Pages:
Author

Topic: Syscoin binance'da patladı(Hacked).0,0004 den 96BTc 'ye cıktı. - page 2. (Read 302 times)

member
Activity: 350
Merit: 11
Binancede artık bu işler sıklaşmaya başladı ,her seferinde yaptığı yenilik ve yoğun işler hacmi ile ön plana çıkmaya çalışan binince bu tür olayların önüne geçebilmek adına daha sıkı tedbirler almak zorunda.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Sys'yi iyi pompalamışlar anlaşılan. 1 Syscoin 96 Btc'ye çıkmış baksanıza. 96 Btc'den satanlar voleyi vurmuştur artık. Zaten sonra Btc olarak borsadan çıkış yapmışlar. Böyle durumları vahşi batıdaki banka soygunlarına benzetiyorum.
Dostum hack olduğu için altaki satış emirlerinden önce yukarıdan satılmış dediği gibi arkadaşın kısa süreli zaten.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
https://bitcointalksearch.org/topic/daln-4593643
buradaki başlıkta birçok soruya  cevap verdim ve konuya açıklık getirdim
full member
Activity: 1358
Merit: 193
böyle tek bir borsanın piyasada bu kara öne çıkması büyük bir sorun. borsayla ilgili en ufak ters gelişmede piyasa alt üst oluyor. acilen binance ye rakip olabilecek bir borsaya ihtiyacımız var.
member
Activity: 546
Merit: 10
bir, iki dakika bile olsa 1 syscoin 100 btc ye eşit olamaz. bunlara önlem alınmalı. yatırımcı için yüksek risk. hani 1 btc den bile alan olsa ayvayı yedi. parası pul oldu demektir. hayatta bir daha 1 btc yi göremez. mecburen zararına satış yapacak.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Binance ve diğer borsalar manipülatif eylemlere tolerans göstermemeli. Bu olayın sonucu çok daha farklı da olabilirdi.
Umarım sistemsel aksaklıklar giderilir ve buna benzer eylemlerin devamı gelmez..
member
Activity: 244
Merit: 10
96 btc ye çıkmışta o fiyata alan olmuş mu ona bakılmalı. Binance'nin bu tarz sahte yükselişlere karşı daha dikkatli olması gerekiyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
çok kısa süreliğine 100 btc değerine ulaştı. 1-2 dakika anca. o arada kim kime satacak. zaten 4000 satoshi yerine geri geldi. taş patlasa 3x yaptı 22 bini görmüş o da kısa süreli. satış kademesini zayıf bırakınca ve kendin suni satış emirleri verip, onları da kendin alınca bu tür durumlar normal.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Sys'yi iyi pompalamışlar anlaşılan. 1 Syscoin 96 Btc'ye çıkmış baksanıza. 96 Btc'den satanlar voleyi vurmuştur artık. Zaten sonra Btc olarak borsadan çıkış yapmışlar. Böyle durumları vahşi batıdaki banka soygunlarına benzetiyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Buna yazılımsal olarak bir önlem almalılar olağan durumun ötesinde bir artış gözlenen coinlerle ilgili işlemleri dikkatle incelmeleri gerekiyor. Ani bir artış olduğunda zaten türkiyedeki borsalar işlemleri o kadar yavaşlatıyor ki işllem yapamaz seviyeye geliyoruz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Bcn dede aynı şey oldu, bizzat tanıdığım arkadaş bcn yüzünden çok para kaybetmişti. Bu işler böyle tam tersi durum olmuş olsaydı fena para kazanacaktı.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Bunlar önceden planlanmış manipülatif hareketler gibi geliyor bana bitcoin 5800 lerden tam bir yükseliş yakaladı acaba bir boğa sezonuna mı giriyoruz derken aniden bir dumplanma geldi umarım bu durum uzun süreli olmaz.
member
Activity: 138
Merit: 12
Sonrası mı Bitcoin 6600'den 6450ye
Pages:
Jump to: