Pages:
Author

Topic: Stoklu ürün // Kampanya- USB 3.0 version 7 - 6 in sata riser - page 3. (Read 9083 times)

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Başkan, şu helâl süt emmiş riserlardan  bi 10 adet alayım.

Gümrüklü vergileri ödenerek ithal edilen ürün  olsun ama  Smiley Elimizde patlar yoksa. 

PTT ile gönderebilirsen  alayım.  Bizim burada  kargo yok, çok uzak.   Dağda oturuyorum da  ben   Wink
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
sr. member
Teşekkürler hayırlı olsun bol kazançlar
member
Activity: 70
Merit: 10
Dün ödemeyi yaptım, siparişi verdim. Dün akşam verilen kargo bugün elime ulaştı. Paketleme de itinalıydı, teşekkürler.
sr. member
sr. member
Yorumlar için teşekkürler stoklu mevcut satışlar devam etmekte.
copper member
Activity: 52
Merit: 2
34 adet alınmıştır. Özenli paketlenmiş kaliteli ürün. Kargo ile aldım, ödemeyi yaptığım gün kargo çıkışı yapıldı, ertesi gün elime geçti. Tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun. İyi satışlar.
full member
Activity: 336
Merit: 100
fiyat güzel, 6 pinli kullanmayı tavsiye ederim.

6 pin daha fazla yük taşır, kullanırken sata kablosunu da iptal etmeye bakın, yani direk 6 pinden besleyin.
sr. member
sr. member
sr. member
sr. member
Yorum için teşekkürler riserleri kendimde kullanıyorum gayet stabil çalışmakta bu zamana kadar çok şükür müşterilerimizden şikayet gelmedi.

Not : Satışlar devam etmekte
member
Activity: 72
Merit: 12
Arkadaşımızın yapmış olduğu kampanya gayet uygun, bence çok gezmeye aramaya baltalamaya gerek yok. İhtiyacı olanlar için iş görür bir kart. İnsanları kazıklamaya çalışmadığınız içinde ayrıca şahsım adına teşekkürler. En kısa zamanda stoğunuzu eritmeniz dileğiyle, iyi satışlar.

Not : İşi bilerek bilimsel olarak açıklayan ve yorumlayan arkadaşların dinlenmesi, doğru bildiklerinden faydalanılması kanısındayım. Fakat bilmişler, youtube 'den izlemişler ve işin ehli olmadan yorum yapıp konudan saptırma çabasında olun arkadaşlarında muhattab alınmaması gerektiğini bilmenizde fayda olacağı kanısındayım.
sr. member
sr. member
sr. member
sr. member