Pages:
Author

Topic: Takascoin TL/BTC borsası - page 2. (Read 14466 times)

member
Activity: 97
Merit: 10
October 08, 2014, 06:40:48 PM
kitapsızlar benim hesabımı gerekcesiz neden kapattınız, bu oluşum dolandırıclığın yuvasıdır sakın kullanmayın
full member
Activity: 149
Merit: 104
October 03, 2014, 03:44:39 AM
Ben sitenin ilk üyelerindenim hatta Ahmet bey ile site kurulmadan önce bilgi alışverişi yapmıştuk ve beta.takascoin.com üzerinden ilk üye olmuştum. Kimlik bilgilerim ile hesabımı onaylattım ve işlemler yaptım.

Kimlik onaylatmayı şu yüzden sordum, yukarıdaki kullanım sözleşmesine o maddeler sonradan eklenmiş olabilir. her ihtimalde açık bir şekilde tc vatandaşlarına hizmet vermemeleri gerekiyor. ilginç.

bu biraz tc yasalarından dolayı yasal olarak hizmet veremeyen ama marketi de kaptırmamaya çalışan şirketlerin mantığına benziyor. olay tam anlamıyla açıklansa kullanıcılar en azından yasal olarak ne hakları olduğunu öğrenebilirler.
full member
Activity: 149
Merit: 104
October 02, 2014, 03:50:38 AM
TakasCoin kullanım sözleşmesinden.

3.18.
Site, TC vatandaşları ve TC’de ikamet eden şahıslara, TC kanunları gereği hizmet veremez.

himmmm....

üye olan arkadaşlardan hesap onayı için belge yollayan oldu mu?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 02, 2014, 02:58:48 AM

3.18.
Site, TC vatandaşları ve TC’de ikamet eden şahıslara, TC kanunları gereği hizmet veremez.

himmmm....

çok tehliklei bir cümle
birde bu var
3.16.
Takascoin, Kullanıcıların hesaplarında bulunan Bitcoinlerin güvenliği için basiretli bir tüccar olarak azamı özeni göstermekle yükümlüdür. Kullanıcılara ait Bitcoin’ler herhangi bir siber saldırıya karşı internet bağlantısı olmayan ortamlarda (cold storage) saklanır. Ancak Takascoin’nin tüm bu çabalarına rağmen yine de oluşabilecek hırsızlık / dolandırıcılık olaylarından dolayı Takascoin sorumlu tutulamaz.

anlıyacağınız eğer btclerimiz bu sitede uçarsa muatap bulamayız gerçi hangisinde muhatap varki
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
October 02, 2014, 02:37:11 AM

3.18.

himmmm....

bu ne demek simdi?

bu forumda ne isiniz var o zaman?

turkce forumu takip eden gurbetcilere mi hizmet veriyorsunuz? gerci onlar da turk vatandasi..
member
Activity: 93
October 02, 2014, 02:24:31 AM

3.18.

himmmm....
hero member
Activity: 969
October 01, 2014, 10:31:32 AM
bitstamp apisi kullanması bence gayet iyi bazen 1k+ btc dump edilince fiyat yerlere seriliyor yarı fiyatından yüklü alış girersek bazen bu tip fiyatlardan yakalayabiliriz

ha bi de diyelim ki 50k$ lık alış girdim btcleri aldım gittim para takascoin de btcler bende duruyor olacak bitstamp nasıl oluyor da takascoine bu kadar güveniyor ki  Huh

muhtemelen o hacimde bir işleme izin vermeyebilir.

takascoin'in bitstamp'ta mevcut $ ve btc rezervi kadar işlem yapılabilir maksimum. (yani öyle olması lazım).

bu limitten haberdar olmamız lazım  Undecided
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
October 01, 2014, 10:29:29 AM
bitstamp apisi kullanması bence gayet iyi bazen 1k+ btc dump edilince fiyat yerlere seriliyor yarı fiyatından yüklü alış girersek bazen bu tip fiyatlardan yakalayabiliriz

ha bi de diyelim ki 50k$ lık alış girdim btcleri aldım gittim para takascoin de btcler bende duruyor olacak bitstamp nasıl oluyor da takascoine bu kadar güveniyor ki  Huh

muhtemelen o hacimde bir işleme izin vermeyebilir.

takascoin'in bitstamp'ta mevcut $ ve btc rezervi kadar işlem yapılabilir maksimum. (yani öyle olması lazım).
hero member
Activity: 969
October 01, 2014, 10:21:54 AM

full member
Activity: 231
Merit: 101
September 30, 2014, 07:36:03 AM
Çok ilgimi çekti Tr adresi vererek nasıl böyle bir site kuruyorsunuz ?
Maliye kelimesi bir anlam ifade ediyormu ?
cesaretinizden dolayı tebrik ederim.
full member
Activity: 196
Merit: 100
September 26, 2014, 10:40:11 AM
Şu anda takascoin kullanan var mı? Henüz BETA aşamasından çıkmadı fakat gelişmiş alış-satış işlemlerinde sorunlar giderildi mi merak ediyorum ona göre alım-satım işlemlerimi takascoin üzerinden gerçekleştiricem. Anlık fırsatları yakalamak için çok daha uygun.

2 defa denedim, üye olmak isteyince "hata oluştu, sonra tekrar deneyin" görünce halen BETA durumunda olduğu sonucuna vardım.
member
August 08, 2014, 07:00:29 PM
Derinliğin fazla olmasının sebebi Bitstamp'de bulunan derinlik kullanılıyor API yardımı ile, beklenmeyen bir yoğunluk olduğundan API konusunda sıkıntı yaşandı, kısa sürede düzelteceklerini söylemişti Ahmet bey en son konuştuğumda.

Tamam yüksek de dünyanın en büyük borsasından da mı yüksek arkadaş? Bunun gerçek olması için bu şirketin kasasında 10 milyon dolarların olması gerek. Ne ara kim yatırdı bu kadar parayı da böyle hacim oluyor?

Tüketiciyi kandırmak gibi oluyor bu.
member
August 05, 2014, 05:09:00 AM
Bu sitede Bitstamp'den daha fazla hacim görünüyor çoğu gün.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
August 05, 2014, 04:10:50 AM
Telefon onayı çok saçma olmuş. Sırf bu yüzden bu siteyi kullanmam. Sanki herkes telefon kullanıyormuş gibi bir de bizi arayacaklar da hesap onaylanacak. Saçmalık.

Sayın ilgili,

Bitcoinlerinizi gönderdiğiniz adresin güvenilir olması tüm ekosistem üyelerinin istekleri arasında 1. sırada, iletişim bilgileri olmayan(tel, adres vb) platformlar ile çalışılamayacağı konusunda aynı düşüncede olduğunuzu düşünerek kullandığınız başkaca bir iletişim aracı(posta, telgraf, teleks vb) var ise bu yöntemlerden biri ile sizler ile bizlerin iletişimini sağlamak zorundayız.

Cryptocurrency'nin sunduğu seçenekler arasında kendinizi gizlemek ve iz bırakmadan işlemler yapabileceğiniz farklı wallet ve altcoin ler bulunmaktadır. Bizlerin motto'su sizlerin bitcoin'lerinizi güvenli şekilde kabul etmek, saklamak ve gerçek bir kişi olarak sizin olduğunuzdan emin olduğumuz yöntemler veya güvenlik katmanlarını kullanarak göndermenizi sağlamaktır.

Bizlerle çalışmak isterseniz sizleri memnuniyetle ziyaret eder ve gerekli onay aşamalarını zahmetsizce geçmenizi sağlayarak memnun etmeye çalışırız. www.takascoin.com güvenlik adımlarını sizler adına her geçen gün dahada kolaylaştırmaya çalışıyor olacağımızdan emin olabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Takascoin Destek Ekibi...
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
August 05, 2014, 03:55:59 AM
Telefon onayı gerçekten saçma. Sms doğrulaması tamam da alo sen troleybüs müsün diye şirketin araması baya garip. Diğer sitelerin böyle bir uygulama yaptığını duymamıştım. BtcJam kimlik onayı için kimlikle suratımızı aynı karede görmek istiyor, bi onun onayı değişik bi de bu.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
August 05, 2014, 03:54:36 AM
Telefon onayı çok saçma olmuş. Sırf bu yüzden bu siteyi kullanmam. Sanki herkes telefon kullanıyormuş gibi bir de bizi arayacaklar da hesap onaylanacak. Saçmalık.
Telefon onayını Google, Facebook filan da kullanıyor. Aslında dediğiniz doğru herkes telefon kullanmıyor. Ama başka nasıl onaylayabilirler ki.
legendary
Activity: 1554
August 05, 2014, 03:52:52 AM

çocuk gibisiniz ya, bir şeyden de mutlu olun, sizi insan yerine koyup ilgileniyor adamlar daha ne olsun

Bir şirketin bizi insan yerine koyması mutlu olunması gereken bir lütuf mu? Hayatımda bundan daha saçma bir şey duymadım.
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
August 05, 2014, 03:50:45 AM

çocuk gibisiniz ya, bir şeyden de mutlu olun, sizi insan yerine koyup ilgileniyor adamlar daha ne olsun
legendary
Activity: 1554
August 05, 2014, 03:33:12 AM
newbie
Activity: 26
Merit: 0
August 04, 2014, 07:16:06 AM
Hesabımın onay alması için bekliyorum, ne zaman onaylanır gerekli belgeleri yükledim siteye ?
Ben bir hafta önce ekledim onay için belgeleri, az önce baktım hala tık yok sildim hepsini.
Yarın herhangi bir işlem içinde bekletirlerse bu kadar şaşmam.
Dakka bir gol bir.
Sistem güzel ama bir onay bu kadar gecikmemeli.

Kullanıcı onayındaki adımlarımız evrakların yüklenmesi sonrası Telefon ile aranarak kontrol edilmesi ile sonuçlanmaktadır. Kullanıcı bilgilerinizde bulunan telefon numaranızdan aranılmış ama cevap alınamamış olması durumda onay için size ulaşılıncaya kadar beklenmektedir. Bizlerle irtibata geçmek için iletişim formunu kullanabilir veya 0216 6062106 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Evet bu mesajı yazdığım gün aranmışım ve duymadığım için cevap verememişim.
Ama önceki mesajımda belirttiğim gibi bir hafta geçmişti.
Yanlışımız olmasın Smiley

Gecikme için çok özür diliyoruz. iletişim formu veya telefon ile bize ulaşabilir her türlü soru veya işlem için destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...

Pages:
Jump to: