Pages:
Author

Topic: İstanbullu Traderlar İçin Buluşma Merkezi Açıldı - page 2. (Read 409 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Akademi fikri çok güzel.
Hayırlı uğurlu olsun ve Allah sabırlar versin. Emniyet güçleri yakında kapınızı çalarlar. Ne oluyor len burada diye.
Online kumar mı oynatıyorsunuz millete diye bunaltırlar. Polise izahat verip gönderirsiniz,

Bu sefer mali polis kapınızı çalar. Ortada bir trade (ticaret) varsa bir inceleyelim derler.
Yok biz sadece açık ofis hizmeti veriyoruz, eğitimler düzenliyoruz dersiniz o konuda kapanır.

Bu sefer özel kurslar dershaneler birliği şikayetçi olur akademi ismine takarlar eğitmenlerinizin meb onaylı olmaması yolundan ilerlemeye çalışırlar.
Bir zaman sonra bu konuda kapanır.

Bu sefer dernekler masasından yakanıza yapışırlar, Cloak adında uluslar arası bir derneğin Türkiye şubesisiniz  ama resmi olarak bir bildirimiz yok derler.
Bunada bir hal çaresi bulnur hatta kesin çözüm olur ; Cloak Coin sevenler derneği kurar burayı da derneğin Cloak sevenlere ücretsiz eğitim verdiği mekan olarak gösterirsiniz.
veya açık ofis hizmeti de verecekseniz burayı dernek lokali gibi bir kisve altında da yedirebilirsiniz.

Bu sefer emniyet siyasi şube yanii yeni adı ile terör biriminin merceği altında olursunuz sürekli, göreceğiniz muamele de  hür ve kabul edilmiş dernek muamelesi olur ki,
bu muamele bu derneğe gireni çıkanı izle fişle bu gün olmazsa yarın lazım olur şeklinde.

Kolaylıklar dilerim.

Ne güzel sıralamışsın hocam olacakları, memlekette bunlar oluyor, burası için de olacaktır. İlk günlerinden beri hatta kuruluşundan öncesinden beridir takibindeyim zaten. Gzel işler çıkarılıyor. Gerçekten tebrik etmek lazım. Ama maalesef ki ülkemizde destek yerine köstek bol, özellikle devlet tarafından önümüze çıkarılan prosedürler vs ile uğraşması var bu işin de içinde elbette. Allah şimdiden kolaylık versin Volkan Beylere de.
Üstesinden gelinmeyecek şeyler değil elbette, yasal olmayan hiçbir şey yok işin içinde tabi ki ama gel de bunu anlat, vaktinden ödün ver bu işlerle uğraş dur... Daha çok fırın ekmek yememiz gerekiyor milletçe bu seviyelere çıkabilmek için...
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
DW Türkçe haberi "Bitcoin Kahvesi açıldı" olarak vermiş olsa da Altcointurk ekibi uzun zamandır bir araya gelip fikir paylaşımı yapıyor, eğitimler düzenliyor. Kriptopara dünyasında herkesin çıkar odaklı birlikteliklerine inat gerçekten önemli bir adım attılar. Tebrik ediyorum...
copper member
Activity: 196
Merit: 1
parlak bir fikir gibi gözüküyor ancak teknoloji çağında bilgiye ulaşabilmek bu kadar kolayken, para odaklı birliktelikler güvenilir gelmiyor. Maalesef böyle düşünüyorum.
jr. member
Activity: 160
Gerek konsept gerek fikir açısından oldukça güzel olmuş. İstanbulda yaşasaydım mutlaka gelip, görmek isterdim. Ve tabi bu işe gönül vermiş insanlarla tanışmak. Tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Akademi fikri çok güzel.
Hayırlı uğurlu olsun ve Allah sabırlar versin. Emniyet güçleri yakında kapınızı çalarlar. Ne oluyor len burada diye.
Online kumar mı oynatıyorsunuz millete diye bunaltırlar. Polise izahat verip gönderirsiniz,

Bu sefer mali polis kapınızı çalar. Ortada bir trade (ticaret) varsa bir inceleyelim derler.
Yok biz sadece açık ofis hizmeti veriyoruz, eğitimler düzenliyoruz dersiniz o konuda kapanır.

Bu sefer özel kurslar dershaneler birliği şikayetçi olur akademi ismine takarlar eğitmenlerinizin meb onaylı olmaması yolundan ilerlemeye çalışırlar.
Bir zaman sonra bu konuda kapanır.

Bu sefer dernekler masasından yakanıza yapışırlar, Cloak adında uluslar arası bir derneğin Türkiye şubesisiniz  ama resmi olarak bir bildirimiz yok derler.
Bunada bir hal çaresi bulnur hatta kesin çözüm olur ; Cloak Coin sevenler derneği kurar burayı da derneğin Cloak sevenlere ücretsiz eğitim verdiği mekan olarak gösterirsiniz.
veya açık ofis hizmeti de verecekseniz burayı dernek lokali gibi bir kisve altında da yedirebilirsiniz.

Bu sefer emniyet siyasi şube yanii yeni adı ile terör biriminin merceği altında olursunuz sürekli, göreceğiniz muamele de  hür ve kabul edilmiş dernek muamelesi olur ki,
bu muamele bu derneğe gireni çıkanı izle fişle bu gün olmazsa yarın lazım olur şeklinde.

Kolaylıklar dilerim.
member
Activity: 602
Merit: 11
Cok iyimis ya istanbullular icin harika bir firsat git kaynat iste fikir alisverisi yap bilmedikleroni sor bildiklerini aktar falan filan guzel yani mantikli
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
blockchain ile ilgili eğitim/sunum gibi etkinlikler de yapıyorlar anladığım kadarıyla. gayet güzel bir işe el atmışlar. twitter'dan bakınca cloakcoin de işin içinde gözüküyor. kapıya pusu kurup insanlara çökmezler umarım.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
gayet güzel düşünülmüş bir uygulama olmuş. güvenlikle ilgili sorun sıkıntı yaşanacağına çok ihtimal vermiyorum ben.
member
Activity: 630
Merit: 37
wow mükemmel olmuş ama bir yandan da oldukça tehlikeli elinde fazla parası olan biri için bu tarz sosyalleşme alanları daima tehlikeli ama bizim gibi fakirler için mükemmel bir oluşum olmuş bir ay içinde kesinlikle gidip ziyaret ederim
jr. member
Activity: 420
Çok güzel bir etkinlik yapmışsınız. İnsanlar birbirleriyle kaynaşırken aynı zamanda bilgilerini de pekiştirme imkanı bulurlar.
full member
Activity: 650
Merit: 117
EscrowDapp.com
Kripto para ve blokzincir ekosistemi ile ilgilenenler için açık ofis hizmeti vermeyi amaçlayan Altcointurk Trader Base kapılarını açtı.

Altcointurk Trader Base, blokzincir 101 yazılım dilleri ve kişisel gelişim alanında eğitimler düzenlemeyi amaçlıyor. Ayrıca base'de yer alan ekranlar aracılığıyla canlı fiyat takibi yapabileceğiniz seans odaları da bulunmaktadır.

Altcointurk ekibi, Trade Base konseptini yepyeni bir kültür oluşturmak için hayata geçirdiklerini ve piyasaya gönül vermiş dostlarının rahatı için dizayn ettiklerini söylüyorlar.

Base, hafta içi 11:00-22:00, hafta sonu 12:00-21:00 saatleri arasında tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. Perşembe günleri ise hizmet vermiyor.

Adres: Osmanağa mah. Süleymanpaşa sok. No:27B Kadıköy/İstanbul

Twitter: https://twitter.com/AltcointurkBase
Pages:
Jump to: