vermezsin bedavadan spd yöntemi paylaştık sana özel paylaşmadım isteyen yapar veya yapmaz beni ne ilgilendirir nede bana bi faydası olur yapıp yapmamanın. Denedim oluyor 2 haftadır günde 1 saat ayırıyorum 700.000 civarı oldu 1m yapıp açılmasını bekleyecem. Açılırsa güzel olur açılmazsa da çok bişey kaybettiğimi düşünmüyorum

newbie
arkadaşım daha dün başlamışsın şimdiden merit demeye başlamışsın. bu paylaştığın coin de son derece traş bedava versler işe yaramaz. bende 4500000 tane pow token var hiçbir işe yaramıyor. kaliteli paylaşımlar yaparsan merit alırsın. kolay mı hemen merit toplamak. sen post kasmaya bak. zaten en erken jr olman için 1 ay var. ondan sonra member olmak için 10 merit yeter. şimdiden bu paylaşıma kimse merit vermez.

Hacı abi verirsin veya vermezsin bedavadan spd yöntemi paylaştık sana özel paylaşmadım isteyen yapar veya yapmaz beni ne ilgilendirir nede bana bi faydası olur yapıp yapmamanın. Denedim oluyor 2 haftadır günde 1 saat ayırıyorum 700.000 civarı oldu 1m yapıp açılmasını bekleyecem. Açılırsa güzel olur açılmazsa da çok bişey kaybettiğimi düşünmüyorum
newbie
Activity: 196
Valla çok yanlış zaman seçmişler. Zaten piyasada 10 milyar coin varsa ne kadar değerli olabilir ki?
full member
Activity: 602
Merit: 118
cüzdanı indirmeye çalıştım ama anti virüs engelledi. güvenli değil dedi ben de vazgeçtim. evde ki bulgurdan da olmayalım şimdi.
member
Activity: 322
Merit: 23
Bence değerlendirilmeli. İleride iş yapar mı yapar. Bir çok koinden daha iyi ve kullanışlı. Günlük 5-10 dakika ayırmak lazım.
full member
Activity: 378
Merit: 103
zamanı olanlar için deüerlendirilebilir aslında kaybedilecek bir durum yok ama o kadar zaman boşa da gidebilir kuvvetle muhtemel Cheesy
member
Activity: 1106
Merit: 25
jr. member
Teşekkürler denemekte fayda var coini tekrar canlandırmak istiyorlar birsürü platformda cüzdanları var ,mac ve linux ta bile  , şimdilik 500 adet aldım olduda bir borsaya girerse bol keseden dağıttıkları için çok dump olur sonra toplanır stabil devam ederse iyi yerlere gelir ekip ne yapacak bekleyip görelim.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Çok mantıklı bir olay olduğunu düşünmüyorum bununla vakit kaybetmek yerine daha düzgün projelerle ilgilenmek daha mantıklı geliyor bana.
full member
Activity: 364
Merit: 102
sanki coini hareketlendirme hacim kazandırma operasyonu tarzı birşey. bounty gibi değerlendirilereiblir vakti olanlar için denemeye değer.
newbie
1milyon yapsan ne ise yarayacak ki dolasimda yanlis okumadiysam 10milyar tane coin var suan Smiley
http://speedcoin.org:2750/chain/Speedcoin/q/totalbc

10,020,184,525

hocam 1 milyon yapsan ne  olur biliyor musun?
2014 verilerine burdan göz at : https://coinmarketcap.com/currencies/speedcoin/

1006 satoshi (0.00001006 BTC) olmuş zamanında. 1 milyon SPD * 0.00001000 BTC = 10 BTC

ben mantıklı bulup paylaşmak istedim 1 haftada yaparsın uğraşsan. sago74 kullanıcısının da dediği gibi 2018 ocakta android uygulaması güncelleme aldı. Bu iyiye işaret gibi. Umarım beklentilerimizi karşılar.
newbie
Nasıl 1.000.000 yapacağız kardeş? Kayıt, referans v.b verdiği sayı belli. ?

Hocam anlattığım yöntemle yapacaksın işte. her seferinde tarayıcı geçmişini silip uçak moduyla ip numaranı değiştireceksin. Android SPD cüzdanıyla her seferinde yeni adresine 500-500 göndereceksin.  damlaya damlaya göl olur Wink biraz sabır o kadar
member
Activity: 392
Merit: 10
Saolasın airdropları kaçırmamaya çalşıyorum çöp olanlar bile belki ileride para edebiliyolar dursunlar ondan köşede katıldım
newbie
Activity: 8
1M  SPD yaptım saklıyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada SpeedCoin android cüzdanı 20 ocak 2018 de güncelleme almış arkadaşlar. Bir umuttur bekliyoruz Smiley

1M adet ücretsiz SPEEDcoin bence yatırımsız gayet güzel  Wink

full member
Activity: 686
Merit: 104
bu aralar hareketlendirmek istemeleri çok tuhaf olmuş piyasanın hali ortada nasıl hareket kazanacak bu coin çok zor doğrusu ne baba coinler inişe geçti yanlış zaman beyler
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
1milyon yapsan ne ise yarayacak ki dolasimda yanlis okumadiysam 10milyar tane coin var suan Smiley
http://speedcoin.org:2750/chain/Speedcoin/q/totalbc

10,020,184,525
member
Activity: 560
Merit: 12
Coinmarkete coin var ama ne site ne de listelendiği bir borsa var.Toplam coin miktarı 10 milyardan fazla .
Pages:
Jump to: