Benim deaklimdan Izmirde ufak bir Cafe acip BTC logosunu Cama yapistirmakti. Maksat Crypocularla oturup güzel bir kahve icebilmekti fikrin ana temeli.
Fakat daha sonra düsündüm. Ben bu Logoyu cama yapistircam, birileri kalkip " ahaa para akliyor,vergi kaciriyor" diye bok atacak . Malum BTC ile ilgili Türiyemizde herhangi bir kanun ve vergilendirme yok.
Yada suanda cok popüler olan " FETÖCÜ bu onlara calisiyor kara para akliyorlar yurt disina " diye bok atar bizimkiler.
Anlamiyorlar ya.. yada ne oldugunu bilmiyorlar.
Birde düsünsenize Madenciligi aciklicaksiniz... Ne diye adlandirirdiniz madenciligi ? : " digital para basiyorum " yani bildiginiz " dijital Kalpazancisiniz"
Ne yazik ki Ülkemiz bence henüz tam hazir degil Cryptoya. Umarim yaniliyorumdur ve yanis biliyorumdur.
Amacim kesinlikle Projeni kötülemek degildi. Sadece farkli bir aciya dikkat cekmek istedim.
kuzen süper bir açıklama olmuş kesinlikle katılıyorum. şuara kayrostan kazınklananlarda piyasda duyuduğundan iyi karmaşık olur
birde insanlara anlatam dediğin gibi asıl sorun. ben basit bir yönetini buldum forex diyorum yetiyo (sanki biliyorlarmış gibi) o çok risli diyorlar ve muhabbet bitiyor
ama şua var TCK da suç olarak geçmeyen bir işlem olduğundan sorun yaşanmayacağını düşünüyorum not olarak ekleyeyim.