Pages:
Author

Topic: İstanbul Beyoğlunda Coin Satış Mağazası - page 3. (Read 583 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
Kötü zamanda açılmış ama türkiye için güzel bir olay . Umarım piyasa en kısa zamanda düzelirse batmazsınız .
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Komisyon oranları cidden yüksek. Kaldı ki piyasa vurduğu dipten en az bir kaç ay daha kurtulabilecekmiş gibi gözükmüyor. Sadece Coin alım satımı ile beyoğlu gibi bir yerde şu aralar kirayı bile çıkarabileceklerini sanmam. Hakların da hayırlısı ne diyeyim. (:
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
yüzde 7 komisyon nedir ya
iyice kafayı yedi millet
kazıklayan kazıklayana
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
hayırlı olsun
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
Tam da coin piyasasının zor günler geçirdiği zamanda böyle bir işe kalkışmışlar, umarım uzun ömürlü olur, yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş, hediyelik eşya aksesuar tipi şeyler de satılabilir ve komisyon oranlarını da aşağıya çekmesi lazım mutlaka...
newbie
Activity: 196
Elden satışlara göre daha güvenli olduğunu düşünüyorum rn güzel tarafı da türkiye de de olması.
member
Activity: 180
Merit: 11
February 06, 2018, 02:15:57 AM
Acaba nasıl olacak bilemedim. Sonuçta dükkan olduğu için ruhsat vs ne oluyor. Fiş fatura durumunu nasıl yapacak?
jr. member
February 06, 2018, 02:01:38 AM
Arkadaşlar, başlığı ben açtığım için beni coin satış mağazasının sahibi veya yetkilisi olarak gördünüz sanırım Smiley benim bu mağazayla hiç bir bağlantım yoktur, sadece facebookta reklamını gördüm siteyi inceledim ve sizlerin de bilgisi olsun istedim o kadar.Bilgi almak isteyenler sitedeki iletişim bölümünden telefon numaralarını arayıp bilgi alabilirler...
newbie
Activity: 294
February 05, 2018, 06:44:57 PM
Hocam gelir vergisi kdvi fatura gibi işlemlerinizi nasıl çözüyorsunuz? sonuçta ticari bir işletme, btc yi devlet daha tanımıyor ki, hisse senedi mi, yoksa emtia mı ne üzerinden olacak yani bu iş.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
February 05, 2018, 06:36:23 PM
Daha evvel İzmirde açılan kripto para mağazasıyla ilgili olumsuz bir haber duymadık. İstanbulda'da böyle bir merkez açılması ve bu merkezlerin sayısının artması güzel olur. Bu merkezlerin açılması malesef ki ülkemizde kripto paraların resmiyet kazandığını göstermiyor. Yine de böyle merkezlerde işlem yaparken yardımcı olmak isteyenlerle dahi private keylerinizi paylaşmayın.
member
Activity: 84
Merit: 10
February 05, 2018, 05:52:53 PM
Banka gibi güvenlik önlemlerinin alındığı bir ofis olmalı. Yabancı ülkelerdede bu tarz ofisler var. Elden satış saçmalığının önüne geçmek için bu kurumları desteklemek lazım.
newbie
Activity: 26
February 05, 2018, 03:50:54 PM
Hayırlı olsun
member
Activity: 336
Merit: 13
February 05, 2018, 03:43:49 PM
hayirli olsun. koin simgeli anahtarlik falan gibi seyler de satin 5 liraya.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
February 05, 2018, 03:40:15 PM
Coin satış mağazalarının var olmasıyla kripto paraların ülkemizde yasal olup olmaması arasında bir ilişki var mı bilmiyorum ama umarım yoktur.İzmir'de de açıldığını duymuştum evet ve herhangi bir sıkıntı olmadığına göre alakası yok demek ki.Hayırlısı olsun diyelim.
jr. member
February 05, 2018, 01:14:02 PM
Daha önce İzmirde açılmıştı, İstanbulda bir ilk olacak sanırım...

www.nakitcoins.com

Biz Kimiz ?
NakitCoins.com, ülkemizde ve dünyada bilinirliği her geçen gün artan dünyanın ilk ve en önemli kripto para birimi olan Bitcoin ve diğer kripto paralarının, en hızlı, en güvenilir ve en kolay şekilde alınıp satılabildiği, Türkiye’nin ilk fiziki alım ve satım noktası'dır.
Ne Yapıyoruz ?
Nakitcoins.com'da size değer veriyor ve Bitcoin alım ve satımında yüksek kaliteli hizmet sunmak istiyoruz. Hizmetlerimiz sadece bitcoin alım satımı ile sınırlı değil, farklı varyasyonlar da sunuyoruz :

BCH: BitcionCash
ETH: Ethereum
LTC: Litecoin
XRP: Ripple

Bu coinleri müşterilerimize, uluslararası platformlarla çalışarak, rekabetçi fiyatlarla sunuyoruz. Müşterilerimize toplam üç veznede ve büyük işlemler için özel bir odada hizmetlerimizi sunuyoruz. Türkiye'de ilk fiziksel kriptopara satış ofisiyiz. Bitcoin ve diğer büyük coinleri almanızı ve satmanızı sağlıyoruz.

Şubemizde nasıl Bitcoin alabilirsiniz?
Nakitcoins.com şubemiz Gümüşsuyu'nda, Taksim Meydanı'na 5 dakika uzaklıktadır.
Tezgahımızda bir kriptopara uzmanı ilk satın alımınızı yapmanıza yardımcı olacak.
Neye ihtiyacınız olacak:

- Elektronik kripto para cüzdanı

Henüz cryptocurrency cüzdanınız yoksa, bir akıllı telefonla (Android, iOS) şubemize gelebilir ve uzmanlarımız yardımıyla bir cüzdana sahip olabilirsiniz.
Verilerinizi kaydettikten ve hesabınızı oluşturduktan sonra işleminiz yalnızca birkaç dakikanızı alacaktır.
Kabul edilen minimum işlem bedeli 200 ABD Doları'dır (USD).

Şubemizde nasıl Bitcoin satabilirsiniz?
Alışındaki gibi aynı şekilde, birkaç dakika içinde paranızı geri alıyorsunuz.
Neye ihtiyacınız olacak:

- Elektronik kripto para cüzdanı

Başvurulan komisyon, BTC'de yapılan alım komisyonu ile aynıdır.

ÜCRETLERİMİZ :
Aşağıdaki Ücretler, Satın Almak veya Satmak İstediğiniz Kriptopara’sını temel alarak (adet) fiyatı USD cinsinden hesaplanmaktadır.
Ücretlendirilecek komisyonlarımızı hesaplamak için, lütfen Grafikler* sayfasımızı inceleyin

200 - 1000 USD 10%
1000 - 2500 USD 9%
2500 - 5000 USD 8%
5000 - 7500 USD 7%
7500 - 10000 USD 6.5%
10.000 - 50.000 USD 6%
50.000 - 250.000 USD 5%
250.000 - 500.000 USD 4%
Pages:
Jump to: