Hocam steem'in kullanıcı sayısı ciddi şekilde azalacak ve elinde yönetim gücü adına koca bir hiç kalacak. Justin'e vurulmuş en güzel tokatlardan birisi oldu steem'ini alıp kendine monte edebilir artık. Kullanıcılar olmadan steem'in hiç bir değeri yok, bugün değer kazanmış gibi görünse de ciddi değer kaybına uğrayacak büyük olasılıkla. Zclassic'in olayı farklı forkların 180x yaptığı dönemden şu an çok uzağız.
ben basit düşünen br adamım
şimdi steem'in çoğunluğu elindeyse Hive'in çoğunuluğu da elinde demektir
Steemit'in bağlı olduğu blok zinciri ise dPoS algoritması ile çalışıyor yani alınan kararı delegeler belirliyor. Bu firma token oluşturma sürecinde projeyi tek başına yönetebilecek çoğunlukta tokeni kendine ayırıyor ancak bu tokenleri sadece projeyi geliştirmek için kullanacaklarını söylüyor, Steem ekibi sözünde duruyor ancak Justin Sun Steem'i satın alıyor ve bu tokenleri değerlendirmek istiyor. Justin satın alır almaz platformu kendi ağından ayırıp Tron ağına geçirmek istiyor ve buna karşı olan delegeler Steem Inc'in elinde bulunan tokenlerin oy kullanma hakkını elinden alıyor. Sorun tam da burada başlıyor, Justin topluluğun kararına saygı duymadan Binance, Huobi ve Poloniex borsalarında duran kullanıcılara ait Steemler ile izinsiz bir şekilde oy kullanarak delegeleri değiştiriyor ve kendine oy hakkı vererek Steem'i tamamen ele geçiriyor.
polo zaten kendisinin, houbiyi bilmiyorum ama binance ceosu ile de kankalar...soo what? hive için de aynısını yapamaz mı? (algoritma değişmediyse)
Adam (justin) corona virüs gibi, ondan ona ondan ona hardfork yapıyoruz ayağına hardfuck da yapıyor olabilir
muhalif delegeleri de satın almış olamaz mı? neticede onlar da hem steem hem hive sahibi oldular. ayrıca hive nedir arkadaş HIVe virüsü gibi
uzun süredir dipte ve hareketsiz olan bir projeye hareket geldi, bana pazarlama gibi geliyor bu...
+sosyal medya dediğimiz şey alışkanlıklarla da bağlantılı, bitcointalk'ta aylrca cryptotalk ile ilgili reklam yaptık-yapıldı, hala (kalan) herkes burada...
soru(n)ları çoğaltmak mümkün elbette..............