Pages:
Author

Topic: İstanbul-Florya’da Bitcoin ile satılık ev - page 2. (Read 933 times)

member
Activity: 266
Merit: 12
Bu tür satışlarda bitcoin ile ödeme güvenli olucak mı acaba? Örnek veriyorum noter de transfer yaptıktan sonra mal sahibi uzasa kime ne hak iddia edebileceksiniz?
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Lokasyondan ötürü belki fiyat bu kadar yüksek olabilir ama ben 4 duvara bu kadar ciddi paraların verilmesi taraftarı değilim. Denize sıfır yalı almıyorum ki kardeşim 840 bin lira nedir.  Huh
member
Activity: 98
Merit: 10
Benimde bi satilik dukkan ilanim vardi bari bende onu bitcoin ile satlik diye degistiriyim  Grin
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
istanbulun en iyi semtlerinden birisi hatta şenlikköy mahallesi olması daha güzel. bitcoin ile satılmış olması daha enteresan tabi. umarım bu veya buna benzer şeyler çoğalır.
member
Activity: 139
Merit: 10
güzel gelişmeler bunlar
ilerde ekmek alırkende btc ile öderiz herhalde
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Adamlara helal olsun ya, bitcoinle bir şeylerin alınıp satılması gerçekten güzel geliyor kulağa.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
iyi hoş güzelde yalnız belirttiği evin o kadar para etmesi imkansız, bence sırf bitcoin ile haber olurda bir bitcoin milyoneri gelip satın alır diye böyle bir şey yayınlamış olabilirler

Pek bilgim yok açıkçası emlak piyasasında. Fakat Florya'nın oldukça pahalı bir semt olduğunu biliyorum. Bu arada bitcoin diye arama yapınca çok sayıda ev olduğunu farkettim. Güzel gelişmeler bunlar.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
iyi hoş güzelde yalnız belirttiği evin o kadar para etmesi imkansız, bence sırf bitcoin ile haber olurda bir bitcoin milyoneri gelip satın alır diye böyle bir şey yayınlamış olabilirler
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
BTC veya başka Kriptolu paraların yaygınlaşması güzel.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
Artık kiralar falan da herhalde ETH-BTC ile ödenir 5-10 yıla kadar Cheesy Grin
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Sahibinden de gezerken dikkatimi çekti. Bitcoin ile ödeme kabul eden bir mal sahibi. Umarım böyle haberleri daha sık görürürüz.  Smiley

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-krediye-uygun-deprem-sonrasi-3-plus1-120-m2-buyuk-bahce-kullanimi-506098303/detay
Pages:
Jump to: