Pages:
Author

Topic: Swipe Bounty katılımcıları için çok önemli duyuru - page 2. (Read 774 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Vay be Swipe'a bak sen Smiley Öldü bitti scam denilen proje Tokenları göndermiş. Myetherwallet'a baktım az önce bana da göndermişler. Tam 99176 tane Swipe token hesabıma gönderilmiş. Eğer tanesi 0,005 Usd ediyorsa toplam elimde 495 Dolarlık token bulunmuş oluyor. Kısa günün karı. Allah bereket versin. Şuan için herhangi bir borsada işlem görmüyor sanırım. Satmak için daha beklememiz gerek. Sad
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
50 dakika önce bounty swipe tokenlar cüzdanima gönderilmis:)

güzel bir haber. simdi, bu tokenlari en iyi sekilde paraya cevirmenin yollarina bakmaliyim.
binancedex olayi garanti mi bilmiyorum? su an güncel swipe islemi veren borsa var mi? fiyati nerelerde geziyor? 0,005 usd civarlarinda diye okudum sanki bir yerde - pek bisey degilmis ama yine de Allah bereket versin...
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
swipe bounty icin verdigim eth adresine baktim simdi; en son islem 463 gün önce olmus:))) vay be, bir bucuk yil önce islem olan adresimi vermisim; artik bu bounty ne zaman oldu, ne zaman imzalarini tasidim vs. hic bilmiyorum:)

ama hala swipe'tan gelen giden yok... bekliyoruz...

493 gün az değil hocam.  1 sene 3-4 ay yapıyor.  valla çocuk olsa emeklemeye başlar o kadar zamanda.  inşallah iyi kazandırır da beklediğine değer bu kadar insanın. ben girmemiştim zamanında merak ettim ama girmedim
hero member
swipe bounty icin verdigim eth adresine baktim simdi; en son islem 463 gün önce olmus:))) vay be, bir bucuk yil önce islem olan adresimi vermisim; artik bu bounty ne zaman oldu, ne zaman imzalarini tasidim vs. hic bilmiyorum:)

ama hala swipe'tan gelen giden yok... bekliyoruz...
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Arkafaslar 20 agustos yaziyor acaba gec mi kaldik bu arada dolduranlara token geldi mi acaba, burada yazarlarsa ogrenmis oluruz arkadaslar.

Daha gelen giden yok şimdilik , 20 ağustosa kadara doldurmayanlar için late form diye bir form var telegramlarında. Onu doldurun mutlaka.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
nasıl bir kampanyaymışsa artık tüm forumun içinden geçti gitti adamlar. umarım katılmadığıma pişman olmam.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Arkafaslar 20 agustos yaziyor acaba gec mi kaldik bu arada dolduranlara token geldi mi acaba, burada yazarlarsa ogrenmis oluruz arkadaslar.

Biz vaktinde doldurduk hocam ama henüz gelen giden bir şey yok telegramlarını takip etmediğim için bilgim yok. Gerçi çok büyük bir beklentim de yok bizden 1-2 arkadaş var çok büyük sayılara hak kazanmış daha çok onlar için takip ediyorum.
member
Activity: 602
Merit: 11
member
Activity: 532
Merit: 22
Su bounty'den swipe'lar gelse de siftah yapsak ya, uzun zamandir adamakilli siftah yapamadik su piyasada... Söyle güzel fiyatlardan satsak ne güzel olur diye hayal kurmaya devam ediyorum:) hayal iste, yapacak bisey yok...

bana da adab tan geldi 5000'e yakın token. ama ekip son anda  üç kağıt yapıp kazanılan ödül miktarını neredeyse 4 te 1 oranına indirdi. hiç umudum yoktu ama bitforex borsasında satışa koydum hepsini 97 dolar tuttu. satılmaz diyordum ama geçen günlerde adab adına hiç bir şey kalmadı. elde edilen gelir ile raven aldım bakalım.
umarım swipe yüzünüzü güldürür.
hero member
Su bounty'den swipe'lar gelse de siftah yapsak ya, uzun zamandir adamakilli siftah yapamadik su piyasada... Söyle güzel fiyatlardan satsak ne güzel olur diye hayal kurmaya devam ediyorum:) hayal iste, yapacak bisey yok...
sr. member
Bu arada Swipe hardcap yapmış, bir kaç güne kadar dağıtımlar başlayacakmış. Dağıtımı olayını planlamaya çalışıyorlarmış. Gözümüz aydın diyelim, bir an önce gelsin artık.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Yeniden cüzdan adresi istemiyorlar sadece bitcointalk bilgilerini istiyorlar. Tabi bunda manası yok kaldıki daha önce katılım formu doldurduk. Uygulamalarını indirdik indiremeyenler için bir form daha verdiler yanış hatırlamıyorsam. Şimdi bir form daha.
member
Activity: 532
Merit: 22
Arkadaşlar formu doldurduktan sonra spreadsheetsten tekrar kontrol edin ne olur ne olmaz. Anladığım kadarı ile formu dolduranları sarı ile işaretleyip submitted yazıyor.

Biraz geç işaretliyorlar hocam onda sorun yok ama en başından beri yaptıkları ahlaksızlık bence. Her türlü katakulliyi deniyorlar vaktim olsa listedeki herkese tek tek mesaj atacağım. Şimdi 4-5 ay sonra sessizce bide swap işine girerler hepimizi ayıklarlar. Gördüğüm kadarıyla yapmaya çalıştıkları bu o formun doğrulama açısından hiç bir geçerliliği yok.

Dertleri, yeni bir bounty yapacaklar sanırım. Bu formu doldurmayan kişilerin tokenlerini orada kullanmak istiyorlar. Evet yaptıkları etik değil ama bunlara alıştık artık. Dağıtım erc20 olacak, swap kaçınılmaz bence binance chaine geçecekleri için.

Formdan haberi olmayan kişilerin tokenlerine çökecek ibneler. Anlamadığım birşey var. Zamanında bu bounty için başvuran kişiler cüzdan adreslerini vs vermişler. Tekrardan istemek te niye dağıtım yapacağın tarihi açıkla ve elinde ki tokenlerini dagit. Swap artık olmazsa olmaz oldu
sr. member
Arkadaşlar formu doldurduktan sonra spreadsheetsten tekrar kontrol edin ne olur ne olmaz. Anladığım kadarı ile formu dolduranları sarı ile işaretleyip submitted yazıyor.

Biraz geç işaretliyorlar hocam onda sorun yok ama en başından beri yaptıkları ahlaksızlık bence. Her türlü katakulliyi deniyorlar vaktim olsa listedeki herkese tek tek mesaj atacağım. Şimdi 4-5 ay sonra sessizce bide swap işine girerler hepimizi ayıklarlar. Gördüğüm kadarıyla yapmaya çalıştıkları bu o formun doğrulama açısından hiç bir geçerliliği yok.

Dertleri, yeni bir bounty yapacaklar sanırım. Bu formu doldurmayan kişilerin tokenlerini orada kullanmak istiyorlar. Evet yaptıkları etik değil ama bunlara alıştık artık. Dağıtım erc20 olacak, swap kaçınılmaz bence binance chaine geçecekleri için.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks

sr. member
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bilgilendirme için teşekürler. katıldığımı bile unutmuşum formu dolduralım bakalım
full member
Activity: 938
Merit: 115
Teşekkürler Üstad, siz haber vermeseniz biz eldeki hakkımızı da kaybedeceğiz.
Maç oynanmış bitmiş, bunlar kural değiştiriyor. Ben de bunu hiç anlamıyorum.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Bu form doldurmanın mantıklı bir açıklaması var mı yoksa görüldüğü gibi kaçıranlara dağıtmamak için uydurulmuş bir şey mi?
full member
Activity: 770
Merit: 103
binance dex e gireceği için bountyleri dağıtıyorlar. aksi halde binance dex e girmeleri biraz zor gibiydi
Pages:
Jump to: