Harika !
LİNÇ yermiyim bilemiyorum ama.star wars filmlerinin hiçbirini izlemedim
Hangisinden başlayacağımı bilemediğim için.filmi hiç etmek istemedim.(hala sırasını bilmiyorum)
2017 de çıkan ek film gibi bişey vardı o evrende geçen ama karakterleri hatırlamıyorum bile
İzleme sırası tamamen sana kalmış bir şey aslında liste hem kronolojik hem de hikaye ilerleyişine göre sıralanacak. İki liste var aslında biri hikaye akışına göre biride çıkış tarihine göre.
1) Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike
(Episode I – A Phantom Menace 1999)
2) Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonların Saldırısı (Episode II – Attack of the Clones 2002)
3) Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı (Episode III – Revenge of the Sith 2005)
4) Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo – A Star Wars Story 2018) Benim izlediğim zaman diliminde bunlar yoktu ama sen bunları izle derim üstü çizdiklerim yada sana kalmış.
5) Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One – A Star Wars Story 2016)
6) Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut (Episode IV – A New Hope 1977)
7) Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator (Episode V – The Empire Strikes Back 1980)
Yıldız Savaşları: Bölüm VI - Jedi'ın Dönüşü (Episode VI – The Return of the Jedi 1983)
9) Star Wars: Güç Uyanıyor (Episode VII – The Force Awakens 2015)
10) Star Wars: Son Jedi (Episode VIII – The Last Jedi 2017)
Birde çıkış tarihine göre var. Normalde izleyen kişiler böyle izlemişlerdir..
1) Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut (Episode IV – A New Hope 1977)
2) Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator (Episode V – The Empire Strikes Back 1980)
3) Yıldız Savaşları: Bölüm VI - Jedi'ın Dönüşü (Episode VI – The Return of the Jedi 1983)
4) Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike (Episode I – A Phantom Menace 1999)
5) Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonların Saldırısı (Episode II – Attack of the Clones 2002)
6) Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı (Episode III – Revenge of the Sith 2005)
7) Star Wars: Güç Uyanıyor (Episode VII – The Force Awakens 2015)
Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One – A Star Wars Story 2016)
9) Star Wars: Son Jedi (Episode VIII – The Last Jedi 2017)
10) Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo – A Star Wars Story 2018)
Bana sorarsan hikaye örgüsüne göre ben ilkinden başlayarak izledim diyebilirim...