Pages:
Author

Topic: İsrail, Bitcoin Şirketlerini Kapatmaya Hazırlanıyor - page 2. (Read 442 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
Ben inanmıyorum bu tarz haberlere. Hele söz konusu İsrail ise asla güvenmem...
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Bu ülke para nerdeyse ordadır, o yüzden Bitcoin şirketlerini kapatmaz aksine Bitcoine yatırımı teşvik eder alttan alttan, bu türden haberlere hiç bir şekilde inanmıyorum, mayalandık artık.
full member
Activity: 308
İsrail üst üste çelişen açıklamalar yaparak nereye varmak istiyor anlayamıyorum açıkçası.Hem Bitcoin hakkında çok olumlu yorumlar yapıp hem de Bitcoin şirketlerini kapatmaya karar vermek nasıl bir kafa acaba ?  Grin
newbie
Activity: 20
Merit: 0
İsrail'in de kafası karışık, mesaj içerisine baktığımız zaman kendisiyle çelişen açıklamalar var. Kendi kripto paralarının reklamını yapmaya çalışmışlar diye yorumluyorum ben
full member
Activity: 224
Dünyadaki parayı ellerinde topaç gibi çeviren bir milletin böyle bir şey yaparak kendi ayaklarına sıkacağını düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
işte sıkıntı burada kimse yasaklayarak yok edemez malesef boş cabalar
jr. member
Activity: 56
Merit: 10
Free Divers
israilin yaptıgı da yapacagı ısede simdi ban yedirtcenız bana, deli oluyorum bu ısrail devletıne  de onların zihniyetine de  Angry
deli olacam ya
member
Activity: 546
şu an son durum ne kapatmışlar mı? batı ülkeleri tek pare bitcoine karşı cephe almıyorlar. genelde asya ülkelerinde oluşan bir durum. ama israilin başlattığı bu akım belki batı ülkelerine kadar da sıçrayabilir. düşünsenize dünyanın önde gelen ülkelerin bitcoin yasaklansa giderler afrika merkezli yine borsa kurarlar. insanlar orada işlem yapmaya devam eder. yani bunun önünü nasıl alacaksınız ki?
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
İsrailin kendi kripto parasını çıkaracağını açıklayıp, diğer kripto paraları yasaklamak istemesi klasik kapitalist sistem içinde blok zincir teknolojisini kullanmayı amaçladığını gösteriyor. Dile getirilmiş olsada yasaklanmayabilir.
member
Activity: 154
Yasaklama haberleri gelen ülkelerin hepsi tam tersini yaptı.
full member
Activity: 518
ulan bu ısrail heryerde basımıza bela oluyor su btcyı herkes bı tarafdan cekıstırıyor aq ama enınde sonunda kabul edecekler hepsı Cheesy
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Çinde aynı yolu izlemişti fakat şuan için bitcoin satışlarını engelleyemediler çünkü mevcut borsaların sunduğu hizmetler ve btc'nin popülerliği buna izin vermiyor
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Sürekli aynı taktik izlenmeye başladı.Aynı olay normal borsada da olabiliyor normal borsayı da mı yasaklayacaklar.Kendi karları azaldığı için devletler yasaklamaya gidiyor.
member
Activity: 144
Merit: 16
İsrail'in el atmadığı bir bu kalmıştı demek isterdim ama zaten aslında çoktan el atmıştı buna nasıl mı? amerika aracılığıyla defalarca spekülasyon yapıp kâr etti şimdi bizzat kendisi yapıyor yani şaşırmadık.
full member
Activity: 336
ISA coin şirketlerinin borsada işlemden kaldırılması için teklif sunuyor. Gerekçe fiyat dalgalanmasından yatırımcı zarar görmesin. Gene balon lafları. Can sıktı bu yorumlar. Btc düşünce fırsat bulup olumsuz açıklama yapılıyor. Btc çıkıştaysa çeneler kapalı. Alıştık artık.

member
Activity: 196
Merit: 12
İsrail her şeyi kendi kontrolünde tutmak ister Bitcoin borsalarını kripto parayı hatta Bitcoini bile yasaklayacaklarını zannetmiyorum hatta kendi kripto paralarını çıkartacaklarını düşünüyorum
member
Activity: 224
Merit: 12
İsrail'in Bitcoin borsalarını kapatması ve Bitcoini yasaklayacağını ben inanmıyorum. Haber belki doğrudur ama İsrail'in böylesine büyük bir platformu yokmuş gibi kabul edeceği hiç inandırıcı değil
member
Activity: 84
Asparagas haber.
jr. member
Activity: 51
Yasak gelmez. Konu kakafoni.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
piyasadaki tepkiyi ölçmeye çalışıyorlar gibi geliyor