Pages:
Author

Topic: Sürekli dolandırılma haberleri .... - page 2. (Read 244 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
April 24, 2021, 12:54:38 PM
Bence bu haberler bilinçli yapılıyor, daha öncede çok dolandırıcılık oluyordu ama haberlerde duymuyorduk, çok pis geçirecekler onun ısınma turlarını atıyorlar.

Bütün dolandırılmalarının aynı zamanlarda çok yakın tarihlerde olması bana da normal gelmiyor, arkadasından birşeyler gelecek ama ne onu kestiremiyorum sadece. 2-3 gündür ülkenin gündeminde sadece kripto para borsaları hacklenmesi gündemde.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
April 24, 2021, 12:11:53 PM
Piyasaya giren insan sayısı arttıkça dolandırılma haberlerinin de artması normal. Bugünün popüler konusu bu. İyi tık alıyor. Ayı gelsin bitcoinin popülerliği azalsın bu haberleri nadir görmeye başlarız.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
April 24, 2021, 11:04:49 AM
Bence bu haberler bilinçli yapılıyor, daha öncede çok dolandırıcılık oluyordu ama haberlerde duymuyorduk, çok pis geçirecekler onun ısınma turlarını atıyorlar.
jr. member
Activity: 35
Merit: 1
April 24, 2021, 10:56:20 AM
Son günlerde iyice artmaya başladı böyle haberler , eskidende vardı ama bu kadar aşırı değildi. Nedir insanların bu para hırsları anlamış değilim. Başkasının elindekine göz dikmete nedir anlamıyorum. Nereye varacak bu işin sonu böyle bilmiyorum. Yani herkes dürüst olsa çok mu zor, kimse kimsenin elindekine göz dikmese her şey güzel yolla olsa ne olur sanki..

Sizcede son zamanlarda aşırı artmadı mı böyle haberler ?
Pages:
Jump to: