Pages:
Author

Topic: SteelDisk Private Key Koruyucu Çekilişi. Size de çıkabilir! :) - page 2. (Read 966 times)

newbie
Activity: 104
Merit: 0
ürün faydalı görünüyor katıldım bakalım
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Çekilişe katılmak için son 1 gün arkadaşlar, haberi olmayanlar için son bir kez hatırlatmış olalım Smiley
1 hafta daha uzatabiliriz diye düşünüyorum. Yeterince duyuramadık sanki çekilişi.
Ben telegram gruplarına akayım bi Smiley
kalabalık olmasını istiyorsanız 5-10 kez daha kayıt yapabilirim:)
Yapmayın siz, böyle iyi Cheesy
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
katıldık bakalım çekişe zannetmiyorum bir şey çıkacağını ama bir umut işte. belki havadan benim önüme düşüverir  Grin
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Çekilişe katılmak için son 1 gün arkadaşlar, haberi olmayanlar için son bir kez hatırlatmış olalım Smiley
1 hafta daha uzatabiliriz diye düşünüyorum. Yeterince duyuramadık sanki çekilişi.
kalabalık olmasını istiyorsanız 5-10 kez daha kayıt yapabilirim:)
legendary
newbie
Activity: 21
Merit: 4
Çekilişe katılmak için son 1 gün arkadaşlar, haberi olmayanlar için son bir kez hatırlatmış olalım :)
legendary
Çekilişe katılın arkadaşlar, bu fırsatı kaçırmayın derim. Ürün çok güzel bir mantıkla hazırlanmış ve çok kaliteli gerçekten.

Bu arada sayın PHI1618, bu ürün ve bundan önceki cüzdan incelemeleriniz için tekrar tekrar teşekkürler. Sayenizde işe yarar bilgilere sahip oluyoruz. Türkiye'de bulunmayan Kasse Wallet incelemeniz bile tek başına takdire değer.
Kasse'in diğerlerine göre ingilizce incelemesi bile az. Türkçe incelemesine ise henüz denk gelmedim. Türkiye'de çok kişide olduğunu da sanmıyorum dediğinzi gibi.
Hdac aşırı yüksek potansiyele sahip bir coin. Fomo'su olduğu zaman Kasse de popüler olacaktır muhtemelen Smiley
member
Activity: 448
Merit: 33
Bende katıldım, bakalım çıkacak mı? Smiley
newbie
Activity: 21
Merit: 4
hayatında hiçbir çekilişten bir şey kazanamamış birisi olarak buna da başvurmama kararı aldım. yazdık üste çıksın belki faydalanan olur.

Şu an sadece 4 kişinin katıldığı bi çekilişte kazanma ihtimaliniz çok yüksek, ilk defa bu kadar yakınken vazgeçmeyin Cheesy
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
hayatında hiçbir çekilişten bir şey kazanamamış birisi olarak buna da başvurmama kararı aldım. yazdık üste çıksın belki faydalanan olur.
member
Activity: 365
Merit: 40
Hocam gerçekten güzel bir paylaşım olmuş yeni gördüm.  Katılaym ne olur ne olmaz Smiley
full member
Activity: 980
Merit: 152
Çekilişe katılın arkadaşlar, bu fırsatı kaçırmayın derim. Ürün çok güzel bir mantıkla hazırlanmış ve çok kaliteli gerçekten.

Bu arada sayın PHI1618, bu ürün ve bundan önceki cüzdan incelemeleriniz için tekrar tekrar teşekkürler. Sayenizde işe yarar bilgilere sahip oluyoruz. Türkiye'de bulunmayan Kasse Wallet incelemeniz bile tek başına takdire değer.
legendary
member
Activity: 742
Merit: 19
Flash belleğin gelişmiş versiyonu.Bilgisayarda şifreleri tutmak istemeyenler için güzel bir ürün.Dış etkelnlere karşı çelik bileşiminden yapılması ayrıca güzel olmuş.Holdcular için güzel bir ürün.
member
Activity: 532
Merit: 29
Türkiye'den bu tarz girişimlerin çıkması oldukça güzel. Niş bir ürün fakat kafa rahatlığı açısından gayet mantıklı.

Su, ateş, elektrik koruması, darbeye deyanım ve bunun yanında hacklenmemesi ürünün tam anlamıyla komple bir güvenlik çözümü olduğunu gösteriyor. Güzel girişim. Tebrik etmek gerek.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Güzel bir proje bu incelemiştim baya iyi düşünülmüş basit ama çok faydalı. Yani yapan kişi çok iyi düşünmüş. Yani aklımızda olan şeyi belkide hayata geçirdi. Toprağa gömsek yada allah göstermesin bir şey olsa SteelDiske olmaz diye düşünüyorum.
legendary
Yerli bir ürünmüş çok beğendim. Ama benim gözüme çarpan Türk arkadaşlar böyle şeylerde neden sitelerine Türkçe dil bölümüde koymazlar anlamıyorum. Sadece bu proje için demiyorum genelde böyle.
Global piyasaya hitap etme adına varsayılan ingilizce dil tercihi bence normal ama haklısınız Türkçe dil seçeneği de olması iyi olurdu.
full member
Activity: 980
Merit: 152
İlginç bir ürün ama gerçekten gerekli bir ürün mü ona karar veremedim. Belki özel anahtarı tehlikeli dış etkenlerden koruyabilir ama çalınması durumunda, ki eve hırsız girse bu ürünü gümüş sanarak çalabilir, korumasız olmuyor mu? Bir de karakterler ayrı olarak satılıyor galiba ve tek karakter paketi yeterli olmayacak gibi.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Yerli bir ürünmüş çok beğendim. Ama benim gözüme çarpan Türk arkadaşlar böyle şeylerde neden sitelerine Türkçe dil bölümüde koymazlar anlamıyorum. Sadece bu proje için demiyorum genelde böyle.
legendary
hocam böyle çekiliş olayları güzel forumda artmasını temenni ediyorum bende çekilişe katılabilirim bir bakayım araştırayım bana faydası olur mu  Grin
Her türlü şifre, parola, private key saklamak isteyen herkese faydası olacak bir ürün. Kaldı ki bu ürünün değeri yukarıda denildiği üzere 80 dolar civarında. Katılıp katılmamak herkesin kendi bileceği iş tabi Smiley
Pages:
Jump to: