Pages:
Author

Topic: STK TOKEN Pre-ICO'da HARDCAP yaptı 17 Milyon $ - page 2. (Read 548 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
STK tokenle ilgili yaklaşık on gündür güzel paylaşımlar dikkatimi çekiyor. Daha piyasaya çıkmadan bu işlerden anlayanların dikkatini çekti. İcosuna katılmadım fakat ilk fırsatta bir miktar alıp orta vade beklemek gerektiği kanaati oluştu bende de.
full member
Activity: 658
Merit: 153
114 STK Token gelmiş eyvallah umarım güzel yerlere gelir token ve pos sistemini ve dağıtımını çok iyi bir şekilde yaparlarsa 10x rahat görür ico fiyatına göre gibi geliyor.
member
Activity: 364
Merit: 10
dağıtımlar başladı bana yollamışlar umarım güzel bir fiyattan elden çıkarırız
member
Activity: 448
Şimdi listeleneceği borsalara baktım Huobi.Pro da listelenicek bugün ilk olarak sonra CobinHood borsasında listelenicek büyük ihtimalle ileride Binance ve bi iki büyük borsaya çok rahat girebilecek bir token
member
İmzasına girdim airdrop yaptı onada girdim ortalama 2-2.2k Token gelicek 1$ olana kadar satmayıcam valla tokenmarkette iyi iş çıkarıyo imzada eline sağlık başka imzası olsaydı onada giricektim yoktu graine girdim inşallah buda kazandırır.
member
Merit: 17
Merhaba arkadaşlar STK Token'lar dağıtıma yarın başlıyor. Yarınki dağıtımlar Pre-Sale'den girenler olucaklar.
Bounty ödülleride 2 Şubatta dağıtılmaya başlanacakmış hepimize hayırlı olsun. Umarım hepimiz çok iyi paralar kazanırız. STK Token benim gözümde çok iyi yerlere gelebilecek bir token satmanızı tavsiye etmem.

Açıklama TokenMarket tarafından yapıldı.
member
Piyasaya 2x in altında giriş yapacağını düşünmüyorum bence toplamak için yeterli bir rakam olur.Daha yüksekten girerse ise düşmesini beklerim uzun soluklu güzel kazandırabilecek bi proje STK.Yatırımcısının yüzünü güldüreceğini düşünüyorum

10 dakika önce bütün tokenleri verdim :/

Kardeşim tokenlere nasıl veriyorsun token yok ortada daha olsa bile daha borsada yoklar milleti yanıltma bu haberinle.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
ben ileri orta vadede düşünmeye başladım 0.10 cent muhtemelen sağlam borsalara girdiğinde ilk aşamalarda düşüş yaşayabilir eğer yaşarsa hemen almayı düşünüyorum yazın garanti 0.50 ile 1 dolar arasında olur.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Tüh kaçırmışız Smiley Son dönemde hızlı hardcap yapan birçok proje gördüm. Bountysine katılıyoruz biraz twitter kasalım imzaya da gireriz diyoruz daha 2. haftadan hardcap yapıyor adamlar. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 267

Nasıl verdınız borsaya girdimi şu an, girdiyse nerede var baktım göremedim. ICo fiyatı ne kadardı kaçtan verdınız acaba
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
projeyi görmüştüm ama pek inceleme veya bounty'sine airdropuna katılma şansım olmadı.
Airdropa o kadar dağıttılar diye felan üzülmeyin, zaten airdroptan gelenleri cok ucuza satıyorlar genelde, buda alım için bir fırsattır bence, Bakalım takibe alalım hangi borsaya veya borsalara girecek, fiyatı ne olacak Smiley
member
Activity: 112
BTC Alınır Satılır
Piyasaya 2x in altında giriş yapacağını düşünmüyorum bence toplamak için yeterli bir rakam olur.Daha yüksekten girerse ise düşmesini beklerim uzun soluklu güzel kazandırabilecek bi proje STK.Yatırımcısının yüzünü güldüreceğini düşünüyorum

member
Activity: 152
ImmVRse | Disrupting the VR industry
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Ya kardeşim iyi hoşda,airdrop yapıyorsan senin bounty memberların var,onlarada ayırsana biraz. Ben aylarca uğraştım,airdroptan haberim olmadı. Hiç katkısı olmayan adam benden daha çok tokena sahip olucak adalet mi bu?
full member
Merit: 157
Haydi hayırlı olsun hepimize. Airdrobuna katılmıştım 114 gelirse bile 10 dolar edeceği güne kadar bekler artık bende Smiley
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Özellikle yayınladıkları videolari izleyin yapılan kart projelerinde en hazır olanlardan biri diyebiliriz. Gelen tokenleri satmayın bekletin
member
Activity: 336
Merit: 11
Bundan haberdar degildim islerimden dolayi. Fena olmayan bir satis yapmislar. Takibime aldim. Airdropu kacirdik belki yatırımını yapariz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Tokenler ne zaman dağıtılıp STK piyasada işlem görmeye başlayacak ?

https://medium.com/@STKtoken/presale-token-distribution-8e99007021a1

31 Ocak' a kadar dağıtılacak herhalde .
full member
Activity: 196
Merit: 100
Ne ara başladı ne ara bitti benim hiç haberim olmadı imza seçiminiz isabetli olmuş tebrik ederim. Herhalde diğer konular arasında kaynadı yada unuttum.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
STK nin projesını bende çok beğenmiştim pundix, stk ve coss bu piyasaya değer katan projeler, umarım bu pos cihazları her yerde görebilir böylede kart projeleride değerlenirler ama bu sıralar dünya el ele vermiş kripto piyasasını bitirmenin yollarını arıyorlar

Dediklerinize katılıyorum cidden. Özellikle pundix ' in hazır da ki sistemlerinin olması oldukça avantajlı . Yakın zamanda piyasalarda gezmeye başladığında fiyatı inanılmaz seviyelerine gelecektir diye tahmin ediyorum.
Pages:
Jump to: