Pages:
Author

Topic: Suudi Arabistan’da kripto para birimleri ticareti yasaklandı - page 2. (Read 1721 times)

sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Yüksek risk ve olumsuz birçok koşulu kriptoyla ilgilenen firmalar ya da bireyler zaten biliyor ve adamlar kabullenip kendi riskini alabildikten sonra bu devletler/ hükümetler ne kafayla hala yasaklamalar ya da sınırlandırmalar getiriyor anlamıyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Sudilerin para kaybetmediği sektör var mı adamları dünya gerizekalı muamelesi yapıp ellerindeki paraları kapma yarışına girmişler bu sektöre neden takılmışlar da korkmuşlar onu anlayamadım ama şu olabilir bizde var ya hani dış güçler onlar sudilerin doğru sektöre yatırım yapmasını engellemek istemiş olabilir Smiley
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Bu göt lalelerine para yedirenleri ve ibadeti ranta çevirip dünyadaki her türlü pisliğe eyvallah diyen yada destekleyen arap yöneticileri çok fazla takmamak lazım.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bu karar yasaktan daha ziyade uyarı gibi olmuş. Yasak olması için önce bir düzenleme ve caydırıcı bir şeyler olmalı. Bu kararları suudi arabistanın kendi almış oluğunu sanmıyorum,abileri Amerika yardım etmiştir. Yine de bu açıklama yasağın başlangıcı olabilir.
member
Activity: 336
Merit: 10
araplar kendi başlarına nezaman karar vermişler ki bunun kararınıda kendileri versinler.zaten kimse onların bu piyasadaki fikirlerine itibar etmez
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Suudlar her türlü parayı buldukları için kriptoya şu an tedirginlikle yaklaşıyor olabilirler. Bazı ülkelerin yaptığı hareketlerin altında sebep bile aramıyorum artık. Bugün yasaklar yarın kendi işine gelirse kriptoya yönelir.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Eğer sözde değilde gerçekten yaptırım uygulanırsa suudi arabistan için üzücü bir durum , pek fazla piyasayı etkilemez hatta hiç etkilemez , aslında suudilerinde pek umrunda olmaz , sıkıntı yok.
member
Activity: 126
Amerika ne yaparsa Suudi Arabistan da onu yapar. Amerika kripto parayı onaylarsa Suudi Arabistan da onaylar. Suudi Arabistan'in kripto paraya bakışından hiç kimse etkilenmeyecektir, kripto paraya da bir zararı olmayacaktır
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Kim takar arabistanı ,adamlar kendi akıl ve iradeleri ile karar verebilecek iş yapabilecek düzeyde akla ve mantığa sahip değiller ,birileri emri vermiştir ,onlarda uygular .Bunun kripto piyasasına etkisi olacağını düşünmüyorum.
member
Activity: 87
Şöyle parça parça yasaklar getireceklerine bütün ülkeler yasaklıyoruz desinler daha sonra akla kara belli olacaktır önce bir çakılış ve ardından tıpkı eskiden olduğu gibi orantılı bir yukarı ivme ile tüm kripto paralar bir daha ayı piyasası gelmeyecek şekilde boğaya girecektir buna adım kadar eminim
member
Activity: 336
Suudi Arabistan sanırım ülkedeki nakitin bu kripto parlar aracılığı ile yurt dışına çıkmasından büyük endişe duyuyor ,Suudi halkının da zaten kripto piyasası ile pek ilgili olduğu söylenemez ,aldıkları bu karar piyasayı etkileyecek düzeyde değil.
newbie
Activity: 140
Suudi Arabistan’da da Çin benzeri bir politika uyguluyor. Kripto para yurtdışı para çıkışı için hala en kolay yol.
newbie
Activity: 44
Kimisi yasaklar kimisi ise önünü açar. Şuan garip bir izlenimi var kriptonun devletler ve milletler üzerinde. Şuan için önyargılı olan devletler buna çok fazla direnmeyecekler cünkü gelecek bu işin temelinde var
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Suudi yönetimi almamıştır o yasağı, ağababası Trump ve onun gibi olan ABD askerleri geliyor. Nihayetinde ABD'nin kripto paralara ve bunlara yatırım yapanlara ne kadar sinirlendiği aşikar. Suudi dünyasındaki olayda hemen hemen benzer izler taşıyor. O yüzden aaa Suudiler kripto para ticaretini yasakladı demek yerine, Suudiler yine beklediğimiz bildiğimiz şekilde çalışmaya devam ederek bizi hiç hayal kırıklığına uğratmadılar şeklide olmalı.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Bu aralar ne böyle yasaklama haberleri artıyor. Bir suudi arabistan eksikti. Hoş genel anlamda ne yaptıkları belli olmayan bir toplum oldukları için şaşırmadım nedense. Etkisi olur mu göreceğiz.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Çin bitti şimdi Suudi Arabistan başladı tamda para gelecek yerdi inşallah katar dubai yasaklama paranın merkezi oralar bi çok icoda araların yatırımımda var.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
başka ne bekleyeceğiz Suudi Arabistan kralından. Kral günümüz dünyasına çok uzaktan bakıyor. Suudi Arabistan müthiş ekonomik kaynaklara rağmen üretmeyen ve petrol bittiği gün iflas edecek ekonomisinin sorunlarının cezasını çekecek.
full member
Activity: 353
Suud ailesi kanal açarak Katar'ı ada haline getirmek gibi milyar doları boşa akıtacak projeler peşinde iken dünyada dindaş ülkeler acı çekerken kripto para birimlerini yasaklamak gibi gerici fikre kapılmış.
full member
Activity: 742
Merit: 112
global piyasaya etkisi zayıf. tek kripto zengin vatandaşlar Suud'lar değil ayrıca. bas tetheri ver coşkuyu.  Smiley tabi bitcoin yükselişindeki etkisi çok şaşalı değil hatta minimal kalıyor. Suudlar ilerde İranlılar gibi kendi kripto parasını çıkartma noktasına gelirse şaşırmam.
full member
Activity: 721
Piyasaya çok etki edeceğini düşünmüyorum. Suudi Arabistan dan ziyada diğer Arap ülkelerine bakmak daha mantıklı Katar Dubai gibi. Piyasa toparlanıyor gibi.zaten
Pages:
Jump to: