Redditten okuduğum ve anladığım kadarıyla, stratis ekibi yol haritasına uymamış ve bir sürü gecikme olmuş (süreci yakından takip edemedim sadece okuduklarımı paylaşıyorum) Yeni yol haritasında da 2017'nin son çeyreğinde bir yığın güncelleme olduğunu ve breeze wallet da çuvallayan sürekli erteleyen ekibin bu kadar şeyi 3 ayda yetiştirmelerinin mümkün olmadığını düşünüyorlar. Yatırımcıların ekibe olan güveni zedelenmiş ve normalin üstünde tepki var, haliyle çoğu kişi satış veriyor. Yeni yol haritalarına uymamaları durumunda çok daha büyük bir döküm olacağı görüşü hakim ki düşüşün en büyük sebeplerinden biri bence bu.
Ekip kısmına da gelecek olursak, şimdilik topluluğu dikkate almaya başlamışlar. Galiba yakın zamanda sıkça konferanslarda göreceğiz. Ayrıca ekip ve geliştiriciler gözlemlediğim kadarıyla, biz çalışıyoruz imajı vermeye çalışıyorlar; ofisten falan fotoğraflar paylaşıyorlar bu aralar. Ben de ara ara da olsa süreci takip etmeye çalışıyorum. Daha ayrıntılı bilgiye sahip arkadaşlar, görüşlerini paylaşırsa herkes adına çok daha faydalı olur