Size göre 19 bin dolardan btc alanlar varken btcnin 3 bin dolara düşmesi de onun çöp olduğunu gösteren bir durum, keza ethereum da 1600 dolarlardan geçtiğimiz günlerde 80 90 dolarlarlara kadar indi bu da çöp olabilir, neo da aynı şekilde 170 dolardan 7 dolara kadar indi çok kişinin ağzını yaktı çöptür. Coin yükselirken fomoya kapılanların olması onu çöp yapmıyor girip bir projelerine bakmanızı tavsiye ediyorum. Xpos cihazı, pundi x phone, fx mainnet vb projeleri varken bu tokena çöp demeniz için elinizde hiçbir coin tutmamanız lazım zira piyasadaki coinlerin %98 i doğru düzgün bir vaat dahi veremiyor.
Sen kendi adına konuş arkadaşım beni konuşmana dahil etme. Lütfen konuşurken de haddinizi aşmamaya gayret edin, zira ben buna dikkat ediyorum ve kişileri itham eden onları zan altında bırakan bir şekilde yazmamaya dikkat ediyorum.. tavsiye ederim.!!
Ben PundiX hakkında konuşuyorum ve bu beni ilgilendirir. Onun dışında ben hala çöp oğlu çöp olduğunu düşünüyorum. Diğer coinler hakkında bir yorum yapmadım, fomoya kapılıp paralarımı kaybettim demedim, sadece pundixin çöp olduğunu ısrarla söyledim ve bunun nedenlerini yazayım,
-Israrla şillenen bir coindi ve kazandıracağı kadar kazandırdı, ismi lazım olmayan pideci ile coine hasta olduğunu söyleyip duran biri tarafından gazlandı..
-Kullanıcılarına anket yapıp NPXS'in geleceği hakkında görüş sordu ve çıkan sonucun aksinde hareket ederek anketi yoksaydı kendi bildiğini yaptı
-FX coin diye bir şey uydurdu insanların elindeki PundiX'leri tutanların kafasını karıştıracak bir gelişmeye adım attı..
- 2020 yılına belki de daha uzun sürecek bir airdrop planladı ama ne hikmetse bu yılın başında airdropu nisan - mayıs ayı gibi sonlandıracağını açıkladı
- Durmadan falso verdi ha bire ters köşe yaptı. Elinde güzel bir proje varken her dala atlamaya çalıştı ve sonuç?? Kocaman bir hiç..
Şu ya da bu hiç bir coine aşık olmayın derim.. Fanatik halde coin tutan bir tek bizim milleti gördüm. Hatta bu uğurda insanlar birbirlerini gırtlaklayacak hale geldiler. Geçin abi bunları, sana kazandırıyor mu en kral coin o dur. Gerisi de boş. Herkese bol kazançlar dilerim.. Sana bile..