Pages:
Author

Topic: Sıradaki boğa koşusu için hazırlıklarınız neler? Ne yapıyorsunuz? - page 4. (Read 16885 times)

member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Diğerlerini bilmem ama NPXS'i sağlam olarak görmenin sebebini anlamadım. Sadece Binance CEO'sunun yüklü tuttuğu için değerli sanılan, zamanında yapacağı katlamayı yapmış, twitter fenomenlerinin gazladığı bir çöp bana göre.. O kadar çok ağzı yanan var ki bu coinden, ama gel gör ki NPXS(PundiX) delist edileceği yerde baş tacı ediliyor. Tutanlara akıl sağlığı bol günler dilerim. Herkese bol kazançlar.

Size göre 19 bin dolardan btc alanlar varken btcnin 3 bin dolara düşmesi de onun çöp olduğunu gösteren bir durum, keza ethereum da 1600 dolarlardan geçtiğimiz günlerde 80 90 dolarlarlara kadar indi bu da çöp olabilir, neo da aynı şekilde 170 dolardan 7 dolara kadar indi çok kişinin ağzını yaktı çöptür. Coin yükselirken fomoya kapılanların olması onu çöp yapmıyor girip bir projelerine bakmanızı tavsiye ediyorum. Xpos cihazı, pundi x phone, fx mainnet vb projeleri varken bu tokena çöp demeniz için elinizde hiçbir coin tutmamanız lazım zira piyasadaki coinlerin %98 i doğru düzgün bir vaat dahi veremiyor.

Sen kendi adına konuş arkadaşım beni konuşmana dahil etme. Lütfen konuşurken de haddinizi aşmamaya gayret edin, zira ben buna dikkat ediyorum ve kişileri itham eden onları zan altında bırakan bir şekilde yazmamaya dikkat ediyorum.. tavsiye ederim.!!

Ben PundiX hakkında konuşuyorum ve bu beni ilgilendirir. Onun dışında ben hala çöp oğlu çöp olduğunu düşünüyorum. Diğer coinler hakkında bir yorum yapmadım, fomoya kapılıp paralarımı kaybettim demedim, sadece pundixin çöp olduğunu ısrarla söyledim ve bunun nedenlerini yazayım,
-Israrla şillenen bir coindi ve kazandıracağı kadar kazandırdı, ismi lazım olmayan pideci ile coine hasta olduğunu söyleyip duran biri tarafından gazlandı..
-Kullanıcılarına anket yapıp NPXS'in geleceği hakkında görüş sordu ve çıkan sonucun aksinde hareket ederek anketi yoksaydı kendi bildiğini yaptı
-FX coin diye bir şey uydurdu insanların elindeki PundiX'leri tutanların kafasını karıştıracak bir gelişmeye adım attı..
- 2020 yılına belki de daha uzun sürecek bir airdrop planladı ama ne hikmetse bu yılın başında airdropu nisan - mayıs ayı gibi sonlandıracağını açıkladı
- Durmadan falso verdi ha bire ters köşe yaptı. Elinde güzel bir proje varken her dala atlamaya çalıştı ve sonuç?? Kocaman bir hiç..

Şu ya da bu hiç bir coine aşık olmayın derim.. Fanatik halde coin tutan bir tek bizim milleti gördüm. Hatta bu uğurda insanlar birbirlerini gırtlaklayacak hale geldiler. Geçin abi bunları, sana kazandırıyor mu en kral coin o dur. Gerisi de boş. Herkese bol kazançlar dilerim.. Sana bile..

full member
Activity: 616
Merit: 100
Açıkçası zarar edenler beklemede, uygun fırsatı gözetliyor. Şuan için neye yatırım yapmak doğru onu kestirmek lazım. Bazen bi bakıyosun uyduruk altcoinler almış başını gitmiş. 
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Ethereum ve tezos toplamaya çalışıyorum. Boğa da en fazla artış yapacak coinler olacağını düşünüyorum. Özellikle tezosta büyük bir potansiyel var.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ben sadece aylık 200-300 tl'lik ripple alıyorum. bir ara credits depokuyordum ama o da düştükçe düşüyor. piyasanın götü başı ayrı oynadığı için para sokma taraftarı değilim.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Açıkcası ben daha para sokmuyorum. Çünkü ne olacağı belirsiz gibi gözüküyor. Ayrıca artık bilinmeyen altlara hiç güvenmiyorum. ETH, NEO gibi en baba altcoinler hariç çok yatırım yapmayı düşünmüyorum. Kısaca hold'a devam.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Malesef bir şey yapamıyorum. Eylül gibi TL ye geçip bekleseydim .Elimdeki coin miktarını 4 kat arttırmış olurdum ama 4 te birine düşürdüm neredeyse.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
ben de genel olarak bounty kovalayan güruhtanım fakat kararsız kaldığım yer gelen kazançları ethereuma çevirip mi beklemeli yoksa olduğu gibi mi bilmiyorum.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
valla boğada hiçbir şey yapmayan adamların bile mal varlıklarında değer artışı oluyor. sanırım ufak ufak almaktan başka bir şey yapmaya çok da gerek yok gibi.
member
Activity: 728
Trphy.io
Ben ödül kampanyalarına katılmaya çalışıyorum ve gelen tokenlere dokunmuyorum. İleriye dönük hiçbir stratejiye sahip değilim, güzel şeyler olursa olur olmazsa da en azından yüksek beklentiye sahip olmadığım için üzülmem
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Genel olarak bounty'lere katılıp oradan gelen tokenları ethereum, xlm, neo gibi ana coinlere çeviriyorum sonuçta boğa gelirse ilke olarak bunlar fiyatlanıyor ve bunlarla altlara rahatça girebiliyoruz, bazı zararda olduğum tokenlar var onlar doğal olarak bekliyorlar iki yıl oldu  Smiley
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Coinlerin market döngülerini inceleyip düşüşün sonuna gelmiş gibi görünen coinleri alıp holda geçiyorum. Hedef fiyat belirleyip o fiyata gelince de çıkacağım.
member
Activity: 448
Merit: 15
10 aydır trade yapmıyorum, kısmen ico'lara girmiştim onlardan minimum zararla çıkmak için hold durumda bekliyorum.

Girdiğim bounty projelerinden piyasaya açılan ve kendimce umudum olan projeleri hold ediyor, az miktarda harçlık verenleri bozuyorum.

Aslında geçen gün Bounty tokenlerimi 8 eth yapıp kenarda bekletebilirdim. Ama yapmadım, yapmayacağım sanırım. Şuanda da eth karşılıkları da epey düştü.

Eldekileri al-sat'lar ile arttırabilirim, ama onu da yapmıyorum.

Hold ediyorum kısaca, gelen-gelecek ve piyasaya açılan-açılmayan tokenlerimi hold ediyorum.
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
boğa için henüz erken olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 110
hic bir sey yaptıgımız yok bır mıktar tokenımız var boganın gelmesını kuzu kuzu beklıyoruz en azından zararlardan kurtulmak ıcın.bountyler para yapsın yeter bana Cheesy
full member
Activity: 840
Merit: 111
Altcoinlerle hiç uğraşmıyorum ethereumda dahil.
3500$'dan biraz daha btc stoğu yaptım ve btc ortalamamı 4800$'a düşürdüm.
4800'ü geçerse ayı piyasasındaki zararımdan kurtuluyorum. Başka bir coine   para yatıracak ve takip edecek motivasyonum yok. Belki btc sizin coinleriniz gibi 100x artmayabilir ama benim için şu anki fiyatı 4000$'ın 3 katı bana yeter.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Aslında illa boğa beklemek de doğru değil, boğa beklentisindeki piyasada senin de yazdığın gibi güzel fırsatlar yakalama ihtimali daha yüksek oluyor. Al/sat yapılmasa da yapıyormuş gibi takip etmekte fayda var, Bunları söylüyorum ama baktım ki bir süredir ben de rölantiye almışım kendimi, umarım yazdıkların motivasyon olur bana ve benzer durumdakilere.
jr. member
Activity: 46
Merit: 5
Diğerlerini bilmem ama NPXS'i sağlam olarak görmenin sebebini anlamadım. Sadece Binance CEO'sunun yüklü tuttuğu için değerli sanılan, zamanında yapacağı katlamayı yapmış, twitter fenomenlerinin gazladığı bir çöp bana göre.. O kadar çok ağzı yanan var ki bu coinden, ama gel gör ki NPXS(PundiX) delist edileceği yerde baş tacı ediliyor. Tutanlara akıl sağlığı bol günler dilerim. Herkese bol kazançlar.

yani bu mantıkla borsa olmaması lazım. Boğa da her şey yükselir , ayı da düşer.  Yani boğa dönemi bir coin alınırsa ve satılmazsa o proje otomatikman çöp mü oluyor ? o zaman bitcoin'de çöp , ethereum'da çöp, kripto market komple çöp.. borsa hakikaten bizim insanımıza uygun bir yer değil. Bu inancım bu tip yazıları okuyunca daha da pekişiyor.
member
Activity: 328
Merit: 11
mümkün mertebe hoşuma giden altcoinlere yatırım yapıyorum. Bunun içinde ekibi çalışan ve aktif olarak çalışan projeleri tercih ediyorum. Popüler projelerin genel itibariyle az çok kar marjları belli şu piyasada daha ucuza çok fazla alt token olarak hem risk oranımı hemde kazanma oranımı arttırıyorm
member
Activity: 228
Sıradaki boğa koşusu için hazırlıklarım 1 adet kovboy şapkası, paçaları pileli kahverengi rodeo pantolonu ve kırmızı pelerin  Grin

Şaka bir yana şu an pek hazırlık yaptığım söylenemez, 2 ay daha npxs deyim. Duruma göre dörtte birini bozdurup aklımda olan bir kaç coine geçeceğim. Özellikle wanchainin boğada çok atak yapacağına inanıyorum. Zaten boğa geldiğinde önce btc yükselip zirve yapar, ardından altlar uçuşa geçer. Boğa başladığında market hacmi düşük olan ve projesine inandığınız altlardan bir kaçına geçmekte fayda var.
member
Activity: 532
Merit: 22
Bir ara hydro topladım. Adından epey soz ettirecek gibi ama ne hikmetse o da habire geri geliyor. Ben 1000 leri hayal ederken şuan için 30-40 arasında sürünüyor.
Pages:
Jump to: