Pages:
Author

Topic: Steam Bitcoin ödeme desteğini kapattı - page 3. (Read 1040 times)

member
Activity: 378
Merit: 55
December 07, 2017, 10:39:48 AM
düşük bedelli alımlarda bitcoin kullanmak zaten mantıksızlık. şu anda tek faydası 5bin dolar falan göndereceksin abd ye işte ozaman daha uygun bir fee ödemiş oluyorsun. daha kullanışlı oluyor.
full member
Activity: 149
Merit: 100
December 07, 2017, 06:43:58 AM
Doğru olanı yapmışlar diye düşünüyorum, bende arada oyun oynuyorum, satın alım işlemlerimi Bitcoin ile gerçekleştiriyordum fakat en son denediğimde fee ve network fee olarak 2 ayrı fee vardı sanırsam, network fee için 9$ para istiyorlardı.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
December 07, 2017, 06:26:42 AM
Transfer ücretleri bu kadar yüksek olduğu sürece bu tip açıklamaları başka şirketlerden de duyabiliriz. Yapılan forkların amacı Bitcoinin işleyişinde bir fark yaratmayacaksa,amaç sadece yeni altcoin çıkarmak mıdır?
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
December 07, 2017, 05:39:47 AM
Acaba etkiler mi diye düşünürken BTC yine aldı başını gitti . 15 K yı da devirdi. Sene sonuna kadar 20 K yı göreceğiz herhalde ..
member
Activity: 126
Merit: 10
December 07, 2017, 04:57:17 AM
Transfer ücretleri böyleyken zaten steamde pek bir kullanışlılığı yok. Gereksiz yere durmasın demişler. Ama altcoinler ile devam edebilirlerdi olay transfer ücretleri ise.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
December 06, 2017, 11:46:59 PM
Yapılması gerekeni yaptılar, biz önce transferlere çözüm getirilmeli dedikçe insanlar balon fiyattan Bitcoin satın almaya devam ediyor. Ben hala fiyatın düzeltme yapacağına inaniyorum, şu anki transfer ücretiyle neden Bitcoin kullanayımki? Swift yaparım daha iyi benim için Bitcoin cezbediciliğini kaybetti.
member
Activity: 212
Merit: 13
December 06, 2017, 11:35:37 PM
STEAM ''Bitcoin'i bir ödeme seçeneği olarak desteklemek tutarsız hale geldi"

Valve, bugün Bitcoin ile yapılan steam alımları için desteğini sona erdiriyor, şirket, "yüksek ücretler ve yüksek fiyat" gerekçe göstererek bugün ödeme sisteminden Bitcoini kaldırıyor.

Steam konusundaki mesajında, "Son birkaç ay içinde Bitcoin değerindeki oynaklığın arttığını ve Bitcoin ağı üzerindeki işlemlerin ücretinde önemli bir artış olduğunu gördük" dedi. "Örneğin, Bitcoin ağı tarafından müşteriye tahsil edilen işlem ücretleri, bu sene arttı ve geçen sene Bitcoin'i etkinleştirdiğimizde 0,20 $ 'a kıyasla 20 $' a yakın bir maliyet oldu. Ne yazık ki Valve, ücretin miktarı üzerinde herhangi bir kontrol sahibi değildir. Bu ücretler, Bitcoin ile ödeme yaparken oyun satın almak için yüksek maliyetlerle sonuçlanıyor. Yüksek işlem ücretleri, Bitcoin'in değeri dramatik bir şekilde düştüğünde daha da büyük sorunlara neden oluyor "dedi.

https://www.polygon.com/2017/12/6/16742622/steam-ends-support-bitcoin-volatility
Pages:
Jump to: