Pages:
Author

Topic: Steam Yakında BitPay Aracılığyla Bitcoin Ödeme Kabul Etmeye Başlayacak - page 3. (Read 6387 times)

legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Mükemmel bir haber. Öylesine sevindim ki.
Sırf Steam için bile o ininal kartlara hücum etmişti ergen nesil. Şimdi bitcoin ondan daha da kolay olacak.
Fiyata yansıması %100 olur.
DLC'lerimi artık bitcoin ile alırım Smiley
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
çok iyi bir gelişme bence.. sadece oyun dünyasında kullanılsa yine bitcoin için ciddi bir adım olacak
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
İlk aşamada sadece Amerika'da uygulamaya girecek (NY hariç doğal olarak). Dünyaya açıldığında treni kaçırmamış olursunuz umarım.
Bilmiyordum bunu, onaylandı mı? Umarım kısa bir sürede dünya çapında kullanılacak bir hale gelir.

else if ( method.value == 'bitcoin' )
      {
                  bShowAddressForm = false || $('billing_country').value == 'US';
         bShowCountryVerification = $('billing_country').value != 'US';
         bShowPaymentSpecificNote = true;
         $('payment_method_specific_note').innerHTML = '* Not: Bitcoin ile yapılan ödemeler için onaylanan bütün iadeler sadece Steam cüzdanına iade edilebilir';
https://steamstore-a.akamaihd.net/public/javascript/checkout.js
legendary
Activity: 1445
İlk aşamada sadece Amerika'da uygulamaya girecek (NY hariç doğal olarak). Dünyaya açıldığında treni kaçırmamış olursunuz umarım.
Bilmiyordum bunu, onaylandı mı? Umarım kısa bir sürede dünya çapında kullanılacak bir hale gelir.
sr. member
Activity: 456
Merit: 261
Olcaytu'nun da dediği gibi 18 yaş altı için faydalı olur. (Bizim içinde nedense kredi kartı bilgilerimi vermeyi sevmiyorum internet ortamında). Paypal'ın kaldırılmasından sonra bu gelişme iyi olur. Artık bitcoin kelimesi daha fazla telaffuz edilmeye başlanır.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Umarım boşa heveslenmeyiz. Steam Bitcoin için çok önemli bir basamak olabilir. Steam kullanipta kredi kartı olmayanlar , özellikle 18 yaş altı ekip, bitcoine yönelebilir. Böyle bir entegre olursa fiyata olumlu yansımasını hissederiz.
legendary
Activity: 1445
Steam Translation Server'da BitPay ile ilgili strigler ortaya çıktığı görülüyor, yakında Steam'de Bitcoin ile ödeme yapılabilecek.

Code:
bitcoin_payment_tips_header

Tips for Bitcoin customers

bitcoin_payment_tips_text

This process can take up to 60 seconds. To avoid purchasing failures, please do not hit your back button or close the bitpay window before the process is complete.

checkout_payment_method_specific_note_bitcoin

Note: Any approved refunds for purchases made with Bitcoin can only be credited to your Steam wallet

checkout_receipt_pending_bitcoin_long

Your purchase is currently in progress and is waiting for confirmation of Bitcoin delivery from BitPay. This process can take several minutes to a few days for confirmation. Valve will send an email receipt to you when payment is received for this purchase. During this time you may continue shopping for other games, though you will not be able to re-purchase any products that are pending in this transaction.

checkout_receipt_pending_bitcoin_text

For questions regarding your payment processing status, please contact BitPay

https://np.reddit.com/r/Steam/comments/44sgnm/bitcoins_in_steam_coming_soon/

https://github.com/SteamDatabase/SteamTracking/blob/669249406fc8ab216bf50106d9fe707311a968a5/Scripts/Store/checkout.js#L1800
Pages:
Jump to: