Pages:
Author

Topic: Stellar (XLM) - Keybase kullancıları için AIRDROP yapıyor - page 4. (Read 1186 times)

newbie
Activity: 13
Merit: 0
hesabım olmadığı için katılamıyorum ama gayet güzel olmuş umarım çerez parasından hallice olur ödüller.

inşallah  Grin
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
hesabım olmadığı için katılamıyorum ama gayet güzel olmuş umarım çerez parasından hallice olur ödüller.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ben anlamadım sadece uygulamayı yükleyip github hesabını ekleyince, 500'a kadar XLM'mi alacağız? Huh
Basit bir iş için çok büyük miktar değil mi? Ve multinin önüne nasıl geçecekler. KYC falan...

Multi yapabilmek için tarihten tam emin değilim ama sanırım 9 Eylül'den önce açılmış github hesapları olması lazım. Bu yüzden multi kasan olmaz diye tahmin ediyorum.

Her ay 100milyon stellar dağıtacaklar, katılanlar arasında bölüştürecekler, çok yüksek bir ödül geleceğini sanmıyorum.
member
Activity: 363
Merit: 17
Ben anlamadım sadece uygulamayı yükleyip github hesabını ekleyince, 500'a kadar XLM'mi alacağız? Huh
Basit bir iş için çok büyük miktar değil mi? Ve multinin önüne nasıl geçecekler. KYC falan...

Yapmayı deneyince anlarsın hocam. Multi çok zor. Hatta katılmak da kolay değil. Eski bir github hesabı lazım.

Ben katıldım hocam, haber verdiğin için teşekkür ederim.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
member
Activity: 462
Merit: 14
airdrop yaptığını bizde grup olarak yeni duyduk yani bundan 3 gün önce falan katıldık ama ilk partiyi kaçırmışız sanırım bundan sonraki partiler için bişiler yaptık bakalım umarım gelir.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
naparsa yapsın lümen artık belini doğrultamaz.
iyi vurgun yaptılar zamanında.

"vurgun yaptılar" derken, bir şeyler mi kaçırıyorum reis?  Huh
member
Activity: 1036
Merit: 18
naparsa yapsın lümen artık belini doğrultamaz.
iyi vurgun yaptılar zamanında.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Arkadaşlar sonuç olarak airdrop, yani DROP. Dolayısıyla bu tarz kampanyalarda (bazı istisnalar dışında) çok beklentiye girmemek gerekiyor, katılacaksanız taş attım da kolum mu yoruldu, ne gelirse kardır mantığıyla bakın. Stelların başlattığı için söylemiyorum ama airdroplara katılan bazı arkadaşlarda öyle beklentiler görüyorum ki mantığını anlamakta zorluk çekiyorum.
Bu kampanyaya gelirsek de, güzel bir şey gibi görünüyor.
full member
Merit: 207
Blockchain yaptığı zaman 25 dolarlik bir ödül belirleyip ona göre dağıtım yapıyordu. Her ay belirli zaman yaptı. Bunun için kyc istedi ki multinin önüne gecebilsin. Keybase de kyc yoksa eğer millet multinin gözüne vurur o zaman.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Daha önce blockchain yaptı ve katıldım o zaman 25 dolarlik airdrop yapıyorlardi. Xlm de düşük olunca bana 350 ye yakın bir adet geldi. Bu fırsatı da değerlendirmek lazım. Tabi, benim gibi çoğu kimse saldıracağı için gelecek miktar düşer
member
Activity: 1264
Merit: 43
Daha önceden keybase cüzdanını bilgisayarına indirmiş olanlar yanlış bilmiyorsam 20 dolar değerinde xlm aldılar veya almak üzereler. Bu haftadan itibaren bu işlemi yapanlar ise Ekim ortalarında faydalanacak ve muhtemelen ödül yarı-yarıya düşecektir zira artık herkes abanacak ve pastayı yiyen çoğalacak..
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Paylaşım için teşekkürler. Şu yoklukta katılmaya değer bir airdrop gibi görünüyor, ufak ufak damlar göl olur belki Cheesy

Yani işallah güzel olur tabi ama siz yine de dikkatli olun üstad. Bu tarz dağıtımların sonucunda, genelde fiyat  düşüşü görülüyor bu tarz durumlarda ama kendiniz karar verin yine de.
q
sr. member
Merit: 257
Paylaşım için teşekkürler. Şu yoklukta katılmaya değer bir airdrop gibi görünüyor, ufak ufak damlar göl olur belki Cheesy
full member
Activity: 518
Merit: 185
XLM  keybase kullancılarına özel yeni bir airdrop başlatmış arkadaşlar. forumda konusunu göremedim.

katılmak için önce keybase uygulamasını indirmeniz gerekiyor ve daha sonrası için onaylı github veya 2. seviye hacker News üyeliğinizin bulunması gerekiyor. Dağıtılacak airdrop kişi başı maximum 500 USD ve 20 ay boyunca devam edecekmiş.

kaynak: https://www.stellar.org/blog/keybase-stellar-lumens-spacedrop/
             https://uzmancoin.com/stellar-xlm-dagitim/
Pages:
Jump to: