Pages:
Author

Topic: steemturk forumu açılmıştır . ilk 100 üyeye çeşitli hediyeler verilecektir . - page 2. (Read 4077 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
forumun heryerinde bitcoininci yazıyor. bitcoininci gelmiş guzel foruma benziyor diyor.
arkadasım forum benim buyrun gelin desene. insanları salak yerine koymaya ne gerek var.
full member
Activity: 222
Merit: 100
100 şanslı kişiden biriym  Smiley
newbie
Activity: 21
Merit: 0
o spam degil imzy davetiyesi . cok degerli . eger o email geldiyse kaydolarak degerlendirin . su an herkes kullanamıyor bu ayrıcalıgı yasayın . steemit de oldugu gibi imzy den de para kazanabilirsiniz .

yukarda zaten bunu belirtmistim :

( uye olanlara imzy davetiyesi gonderildi . imzy de steemit gibi bir sistem , )
hero member
Activity: 510
Merit: 500
tebrikler . guzel bir projeye benziyor .

Foruma kaydolurken  kullandığım e-posta adresine imzy diye bir siteden " bitcoinci " kullancı adlı birisinden davet postası geldi. Forum administrator'ünün takma adı da tesadüfe bakın buymuş. Anlaşılan kaydolunan e-posta adresleri spam listesine ekleniyor. Foruma kaydolduğu adresle -sanmıyorum olsun ama- bu foruma da kaydolan varsa bilgilerini değiştirmesinde yarar var.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Forumda şizofreni hiç bitmiyor.
full member
Activity: 172
Merit: 100
bitcoin bitcoinci den alınır . bitcoinci
tebrikler . guzel bir projeye benziyor .
newbie
dostum her zaman yeni bir siteye ihtiyac vardır . burda cogu kisi cahil troll . benim forumda onlar olmıcak . anında engellenip silinecek o kisiler . vip forum olacak yani .rafine .

http://steemturk.com/forum/

bu adreste forum

steemturk.com da baska projem var mesela bir exchange olabilir .

al-sat .

( uye olanlara imzy davetiyesi gonderildi . imzy de steemit gibi bir sistem , )
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Valla bizde adamin hevesini kaçirdik galiba.. Kusura bakma ama bulundugumuz site kaynak açisindan,kazanc açisindan, sorup bilgilenebilecegin insan açisindan yeterince zengin... Yeni bir siteye ihtiyac yok
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sayfa acılmıyor. hata veriyor. kapandımı yoksa guncelleme falanmı yapıyorsunuz? girip bir bakmak istedim.
newbie
o yorumları yazanların ciddiyetsizliginden kaynaklı. benim bi derdim yok kazanıcam vs diye ben zaten yeterince kazanıyorum .steemden de bikac kata cıkardım kazancımı .

herkes bundan faydalansın istiyorum ancak bu trollerin sayesinde bazı seyler olmuyor .
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
herkes kendi secimini yapar

😊 hocam keşke bu yorum yerine daha aciklayici ikna edici bir seyler yazsaydiniz. Olayin ciddiyeti kalmadi pek sanki..
newbie
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Tutmaz bu iş, Başarılar..

nasreddin hoca birgun gole maya calıyormus . gecen biri sormus ya hoca napıyosun . gole maya calıyorum . mayalıcam ve yogurt yapıcam demis . nasreddin hoca da cevabı yapıstırmıs .

ya tutarsa .

evet ya tutarsa Smiley yani burda amac bir hedefe ulasmak degil . tutup tutmaması degil yani . olay hedef yolunda katedilen gidilen mesafe .

en yeni ve dogru bilgiyi , en dogru ve hakeden kisilerle  paylasmak  .
Amacınızın kriptopara dunyasinda birlikte yol almak olmadiği ve bilgi paylasimi konusunda eksik oldugunuz apaçık ortada. Amacinizin sadece forum uzerinden para kazanmak oldugu ve yasinizin kucuk oldugu da apaçık ortada Cheesy
Bitcointalk gibi devasal bir forum var zaten ve yeterince bilgi paylasimi yapiliyor. Boyle çakma forumlar hem tutmaz hem de gerek yok.
Bkz örnek; forum.ethereum.org bile tutmadı yaş bu işler 4tl domain alip 50tl forum yazilimi alip para kazanma hayalleri sadece hayalde kalir  Grin
newbie
mybb kur 2 kategori oluştur tamam site açtık oh ne güzel
bu arada kriptopara alert  Grin

ya dostum bu foruma kullanıcıların da katkısını bekledigim icin o sekilde acıldı . el birligiyle birseyler olusturmanın neresi kotu ?

bu arada kriptopara alert derken ?cozemedim de sifreyi .

arkadaslar sıkıntı yok rahat olun . bu arada konumuz edebiyat degil cumle kurma vs bunlar kucuk konular . amacımız kriptopara dunyasında beraber yol katetmek .

newbie

nasreddin hoca birgun gole maya calıyormus . gecen biri sormus ya hoca napıyosun . gole maya calıyorum . mayalıcam ve yogurt yapıcam demis . nasreddin hoca da cevabı yapıstırmıs .

ya tutarsa .

evet ya tutarsa Smiley yani burda amac bir hedefe ulasmak degil . tutup tutmaması degil yani . olay hedef yolunda katedilen gidilen mesafe .

en yeni ve dogru bilgiyi , en dogru ve hakeden kisilerle  paylasmak  .
sr. member
Activity: 420
Merit: 250

Aynen dikkatimi cekmedi değil zamanında konuda acmıstı yok ozel bir foruma davetiye falan filan diye bu arada üye olacak arkadaşlar btctalk şifrenizle üye olmayın ne olur ne olmaz  Wink Smiley
hero member
tum yorum ve destekler icin tesekkur ederim .

1 farkımız herseyden once farkımız amator bir ruhla ama profesyonel bir forum olmak .
2 sektordeki en yeni gelismeleri ilk once takipcilerine saglamak , bu da para kazanımı olarak fayda saglaması .
3 öncü ve yenilikçi bir anlayışla bitcointalkun yetersiz ve eksik kaldıgı noktaları tamamlamak.
4 kullanıcılarına her turlu destegi ve takviyeyi saglamak .ve en dogru bilgiyi sunmak.
İlk önce cümle kurmayı öğrenin sonra bizlere faydanız olur.

olay cumle kurmak degil . okudugunu anlamak . idrak edebilmek . ha ek olarak belirtim . senin gibi kisiler olmıcak iste bu forumda en buyuk fark ta bu ...
Yahu tamam adamın eleştirisine cevap vermişsin de, cevap verirken eleştirildiğin konuda bari biraz özen göster..
yine aynısın, senin forumunda özensiz olur
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
newbie
tum yorum ve destekler icin tesekkur ederim .

1 farkımız herseyden once farkımız amator bir ruhla ama profesyonel bir forum olmak .
2 sektordeki en yeni gelismeleri ilk once takipcilerine saglamak , bu da para kazanımı olarak fayda saglaması .
3 öncü ve yenilikçi bir anlayışla bitcointalkun yetersiz ve eksik kaldıgı noktaları tamamlamak.
4 kullanıcılarına her turlu destegi ve takviyeyi saglamak .ve en dogru bilgiyi sunmak.
İlk önce cümle kurmayı öğrenin sonra bizlere faydanız olur.

olay cumle kurmak degil . okudugunu anlamak . idrak edebilmek . ha ek olarak belirtim . senin gibi kisiler olmıcak iste bu forumda en buyuk fark ta bu ...
hero member
Pages:
Jump to: