Pages:
Author

Topic: Steemit ile haftalık 50-100 arası garanti para kazanabilirsiniz.(0 Masrafla) - page 2. (Read 344 times)

full member
Activity: 448
Merit: 157
Beyler kötümser yaklaşmayın. @kusadasi profilinin yayınlamış olduğu genelde haftada 2 proje oluyor. Bunlara katılarak gelir elde edebilirsiniz. Bunlar haricinde güzel içeriklerinizden de kazanç sağlayabilirsiniz.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Steemit de düzenli paylaşım yapıp upvote almak lazım. Aksi takdirde gerçekten bişey  kazandırmaz arkadaşlar. Bot kullanmak bu sistemin olmazsa olmazı gibi yoksa her şeye yetişmek zor gibi. Takipçi de bulmak lazım. Ayrıca bahsettiğiniz projeleri bir türlü anlamadım. Bahsedilen parayı kazanmak için ne yapmak lazım biraz daha bahseder misiniz lütfen?

Dostum youtube kanalında Alp Işık var 5 bölüm halinda video çekmiş orda anlatmış işleyişi, aşağıda linkini vereyim;

https://www.youtube.com/watch?v=hXxerW2V8rY
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
Steemit de düzenli paylaşım yapıp upvote almak lazım. Aksi takdirde gerçekten bişey  kazandırmaz arkadaşlar. Bot kullanmak bu sistemin olmazsa olmazı gibi yoksa her şeye yetişmek zor gibi. Takipçi de bulmak lazım. Ayrıca bahsettiğiniz projeleri bir türlü anlamadım. Bahsedilen parayı kazanmak için ne yapmak lazım biraz daha bahseder misiniz lütfen?
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bende 50lvl lik hesap var balina değilseniz yatırım yapmayacaksınız kazandırmıyor.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
onaydan sıkıntı nasıl çekersiniz yahu 1 steeme hesap açılıyor eşiniz dostunuz varsa açsın size beklemeyin boş yere

Yani para vermediği için mi insanlar onay için günlerce bekletiliyor, çok itici bir yaklaşım olmuş. Şahsen bu durum bende bir antipati oluşturdu.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
konuyla ilgili biraz daha detay verebilirmisiniz hocam bende pek birşey anlamadım açıkçası ne yapmamız gerektiğini.
member
Activity: 560
Merit: 12
Olayı anlamayan bir tek ben miyim. Sen yazını yazıp bu adamları etiketleyeceksin bu gelip sana 1 tane oy verecek. Eee para bunun neresinde onu anlamadım.
member
Activity: 308
Merit: 10
onaydan sıkıntı nasıl çekersiniz yahu 1 steeme hesap açılıyor eşiniz dostunuz varsa açsın size beklemeyin boş yere
full member
Activity: 602
Onay işleminden ben de muzdaribim, Alp Işık'ın youtube kanalındaki video ile haberim olmuştu. Bir kaç bölümde sistemi anlatmıştı ama bir türlü kaydı onaylatamadık.
member
Activity: 566
Merit: 29
aylar oldu hala onaylanmadı hesaplar valla millet aldı başını gidiyo biz hala onayı bekliyoruz, insanı soğutuyorlar cidden böyle şeylerle.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Steemit ile haftalık 50-100 arası garanti para kazanabilirsiniz.(0 Masrafla)
Steemit'de haftalık 50-100 tl arası garanti para kazanabileceğiniz projelere katılabilirsiniz arkadaşlar. bu projelere ulaşabileceğiniz profil steemit.com/@kusadasi projeler

cointürk projeleridir.
Son projeleri:
https://steemit.com/cointurk/@kusadasi/cointurk-etiketiyle-oeduellue-proje-25
https://steemit.com/cointurk/@kusadasi/cointurk-etiketiyle-oeduellue-proje-26
Pages:
Jump to: