Pages:
Author

Topic: Tahtakale'de ilk Bitcoin dükkanı (Ev hanımı müşterileri de var) - page 4. (Read 613 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Tahtakale gibi esnafın çok olduğu bir semtte Bitcoin dükkanı açmak isabet olmuş. Öncelikli amaçları Bitcoini tanıtmakmış, umarım iyi çalışırlar.
member
Activity: 126
Merit: 10
Çok iyi düşünmüşler. Hem tanıtım hem ticaret. Ama Bu işden gelir elde ederken devlete ne diye vergi ödeyecekler acaba? Böyle bir iş yerini onaylamakla bitcoin resmi olarak maliye Bakanlığınca tanınmış mı olacak? bu arada para seklindeki bitcoin tanıtım simgelerini kesin bitcoin alıyorum diye alan da çıkar 😬yeni bir dolandırıcılık sektörü daha çıkacak  bu gidişle 😬
member
Activity: 196
Ev hanımları da Bitcoin’e ilgi gösteriyor ve Altın günü yerine Bitcoin günü yapmak istiyorsa konu kapanmıştır  Grin Güzel bir haber gerçekten umarım daha da geniş bir yelpazede hizmet verir.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bu gibi dükkanlar çoğalır inşallah. Böylesi daha hızlı alım imkanı sağlıyor. İnsanlar sanal alemden geçip bilgisayar başında bitcoin almaya kalktığında sıkıcı bir kaç adımla karşı karşıya kalıyorlar. Ayrıca yanlış yaparmıyım korkusuda baya büyük bir vazgeçirttirici etken olabiliyordur herhalde.
member
Activity: 294
Yakinda vurgunu tamamlayip paralarla birlikte ya uzak asya ya da guney amerika da bi yere yerlesirler. Bitcoin dukkani nedir ya. Ezbere para yatirmak biz Turklerin en buyuk hastaligi ve hic bir zaman akillanmiyoruz.
member
Activity: 308
Merit: 11
Yakın ev hanımları günde yaparsalar o zaman Bitcoin'in değerini düşün Smiley hiç olmadığı kadar yükselir. Düşünsenize anneniz size git bana Bitcoin al diyor Cheesy

Ahahaha tüm ev hanımlarının ilgi alanı olur artık. Yastık altlarında biriktirilen bitcoinler. Belli mi olur kız babasından kızı alırken bitcoinde anlaşmaya varılır.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Tarih tekerrür ediyor ne varsa Tahtakale'de var gerçektende yıllardır paranın nabzının attığı yer burası. Her şeyin ilki burada başlıyor eskiden beri.
member
Activity: 429
Bu tür ofisler olsun olsun en azından anlık bozum işlemlerinde illa borsa sonrasında  hesaba geçiş sürecini beklemeyiz. Tahtakale'ye ayrı bir sempatim var ne zaman aklıma gelse ellerde telefon döviz işlemleri için koşturan adamlar gelir aklıma.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
İhtiyaçları görüp ona göre hareket etmek her iki tarafa kazandırıyor, bitcoin almak isteyen ev hanımlarını bu döviz bürosu sayesinde almaları kolaylaşmış oldu.
member
Activity: 392
Hey gidi zaman nerden nereye doğru akıp gidiyor , yıllar öncesinde ülkemizde döviz bürolorunö bile izin yokken döviz alım satımı yasakken şimdi dünyayı kasıp kavuran kripto para rüzgarı ülkemizde kripto para döviz bürosu bile açtırdı .
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Yakın ev hanımları günde yaparsalar o zaman Bitcoin'in değerini düşün Smiley hiç olmadığı kadar yükselir. Düşünsenize anneniz size git bana Bitcoin al diyor Cheesy
member
Activity: 406
Çok farklı bir haber ama güzel bir girişim örneği. Biz bankadan altın alıp satarken teyzeler hala kuyumcuya gidiyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Çok güzel bir haber ülkemiz için ama ,piyasada sular durulmuyor çok ani yükseliş ve düşüşler olabiliyor bunu neye göre sabitliyorlar acaba merak ediyorum.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Genelde döviz dükkanların çok büyük kısmı usullere aykırı şekilde çalışıyorlar diye bir haber okumuştum. Diğer döviz dükkanları gibi bir durum varsa kesin bu dükkanla uğraşırlar.
Dilerim dükkanı kapatmak gibi bir tedbir uygulamak yerine sağlıklı yollarla dükkan için bir varoluşsal sorun varsa çözülür.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Ev hanımları gelip bitcoin gününe girmek istediklerini söylediler dedi ya koptum orda, sanki gün bunlardayken bitcoin $5.000 olsa ve başkasının gününde $15.000 olduğunda nasıl bir tepki verirler
member
Activity: 114
Yüksekten alıp düşükten satarken nasıl kar ediyor bunlar, acaba tether'de bekleyip anlık mı işlem yapıp komisyon alıyorlar ? Kafamda deli sorular Cheesy
member
Activity: 182
İnternet ve bilgisayara uzak olan bir çok insan için çok akıllıca bir çözüm bulmuşlar, bitcoine merakı olup nasıl alacağını bilmeyen kişilerin tamda istediği bir yer. Öncü olmakta güzel bir duygudur. Yakında gerisi gelir bu döviz bürolarının.
member
Activity: 350
Çok güzel bir düşünce ve işletme olmuş , lakin işin sıkıntılı tarafı devlet ve maliye kısmı , inşallah bu ofisi yakında kapatmazlar , kara para ticaretinin önüne geçmek için yapıyoruz deyip.Umarım bu ofislerin sayısı hızla artar ülkemizde.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Çok güzel fikir tebrik ediyorum. İlk olan genelde güzel parallar kazanır umarım öylede olur hayırlı kazançlar olsun yapana. Ulaşılabilirliğini kolaylaştırıyorlar reklam açısından da güzel.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Hayırlı olsun o zaman, ilk dükkan da açılmış oldu. Beklediğimden daha iyi gelişiyor Türkiye bu alanda.
Pages:
Jump to: