Pages:
Author

Topic: Syscoin Bilgi ve Teknik Analiz Sayfası - page 2. (Read 8711 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Syscoin bekleneni veya yatırımcısına tam anlamıyla istediğini veremedi. Ağır geçen ayı piyasasında yerini sağlam bir şekilde korumaya çalıştı direnç güzeldi. Şu seviyeler bence makul seviyeler. Bir dönem 9k sat ath yaptmıştı. Bu boğa sezonunda muhtemelen 2x yapacaktır. Elimde hatrı sayılır adet mevcut. Uzun dönem tutuyorum. Herkese bol kazançlar.
member
Activity: 406
Merit: 12
Yeni konu açmak istemediğim için bu konuyu hortlattım.

Sys 6500 üzerine atarsa (ki piyasa çok kötü olmazsa atacağını düşünüyorum) kısa sürede iyi kar bırakabilir. 
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Valla twitter da bi general kurubaya si diye diğer hesaplarda olduğu gibi fake olduğunu düşündüğüm bir hesap var. sürekli bu coini övüp duruyor. Adamı 1 yıldır takip ediyorum coin yerinde sayıyor. Eleman coin reklamından köşeyi döndü valla.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Umarım Masternode Dash etkisi yapar.

Zaten dashın adamıyla beraber çalışıyorlarmış masternode konusunda.

Çok detaylı kimseyi mağdur etmeyecek bir masternode hazırlamaya çalışıyorlar.

İnşallah sene sonu 15-20 dolarları görür

Hocam sen bu forumdaki Valley hocanin cakmasimi oluyorsun bu nasil hesap? Yoksa yedek hesapmi acmis valley hoca? Ben onu Taasdan zengin oldu saniyordum boyle seyler yapmaz diye biliyorum.

Tesadüfen görüyorum. Benimle sorununuz nedir bilemiyorum ama bu hesapla alakam yok. Nasıl bir bağlantı kurduğunuzu da çok merak ettim açıkçası.

Puhahhaha adam nokta atisi yapmis helal lan kripto Smiley seni severdim simdi daha cok sevdim valley ibnesinin 200 hesabi varmis ilk ifsa eden sensin.
newbie
Activity: 140
Syscoin'in ile anlaşmış olduğumuzu duyurmaktan gurur duyarız.

SYScoin, TL,BTC ve ETH çevrimi ile artık borsamızda.

www.sistemkoin.com

Sistem koin merhabalar, marketcap verilerinde yanlışlık mı var?
7 milyon dolar günlük hacim görünüyor.
newbie
Activity: 25
Syscoin'in ile anlaşmış olduğumuzu duyurmaktan gurur duyarız.

SYScoin, TL,BTC ve ETH çevrimi ile artık borsamızda.

www.sistemkoin.com
newbie
Activity: 99
mastrenode ne zaman aktif olacak, talep edilen min sayı ne kadar? bu bilgileri alabileceğimiz bir kaynak varmı arkadaslar

Ne zaman aktif olacağını tam olarak bilmemekle birlikte belirledikleri miktarın 100K SYS olduğu söyleniyor. An itibarı 1 Masternode'un maliyeti yaklaşık olarak 40K Dolar tutuyor.
Bir ümit ile, 10k adet yeter diye düşünmüştüm ama 100k çok fazla bir sayı. bakalım zaman ne gösterecek. cevap için ayrıca teşekkür ederim..
full member
Activity: 322
Merit: 154
sys den sonra radium, ubq ve gamecredits de binance'e yakışır. çok sevindiğim bir haber olmuştur.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Sys uzun zamandır sessiz duruyor, ekibi ve projesi sağlam. Tahminen boğa piyasası ile birlikte 2-3x yapacaktır.
full member
Activity: 434
Merit: 109
mastrenode ne zaman aktif olacak, talep edilen min sayı ne kadar? bu bilgileri alabileceğimiz bir kaynak varmı arkadaslar

Ne zaman aktif olacağını tam olarak bilmemekle birlikte belirledikleri miktarın 100K SYS olduğu söyleniyor. An itibarı 1 Masternode'un maliyeti yaklaşık olarak 40K Dolar tutuyor.
newbie
Activity: 99
full member
Activity: 434
Merit: 109
Binance Syscoin'i listeledi. Yakında Masternode da aktif hale getirilecek. Piyasanın düzelmesiyle Sys de diğer coinler gibi uçuşa geçecektir.

https://info.binance.com/en/currencies/syscoin
full member
Activity: 318
Merit: 100
SYS de güzel gelişmeler yaşanıyor, piyasanın genel durumu da artışa izin verirse güzel fiyatlanacak, gerçek değerinin çok çok altında olduğunu düşündüğüm bir coin SYS.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
masternode olayı tam olarak aktif olduktan sonra fiyatında en az 2-3$ olacağını düşünüyorum. ama bu artış yavaş olacak gibi.
newbie
Activity: 98
Bu genci şahlandıralım bi!

Proje curcunası içinde bunun gibi kaç tane var.
member
Activity: 380
Merit: 31
February 21, 2018, 09:31:25 PM

Hocam sen bu forumdaki Valley hocanin cakmasimi oluyorsun bu nasil hesap? Yoksa yedek hesapmi acmis valley hoca? Ben onu Taasdan zengin oldu saniyordum boyle seyler yapmaz diye biliyorum.

Tesadüfen görüyorum. Benimle sorununuz nedir bilemiyorum ama bu hesapla alakam yok. Nasıl bir bağlantı kurduğunuzu da çok merak ettim açıkçası.

Takma boşver.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
February 21, 2018, 06:04:37 PM

full member
Activity: 252
Merit: 100
February 21, 2018, 05:51:30 PM
coinmarketcap sitesinde bu coinin grafiğine baktığımda 2014 yılını başlangıç gösteriyor ve alabildiğince aşağılarda kalan dümdüz upuzun bir çizgi var...kalbi atmayan bir adamın monitördeki grafiği gibi ...

yıl olmuş 2017.. 3 sene ne yaptı bunlar diye insan soruyor şimdi

ağır top coinlerden bir tanesi çünkü. developerlarıda manipülasyon yapmıyor o yüzden sakin bir coin. uzun vadede kazandırcaktır bence.
member
Activity: 380
Merit: 31
February 21, 2018, 05:45:51 PM

Neden bahsettiğini bilmiyorum . Valley kim tanımam . Çok uzun zaman hep Valek nikini kullanmışımdır .  İlk izlediğim vampir filmindeki baş vampir karakterin adıdır.

Çakma makma yakışmıyor hocam bilip bilmeden.
member
Activity: 114
Merit: 10
February 21, 2018, 05:39:50 PM
sys yi cok 5 aydır takip ediyorum yatırımda yaptım bende sysnin cok iyi yerlere geleceginden eminim 2018 sonu tahminlerim 2 doları asacagından yana sağlam adımlarla yürüyen bir coin
Pages:
Jump to: