Pages:
Author

Topic: Standart MyEtherWallet Token Gönderme- Resimli Anlatım - page 2. (Read 743 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Aramıza ve bu piyasada yeni olan kullanıcılar için mükemmel bir rehber olmuş. Ellerine sağlık bu tip konuları sürekli olarak görmek isterim ki yeni kullanıcılarda birşeyler öğrensin ve kimseye birşey sormak zorunda kalmasın bu demek değildir ki hiç birşey sormasın tabii ki soracak ama bu tür konu başlıkları ne kadar çok olursa  o kadar az soru sorma ihtiyacı hissedilecektir.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Konu ve açıklamalar için çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı oldu 👍🏻
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
güzel paylaşım teşekkürler..not yazalım.lazım olursa arada bakarız.
newbie
Activity: 18
eline saglık , çok güzel anlatım
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Tebrikler bilal'e anlatır gibi anlatmışsınız. Abi mewe coin geldi nası çekçes napcas gibi saçma mesajların kesilmesini temenni ederim. Yeni başlayanlar birazcık forumu okusa bunun gibi faydalı birsürü konu görecekler
member
Activity: 504
Merit: 12
detaylı bir anlaım olmuş bu konuda herhangi bir bilgi sahibi olmayan birçok arkadaş vardı sayenizde soru işaretleri kaltı emeğinize sağlık
jr. member
Activity: 105
Merit: 3
Hocam çok güzel paylaşım olmuş eline koluna saglık tam aradıgım konuydu.paralar çöp olacaktı yoksa.merit veremiyorum olsa feda olsun
member
Activity: 448
Merit: 10
Bu konuyla ilgili sık sık istek alıyorum anlatır mısın diye her arkadaşa yeniden anlatmak zorunda kalıyordum. Paylaşım için saol artık onları yönlendirebileceğim bir konu başlığının olması güzel.  Bu arada mew yöneticilerinden biri ayrılmış ve yeni bir cüzdan yapmış mycripto diye henüz emin değilim o yüzden sizde araştırın derim.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Güzel ve açıklayıcı bir anlatım olmuş, emeğin için teşekkürler
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Bu konunun öncelikle başta durması taraftarıyım çünkü çoğu kez nasıl token gönderecem fee ücreti ne ne yapacam gibi sorularla karşılaşıyorum. Yenilerin mutlaka bakması gereken bir konu, elinize sağlık
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
İlk başladığımda mew de tokenler gözüükmüyordu 2 saat aradım taradım zar zor buldum kendin ekliyomussun falan bu yenilere yardımcı olucaktır teşekkür ederim
full member
Activity: 392
Merit: 107
foruma getirilen merit sisteminden sonra boyle resimli konu anlatimli paylasimlar da artmaya basladi. vallahi artik daha faydali icerikler okuyoruz acikcasi. paylasim icin tesekkurler. bilmeyenler icin gayet aciklayici olmus.
member
Activity: 182
Merit: 22
emeğine sağlık hocam çok kişiler soruyor devamlı bende paylaşmayı düşünüyordum epeydir fırsat bulamamıştım. emeğine sağlık

sagolun hocam. boyle paylaşım yaparak en azından faydalı oluyoruz. boş yorum yapan arkadaşlar bu şekilde araştırma yapıp konu ekleseler herkese faydalı olacaktır
member
Activity: 700
Merit: 56
emeğine sağlık hocam çok kişiler soruyor devamlı bende paylaşmayı düşünüyordum epeydir fırsat bulamamıştım. emeğine sağlık
newbie
Activity: 30
Hocam öncelikle merhaba elimdeki gvtleri uzun süredir buraya göndermeyi düşünüyordum ama gönderememiştim şimdi sizin sayenizde biraz olsunanlayabildim MEW olayını mesela ben elimdeki gvt yi borsadan  MEW'e göndermek istidigimde hangi adresi yazacagım direk cüzdana girince karsıma cıkan eth adresini yazıp gönderecegim sonrasında ise aşagıdan show token deyince orda gvt miktarım gözükecek  dogrumu anlamısım acaba?
full member
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
Yeni arkadaşlar için bilgilendirici olmuş. Bu sıralar forumda görmeye başladım yeni kişilere yönelik konu başlıkları bir çok kişiye yardımı olduğunu düşünüyorum bu tarz konuların. En azından soru sormak için konu açılmıyor direk hazır olarak konusu açılmış girip okuyarak öğrenebiliyor. Paylaşım için teşekkürler.
member
Merit: 22
Elinize sağlık. Birde Cüzdan nasıl oluşturulur ile ilgili konu yapsaydınız çok güzel olurdu. Yeni başlayan arkadaşlar soruyor genelde. Göstereceğimiz bir yer olur.
Onuda açacagım hocam yakında teşekkürler yorumunuz için
newbie
Activity: 140
Elinize sağlık. Birde Cüzdan nasıl oluşturulur ile ilgili konu yapsaydınız çok güzel olurdu. Yeni başlayan arkadaşlar soruyor genelde. Göstereceğimiz bir yer olur.
member
Activity: 756
Merit: 16
Özellikle bilmeyenler için rehber niteliğinde bir anlatım olmuş bilmeyenler buraya bakarak işlemlerini yapabilir
member
Merit: 11
Görsel anlatımla kolaylıkla anlaşılıyor ellerinize sağlık en önemli nokta private keyi başka birilerine adresimiz zannedip atmamak galiba bu şekilde çok mağdur duydum bu güne kadar
Pages:
Jump to: