Pages:
Author

Topic: SİZCE HANGİ COİN UZUN VADELİ KAR GETİRİR? - page 2. (Read 952 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
hocam burdan yazılanı direk olarak yatırım kaynağı olarak belirlemeyin derim ben,kendi araştırmalarınız ve gözlemleriniz daha sağlıklı sonuç verecektir
sizin için uzun vadeli kar getireceklerin başında bitcoin geliyor bence ama fiyatının zaten yüksek olması çok beklemeyi gerektirebilir.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bat , oax ve cvc'den nedense çok umutluyum ama bi yüzümü güldürmedi 3 aydır o ayrı konu  Grin
member
Activity: 252
Merit: 11
şu forumda " oldu ya parasınıda biz verelim " vari yorumları anlamıyorum. arkadaş de ki bu bu coinler benim ilgimi çekiyor almak istersen araştırmaya burdan başla. bunu anlarım. ama sen bişey yapma biz yaparız tarzı yorum atmak daha kolay geliyo.
bi başlıkta diyorumki bounty leri bi konuda toplasak nasıl giriş yapacağımızıda yazsak. adam gelmiş yorum yapıyo oldu ya senin yerinede biz dolduralım.
 neyse konuyu uzatmadan waves in çok umut vadettiği söyleniyor. fakat yinede bu işin içeriğini araştırmak coinlerin hangi kesime hitap ettiğini iyi bilerek yatırım yapmak şart diyorum...
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Uzun vadede POWR getiri yapacağını düşünüyorum kısa vadede yatırım beklentileri varsa şuan Ada ve Siacoin'in yükselişe geçeceği söylenir ilgilenilebilir. hali hazırda bütün yatırımımı POWR üzerine attığım için alamıyorum ama yapacaklar varsa bu iki coine bakıp alabilir en az %50 profit deniyor ama araştırın bi.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Hiç beklenmedik coinler hiç beklenmedik performanslar sergileyebiliyor.
Örneğin ben IOTA dan böyle bir yükseliş beklemiyordum.
Keza bugüm Monero zıplamalarla gidiyor.
member
Activity: 322
Merit: 16
bir forum geleneği olarak waves diyor ve gidiyorum Smiley
newbie
Activity: 45
lisk ve strat'dan umutluyum.
newbie
Activity: 1
IOTA & XLM

yatırım tavsiyesi değildir. Grin
newbie
Activity: 10
iota, Ellaism, Pirl
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Uzun vade de kâr getirecek altcoinler kesinlikle Ethereum ya da Waves tabanlı tokenler değildir, kendi blokzincirini oluşturmuş ve projesiyle ilgilenen projelerdir. Ethereum'un Ethereum oluşundaki tek neden Ethereum'un kendi zinciridir. Bundan dolayı kendi zincirini oluşturmuş projelere yönelin.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Oracles Network, Etheruem, Stratis, Waves, Lykke, IoTA gibi projeler inceleme altına alınmalı, bunlardan bir sepet oluşturulmalı ve uzun vade için saklanmalı diye düşünüyorum. Bunlar uzun vade de kar getirir ama kısa vade de sizi üzebilir. Bunlara yatırım yapmak için sabırlı olmak gerekiyor.
member
Activity: 139
Merit: 10
Projeleri inceleyip neye yatırım yapacağına kendin karar vermelisin bence
newbie
Activity: 27
Forumdaki konuları okumadan armut piş ağzıma düş durumu olsun istiyorsunuz. Kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız. Forumda veya başka yerlerde iyi konular bulacağınıza eminim.
newbie
Activity: 84
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bu forum içerisinde henüz yeni aktif olmuş birisiyim fakat uzun süredir btc ve etherum u takip etmekteyim ancak bunlar dışında her hangi bir para birimi hakkında pek bilgi sahibi değilim. ben bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum fakat neye yatırım yapacağımı karar veremedim. yaptığım yatırım minumum 6 ay sonrasına hitap etmeli yani piyasayı daha iyi takip eden var ise sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.

şimdiden teşekkür ederim...
Pages:
Jump to: