Pages:
Author

Topic: İstanbul'da BTC ATM veya ofis - page 2. (Read 2844 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
January 26, 2017, 10:10:33 AM
Cokgüzel bir fikir alsinda, fakat bence uyuyan devi uyandirmamak lazim.
Benim deaklimdan Izmirde ufak bir Cafe acip BTC logosunu Cama yapistirmakti. Maksat Crypocularla oturup güzel bir kahve icebilmekti fikrin ana temeli.
Fakat daha sonra düsündüm. Ben bu Logoyu cama yapistircam, birileri kalkip " ahaa para akliyor,vergi kaciriyor" diye bok atacak . Malum BTC ile ilgili Türiyemizde herhangi bir kanun ve vergilendirme yok.

Yada suanda cok popüler olan " FETÖCÜ bu onlara calisiyor kara para akliyorlar yurt disina " diye bok atar  bizimkiler.
Anlamiyorlar ya.. yada ne oldugunu bilmiyorlar.
Birde düsünsenize Madenciligi aciklicaksiniz... Ne diye adlandirirdiniz madenciligi ? : " digital para basiyorum "  yani bildiginiz " dijital Kalpazancisiniz"

Ne yazik ki Ülkemiz bence henüz tam hazir degil Cryptoya. Umarim yaniliyorumdur ve yanis biliyorumdur.

Amacim kesinlikle Projeni kötülemek degildi. Sadece farkli bir aciya dikkat cekmek istedim.

kuzen süper bir  açıklama olmuş kesinlikle katılıyorum. şuara kayrostan kazınklananlarda piyasda duyuduğundan iyi karmaşık olur
birde insanlara anlatam dediğin gibi asıl sorun. ben basit bir yönetini buldum forex diyorum yetiyo (sanki biliyorlarmış gibi) o çok risli diyorlar ve muhabbet bitiyor Cheesy
ama şua var TCK da suç olarak geçmeyen bir işlem olduğundan sorun yaşanmayacağını düşünüyorum not olarak ekleyeyim.
sr. member
Activity: 453
Merit: 264
January 26, 2017, 09:36:14 AM
Cokgüzel bir fikir alsinda, fakat bence uyuyan devi uyandirmamak lazim.
Benim deaklimdan Izmirde ufak bir Cafe acip BTC logosunu Cama yapistirmakti. Maksat Crypocularla oturup güzel bir kahve icebilmekti fikrin ana temeli.
Fakat daha sonra düsündüm. Ben bu Logoyu cama yapistircam, birileri kalkip " ahaa para akliyor,vergi kaciriyor" diye bok atacak . Malum BTC ile ilgili Türiyemizde herhangi bir kanun ve vergilendirme yok.

Yada suanda cok popüler olan " FETÖCÜ bu onlara calisiyor kara para akliyorlar yurt disina " diye bok atar  bizimkiler.
Anlamiyorlar ya.. yada ne oldugunu bilmiyorlar.
Birde düsünsenize Madenciligi aciklicaksiniz... Ne diye adlandirirdiniz madenciligi ? : " digital para basiyorum "  yani bildiginiz " dijital Kalpazancisiniz"

Ne yazik ki Ülkemiz bence henüz tam hazir degil Cryptoya. Umarim yaniliyorumdur ve yanis biliyorumdur.

Amacim kesinlikle Projeni kötülemek degildi. Sadece farkli bir aciya dikkat cekmek istedim.

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
January 26, 2017, 09:31:04 AM
atm aç hocam hatta izmirde nerde olsusa kesin iş yapar ama yasal kısmını nasıl olcak
maliyeden nasıl çözersin onuda düşün Cheesy boru değil yani sonuçta
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
January 26, 2017, 09:27:47 AM
Aslinda Akmerkez ne bileyim o tarz buyuk AVM lerden birinde kiosk kiralayip yapmak ne kadar karli olur kurtarirmi acaba ?
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
January 26, 2017, 09:08:43 AM
Benim fikrim bir tek atm lokasyon neresi olursa olsun bir fayda saglamaz. Ancak ileride btc daha çok yaygınlaşırsa atmler iş yapabilir. Yoksa hiçkimsenin işlemi çok yüklü olmadıkça bayrampaşaya btc için geleceğini sanmam.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
January 26, 2017, 08:59:15 AM
bayrampaşa olmaz olamaz yani olmamalı. ben ofis olarak düşünmüştüm.Bitcoin Exchange tarzı bi yer onu da sultanahmet bölgesine düşünmüştüm.bir aralar turist yogunlugunun fazla oldugu bir bölge gerçi şimdi ülke de turizm de bittiğinden ondan da vazgeçtim.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
January 26, 2017, 08:52:45 AM
Arkadaşlar, İstanbul'da Bayrampaşa veya Tekstilkentte bir adet ATM ve ofis açmayı planlıyorum.BTC alım-satımlarınızı böyle bir ofis veya atmde yapmayı düşünür müydünüz?

Yuklu meblaglar icin ofis harika fikir ama kucuk rakamlar icin cok randimanli olacagini sanmiyorum. ATM ve Bayrampasa bolgesinde! Bir daha dusunun ...
hero member
Activity: 854
Merit: 500
January 26, 2017, 08:51:37 AM
Atm ankara kizilayda olsa ben alırdım yada satardım ama öyle abartı komisyon olmayacak preev +%3-5 olsa alırım hatta günlük atm üzerinden alsat bile yaparım.
sr. member
Activity: 395
Merit: 250
January 26, 2017, 08:48:05 AM
Arkadaşlar, İstanbul'da Bayrampaşa veya Tekstilkentte bir adet ATM ve ofis açmayı planlıyorum.BTC alım-satımlarınızı böyle bir ofis veya atmde yapmayı düşünür müydünüz?
Pages:
Jump to: