Pages:
Author

Topic: Steam'de Bitcoin İle Ödeme Devri Başlıyor! - page 3. (Read 7128 times)

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
Onun için CS:GO skini alıp paypaldan satabilirsiniz, OPSkins ile oluyordu sanırım

Skin aldığınız anda elinizdeki para en iyi ihtimalle %70'ine düşüyor. Kimse Steamdeki aynı fiyattan satış yapamaz. O yüzden dediğinizin pek bir anlamı yok. Zaten normal değerinden ucuza verecek olan Paypal kullanmadan bunu yapabiliyor.
full member
Activity: 910
Merit: 105

Bu güzel oldu. Geç bile kalmışlardı. Bakalım dönüşü nasıl olacak.
legendary
Activity: 1445
Gün içinde Steam'de bağlantı sorunları vardı, yeni düzeldi. Sonunda Bitcoin seçeneğini eklemişler. Ödeme için BitPay altyapısı kullanılıyor. "Bitcoin transactions are authorized through the BitPay website."
Steam'de sadece para yatırılabildiği, para çekilemediği için kullanmayacağım bir özellik oldu. Bitcoin çekme özelliği olsaydı Steam cüzdanımdaki 250 TL'yi Bitcoin olarak çekerdim. Smiley
Onun için CS:GO skini alıp paypaldan satabilirsiniz, OPSkins ile oluyordu sanırım
legendary
Activity: 1484
Gün içinde Steam'de bağlantı sorunları vardı, yeni düzeldi. Sonunda Bitcoin seçeneğini eklemişler. Ödeme için BitPay altyapısı kullanılıyor. "Bitcoin transactions are authorized through the BitPay website."
Steam'de sadece para yatırılabildiği, para çekilemediği için kullanmayacağım bir özellik oldu. Bitcoin çekme özelliği olsaydı Steam cüzdanımdaki 250 TL'yi Bitcoin olarak çekerdim. Smiley
Cheesy he öle bişi olma ihtimali bile yok
legendary
Activity: 1064
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
bende şimdi test için denedim fakat ne logosunu nede kendisini göremedim..

bölgesel olması lazım ya şimdilik.

artık çıkıyor 3-4 saat önce yoktu.. bitpay'e yönlendiriyorlar oradan ödeme alıyorlar.
legendary
amaç bitcoini paraya çevirmek değil parayı btc ye çevirmek olmalı bence .d
full member
Tamamdır Steam key işine girebiliriz o zaman Smiley Bitcoin'i paraya çevirmenin yeni yolu. Ayrıca gençlere tanıtılarak yeni bir kapı daha açılacak.

Siz yeni yol deyin bu işi zaten 3 senedir yapıyorlar.

Steam'e henüz Bitcoin seçeneği eklenmedi bu arada.

Smiley Evet biliyorum ben bana yeni yol dedim Smiley R10'da bir arkadaş var özellikle iyi satış yapıyor aynı şekilde gg gibi platformlarda da vardır bolca satan sanırım. Kontörle key ile bir şekilde legalize edilebilecek yani.
hero member
Activity: 826
Tamamdır Steam key işine girebiliriz o zaman Smiley Bitcoin'i paraya çevirmenin yeni yolu. Ayrıca gençlere tanıtılarak yeni bir kapı daha açılacak.

Siz yeni yol deyin bu işi zaten 3 senedir yapıyorlar.

Steam'e henüz Bitcoin seçeneği eklenmedi bu arada.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Bu sızdırma haber oldu resmen heryerde yayınlandı ama kaynak aradığımda steamwork dev forumu diye geçiyor ve nonpublic bir forum imiş. Hiç sevmiyorum bu nonpublic olayları.
Şuan tl de bitcoin desteği yok usd de mi var deneyen var mı ? usd,€  diye belki sırayla ekleyeceklerdir
E iyide ozaman hangi kuru baz alıcaklar. Bence o konuda sadece dolar a gelicektir. Zaten site ana olarak doları baz alıyor.
full member
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bende göremiyorum bitcoin ödeme seçeneğini. Hani başlamıştı? Ben de mi var bir sıkıntı? Başladıysa bitcoin kabul etmeye hangi lokasyon için?
legendary

bölgesel olması lazım ya şimdilik.
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bu sızdırma haber oldu resmen heryerde yayınlandı ama kaynak aradığımda steamwork dev forumu diye geçiyor ve nonpublic bir forum imiş. Hiç sevmiyorum bu nonpublic olayları.
Şuan tl de bitcoin desteği yok usd de mi var deneyen var mı ? usd,€  diye belki sırayla ekleyeceklerdir
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
son bir kac gundur, bu haberin bitcoin fiyatini olumlu etkiledigi ortada, ayrica steam kullanisli bir platform. bu sekilde odeme kolayligi saglar cogu kullanici icin.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Hadi bakalım bu Steam nasıl etkileyecek ortalığı... Yada etkiledi mi? Wink hayırlı uğurlu olsun bitcoin için.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Başladı.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun, sadece abd mi ?
Bende kontrol ettim ödeme seçeneklerinde göremedim. ?
legendary
Başladı.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun, sadece abd mi ?
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Başladı.
Pages:
Jump to: