Pages:
Author

Topic: STAKE yapilabilen altcoinleri burada paylaşalim - page 2. (Read 1513 times)

gry
member
Activity: 98
Merit: 10
madencilik yapılan makinada acık bırakılabilir cüzdanlar. gpu maden kazarken cüzdan da stake kasar. düşünülebilir.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Çok faydalı bir konu olmuş. Bende 1 aylık neonun gas getirisini paylaşayım.

Paylaşımının görünmesine yardımcı olayım hocam Smiley Neo projesi aklımda kaldığı kadarıyla Çin'in ethereumu tarzı konuşulan bir projeydi. Doğru mu hatırlıyorum.

Hocam NEO'yu herhangi bir borsada satın alıp orada tutsak da gas getirisi oluyor mu acaba ?
full member
Activity: 980
Merit: 152
Stake dağıtımı, dividend dağıtımı var diye herhangi bir projeye yatırım yapmak bana göre mantıksız. Verilen miktarlar çok düşük ve bana göre sadece pazarlama stratejisinden ibaret.

Ben Neo ve Komodo alırken bu coinlerin faiz dağıttıklarını bilmiyordum mesela. Öğrendiğimde ise elimde tutmaya devam ettim. Pazarlama konusuna katılıyorum, belki al-sat yapılmasını engellemek için bu tür bir artı sağlıyorlar.   Ama stake konusuna katılmıyorum, stake de bir teşvik söz konusu, sistemi ayakta tutmak için buna mecburlar ve bu işi ucuz yoldan halletmelerini sağlıyor.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Stake dağıtımı, dividend dağıtımı var diye herhangi bir projeye yatırım yapmak bana göre mantıksız. Verilen miktarlar çok düşük ve bana göre sadece pazarlama stratejisinden ibaret.
full member
Activity: 196
Waves var ama kazandırmiyor bu fiyatıyla.belki ilerde 100 dolar olursa kazandırabilir ama. Onu düşünerek yatırım yapabilirsiniz.
full member
Activity: 980
Merit: 152
bu waves cüzdandan para kazanmayı kiralama yöntemi yada node kurma olayını açıklayabilecek birisi var mı. Bende de bir miktar waves var ve cüzdana baktığımda -ki uzun zamandır bakmıyordum- herhangi bir artış göremedim. Ayrıca bir arkadaşda waves tabanlı token kazandığımızdan da bahsetmiş. bu kazandığımız tokenleri nerede görebiliyoruz ?
Yardımcı olan olursa gerçekten sevinirim

Burada güzelcene anlatılmış. Ama çok fazla bir şey beklemeyin, tabi elinizdeki waves miktarını bilmiyorum. http://wavesturkiye.com/2017/05/waveslerimizi-lite-client-uzerinden-kiraya-vermek/

Diğer durum içinse wavesexplorer.com'a girip cüzdan adresinizi tarattıktan sonra assets'e tıklayarak sahip olduğunuz tokenleri görebilirsiniz.

full member
Activity: 210
Benim bildiğim unify ve postoken var. İkiside şu anda bence çok ucuz var. İlerde hem değerlenir hemde postan az bi şey kazandırır.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Stake de bilgisayarı açık bırakmak gerekiyor. Şimdi ayda %1 -1 stake topluyorsunuz coinin değeri olsun 100 dolar, bu artıyor 101-102-103 gidiyor. ama borsadaki dalgalanmalardan hep etkilenirsiniz. diyelim 100 dolardan 80 dolara düştü, 20 aylık zararda olursunuz.

Borsada da böyledir hisse temmetü dağıtmadan önce fiyatı şişer. temettü dağıttığının ertesi günü temettüyü dağıttığı kadar fiyatı düşer. aynı hesaba gelir yani

member
Activity: 476
Merit: 12
bu waves cüzdandan para kazanmayı kiralama yöntemi yada node kurma olayını açıklayabilecek birisi var mı. Bende de bir miktar waves var ve cüzdana baktığımda -ki uzun zamandır bakmıyordum- herhangi bir artış göremedim. Ayrıca bir arkadaşda waves tabanlı token kazandığımızdan da bahsetmiş. bu kazandığımız tokenleri nerede görebiliyoruz ?
Yardımcı olan olursa gerçekten sevinirim
full member

Paylaşımının görünmesine yardımcı olayım hocam Smiley Neo projesi aklımda kaldığı kadarıyla Çin'in ethereumu tarzı konuşulan bir projeydi. Doğru mu hatırlıyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1

full member
Stakeler dışında temettü dağıtımı yapan exchange projelerini de düşünebilirsiniz. Coss ve Kucoin projeleri token sahiplerine kar payı dağıtmayı vaadediyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Arkadaslar genel olarak belirtmisler fakat soylendigi gibi stake icin cuzdanı acık bırakmak gibi seyler gerekıyor. Bu da  eger elde cok buyuk miktarlar yoksa pek getirisi olan bısey olmuyor, elde saglam mıktarda varsa dusunulebılır.
newbie
Activity: 59
Merit: 0
Arkadaşlar btx icin cok fazla soru gelmis ozel mesajla android wallet indirdim her hafta %3 odeme yaptilar sorunsuz btx 2 katina cikinca sattim suan hala devam ediyormu inanin bilmiyorum fiyati tekrar duser diye kardayken sattim ciktim btxden

Suan bitconnecteki durumda su sekinde coin fiyati surekli yukari cikiyor ama benim asil dikkatimi ceken lending degil stake islemi 15 gun cuzdanda tuttutan sonra stake kazanci basliyor bu yuzden suan beklemedeyim henuz baslamadi
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Bazen globeldekilerin yazdiklarini anlamakta gucluk cekiyorum cok bilgi kirliligi oluyor suan 1000$ bcc icin tutuyorum aylik %7 veriyor ayrica bcc ivme olarak hep yukari cikiyor tavsiye ederim cuzdan acik tutmaya gerek yok

pos u nerede yapıyorsunuz. hangi cüzdanda tutuyorsunuz?

mint olayı bunda da var mı?
full member
waveste node kurarsan oda veriyor ama ne kadar veriyor bilmiyorum kiraya vermekten iyi getirir herhalde ama açık kalması lazım node un

Waves kiralama işi node kurmaya göre çok daha mantıklı ve getirisi daha yüksek. Bunun yanında waves tuttukca waves tabanlı projelerden de cüzdanınıza aktarılıyor ama çok bir para etmiyorlar.
newbie
Activity: 84
BTX haftalık %3 veriyorsa gerçekten çok iyi acaba BTX cüzdanını açık bırakmak gerekli mi yoksa kapalı da olsa cüzdanda durması yeterli mi ?
newbie
Activity: 38
Stratis de bu durum nasıl oluyor, atalım bari üç beş bişey versin.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Stake aslında cüzdanı açık bırakarak block zincirinin onaylanmasına yardım etmeyi ifade ediyor. Bunun için de açık bıraktığınız süreyle orantılı olarak ödül alırsınız. Diğer durumlar yani cüzdan kapalıyken gelen coinler, o  coine yatırım yapmanızı teşvik etmek için tuttuğunuz coin için aldığınız faiz.

Cüzdanı açık bırakmanızı isteyen coinler ortalama %5 kazandırır. Bu tip coinlerde önemli olan ne kadar çok coine sahip olduğunuzdur. Örnek olarak elimde 35 Neblio, 1500 Nxt var, her ikisi için de cüzdanı açık bırakmam bana pek bir şey kazandırmaz.

Anladım o halde en az 10k olmalı ki açık durduğuna değmeli. Komodo ile bu aralar çok karşılaşıyorum ama projesine bakınca, rakipleri çok güçlü fakat yine de fiyat olarak iyi çıkmış gibi gözüküyor. Supply adeti az olduğu için ilerde iyi yerlere gelebilir, işte bu kira geliri de iyi olursa almayı düşünüyorum. Komodo ne kadar veriyor biliyor musunuz?
full member
Activity: 420
waveste node kurarsan oda veriyor ama ne kadar veriyor bilmiyorum kiraya vermekten iyi getirir herhalde ama açık kalması lazım node un
Pages:
Jump to: