Da ne kvotam cijeli post...
Znam da su Bitvest i 777coin kampanje privlačne za spamere sa višestrukim alt računima i sumnjam da su svi otkrveni sa onom 'čistkom' od prije par mjeseci. Subbir i Negotiation su mi prvi zapeli za oko jer su objica u Tier A listi i gotovo svaki tjedan prave maksimalni broj postova. Primjetio dosta sličnosti u njihovom načinu i stilu pisanja ali, kao što si i ti rekao, nemoguće ih je na taj način povezati. Dovoljno su oprezni da ne ostavljaju nikakve druge tragove. Postoji još jedna poveznica a to je da obojica koriste adrese koje su dio istog novčanika. Ali se vjerojatno radi o mjenjačnici ili kasinu i dalje od toga ne znam istražiti.
Iskreno, ne znam ima li Brainboss nekakav osobni interes da ih podržava osim što ne želi priznati vlastite greške. U tri posta, tri puta je ponovio 'stop pointing fingers...' ili nešto u tom stilu.
Da, sada sam
Hvala na čestitkama!
EDIT:
Sorry, opet sam off-topic! Jbg, otišao na ručak prije nego sam kliknuo 'send'. Prijavljuj!
Ima osobni interes, doduse ne vjerujem da su mu to altovi, nego si doveo u pitanje njegovu kompetenciju. Koja zbilja nije na nivou.
Ali opet, kad znas da njega plate $50 mjesecno da vodi bitvest, ni ne ocekujes previse.
Tek se zaista vidla nesposobnost na ovoj novoj kampanji, kad je doslovno uzeo sve iz bitvesta i tamo preslikao. To mi samo govori da je jedan od onih kojima das skriptu, i do penzije rade po njoj, bez da si olaksaju posao ili nesto unaprijede.